Evet canm aylardır o 1 kiloyu veremedim hala direniyor vücudum1 kg mi kaldı hedefe
Geçmiş olsun diyeyim canm eminim zor geçmiştir neler yaşadın alıştı mı anlatsana birazherkese günaydın 2 gündür giremiyorum haftasonu oğlumu sütten kestim de onunla ilgilennmekten hiç birşey yapamadım ama şükür atlattık bunu da
Canm normal çünkü sen de kabul ediyorsun cok dikkat etmesin bu haftadan itibaren daha dikkatli olmalısın ❤
Normal egzersiz canm
Daha dikkatli olalım bu hafta atalım artıları canm bozma moraliniMerhaba hanımlar
Kontrol kilom +900 maalesef .
Canım çok sıkıldı ama pes etmiyorum. Çünkü yediğim için böyle oldu.Tekrar tam gaz başlıyorum inşallah
Merhaba canım evet güzel olmamış menü.. bu arada daha fazla katılım bekliyorum senden canm misafirler de gitmis günde en az 5 mesaj yazman bekleniyorHerkese merhaba,
Haftasını misafirlerim vardı dün hiç giremedim, zaten misafirlerden dolayı dün baya kaçırdım
10.30- Kahvaltı- peynir salatalık 2 yumurtalı omlet 1 tane sigara böreği
13:00- orta Türk kahvesi(normalde şekersiz içerim ama bana şekerli yapmışlardı ayıp olmasın diye içtim) yanında da biraz tatlı yedim)
18:00- sebzeli tavuk soteli wrap, Meksika fasulyeli salata,
20:00- meyveli yoğurtHepfitim
Spor,
1 saat yürüyüş : 120 puan T Titizz1
Hic duymamıştım canm insallah saglikliysa yapabilirsinBu sabah tartıldığımda yüne 64,8 dimdünkü kaçamaklara göre yine de şükrettim artı görmediğim için. Dün akşam eski fotoğraflarıma baktım içim acıdı resmen, o Halime geri dönmeliyim.
Bugünden itibaren IF (aralıklı oruç) deneyeceğim bakalım ben yapabilir miyim diye. Araştırdım biraz yağ takımında çok etkili olduğunu gördüm ama bakalım deneyeceğim inşallah bende de etkili olur.
Vücut direniyor canım normalKontrol bildirimim 53.0
+100Hepfitim
Kaptanim ben galiba 53te takılı kaldim kacamak da yapmadığım halde hep 53te oluyorum
Tamam canimGünaydııııııııııııııınnnn. Haftasonu hiç gelemedim. Düğünler nişanlar. Önümüzdeki bir kaç hafta hep düğün dernek var.
Pazartes, kilosu: 64.4
Hepfitim
Afiyet olsun canımHaftasonu menülerim
Cumartesi
Sabah 10 -peynirli omlet
Akşam 17- porsiyon köfte
Pazar
Sabah 11.30 - herşeyli kahvaltı yarım tb ekmek
Akşam 18.30- ızgara levrek roka salatı
20 - 2 dilim ananas
Hepfitim
Sen daha iyi bilirsin yanlış yaptigin yerleri canimMerhaba hanımlar
Kontrol kilom +900 maalesef .
Canım çok sıkıldı ama pes etmiyorum. Çünkü yediğim için böyle oldu.Tekrar tam gaz başlıyorum inşallah
Canım deneme sürecindesin çok dikkatli olmanı istiyorum yoksa takıma alamam toparlan lütfenHerkese merhaba,
Haftasını misafirlerim vardı dün hiç giremedim, zaten misafirlerden dolayı dün baya kaçırdım
10.30- Kahvaltı- peynir salatalık 2 yumurtalı omlet 1 tane sigara böreği
13:00- orta Türk kahvesi(normalde şekersiz içerim ama bana şekerli yapmışlardı ayıp olmasın diye içtim) yanında da biraz tatlı yedim)
18:00- sebzeli tavuk soteli wrap, Meksika fasulyeli salata,
20:00- meyveli yoğurtHepfitim
Spor,
1 saat yürüyüş : 120 puan T Titizz1
nasıl bir şey canım anlatsanaBu sabah tartıldığımda yüne 64,8 dimdünkü kaçamaklara göre yine de şükrettim artı görmediğim için. Dün akşam eski fotoğraflarıma baktım içim acıdı resmen, o Halime geri dönmeliyim.
