Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün itibariyle daha aktif olacağım ☺
Tamam canm
Ya benimki de 22 aylık olacak bu ay bitiminde ama eskisinden de fazla düşkün artik oyuna çevirdi süt olmasa bile oyun yapıyor emmek istiyir hele geceleri cilgina donuyor uyumuyor Emzirmedigim zaman. Dedigin gibi koltuğa oturmamak gerek oturduğum anda meme diyor iyice alışkanlığa çevirdi bizim ayirmak daha zor olucak o yüzden napicam bilmiyorum cesaret edemiyorum ya
haftasonu