Bugünden itibaren IF (aralıklı oruç) deneyeceğim bakalım ben yapabilir miyim diye. Araştırdım biraz yağ takımında çok etkili olduğunu gördüm ama bakalım deneyeceğim inşallah bende de etkili olur.
teşekkür ederim canım. inşallah atacağım artılarıEvet canm aylardır o 1 kiloyu veremedim hala direniyor vücudum
Geçmiş olsun diyeyim canm eminim zor geçmiştir neler yaşadın alıştı mı anlatsana biraz
Canm normal çünkü sen de kabul ediyorsun cok dikkat etmesin bu haftadan itibaren daha dikkatli olmalısın ❤
Normal egzersiz canm
Daha dikkatli olalım bu hafta atalım artıları canm bozma moralini
Cumaya gider kaptanim bence sabitsindir zaten ödem beklememişsinBenden de +300 Ama wc siz ve apar topar tartıldım normalde 1 saat bekliyorum ödem gitsin diye
Kahvaltıya oturcaz diye acele ettim
sağol kaptanım morelmenlerim çöktü derhal eski performansıma geri dönmeliyimVücut direniyor canım normal
Tamam canim
Afiyet olsun canım
Sen daha iyi bilirsin yanlış yaptigin yerleri canim
Moralini bozma toparlan
Canım deneme sürecindesin çok dikkatli olmanı istiyorum yoksa takıma alamam toparlan lütfen
Çökme canm çökme çünkü moral ve kilo ters orantı yapıyor ne zaman moral bozukluğu o kadar artı geliyoruzsağol kaptanım morelmenlerim çöktü derhal eski performansıma geri dönmeliyim
Bugün itibariyle daha aktif olacağımMerhaba canım evet güzel olmamış menü.. bu arada daha fazla katılım bekliyorum senden canm misafirler de gitmis günde en az 5 mesaj yazman bekleniyor
Vücut direniyor canım normal
Tamam canim
Afiyet olsun canım
Sen daha iyi bilirsin yanlış yaptigin yerleri canim
Moralini bozma toparlan
Canım deneme sürecindesin çok dikkatli olmanı istiyorum yoksa takıma alamam toparlan lütfen
tamam kaptanımÇökme canm çökme çünkü moral ve kilo ters orantı yapıyor ne zaman moral bozukluğu o kadar artı geliyoruz
nasıl bir şey canım anlatsana
hmm güzelmiş bir araştırayımCanım
Intermittent Fasting (Aralıklı oruç) olarak geçiyor. Yağ yakımı leptin hormonu devreye girince gerçekleşiyor bu diyette de yağ yakımını yani leptin hormonunu maksimum seviyede tutmak amaçlanıyor. Bunun için de uzun saatler su, şekersiz çay ve kahve dışında hiçbirşey yenmiyor. Örneğin günün 16 saati hiçbiriyle yemiyorsun(bunun 8 saati uykuda geçiyor zaten) yeme ihtiyacını kalan 8 saat içinde yapıyorsun. Mesela 12:00 ile 20:00 arası yemek giyebiliyorsun, akşam 20:00 sen ertesi gün 12:00 ye kadar su çay ve kahve dışında birşey tüketmiyorsun.
Yemeğin serbest olduğu 8 saat içinde de protein, karbonhidrat ve yağın macrolarını almak zorundasın. İnternette bir sürü bilgi var, yeni trend bu ☺
Bu arada illa 16 saat diye bir kural yok başlangıçta 12 saat de yapılabilir hatta ne kadar yapılabiliyorsa. Belki 16 saat çok fazla o yüzden yapabilir miyim bilmiyorum ama mantığı Karatay diyetiyle aynı, yağ yakımı için leptin hormonun devreye girmesi gerekiyor bunun için de en az 4 saat açlık gerekiyor.
ben biraz azaltmıştım gündüzleri emzirmiyordum istemediği zaman vermiyordum gece emiyordu birde uyurken çok zor olmadı ama yinede oyalamak zorundasın dikkatini başka yöne çekmek zorundasın mesela hiç koltuğa oturmadım oturunca hemen aklına geliyor ilk gece bi krize girdi kucağımda sakinleştirdim oda oda gezdik bebek olunca gezdirmesi kolay oluyor da 2 yaşında olunca zor ağır salatalık ve süt kurtarıcım oldu hala tam unutmuş değil ama az kaldıGeçmiş olsun diyeyim canm eminim zor geçmiştir neler yaşadın alıştı mı anlatsana biraz
23 aylık sayılır haziran 2 sinde 2 yaş olcak ramazan gelmeden keseyim dedim kendide artık çok istemiyordu bende biraz azaltmıştım gündüzleri emzirmiyordum atlatıyordum şimdilik iyi gidiyor 3 gün oldu bakalım ben artık büyüdük annenin sütü bitti bardakta süt var diye söyledim kucağıma alıp sakinleştirdim bir de en önemlisi sürekli oyun oynamak oyunda aklına gelmiyo boşta kalırsa aklına geliyorKaç aylık bende kesmeyi düşünüyorum birde hangi yöntemi denediniz süreç nasıl gidiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?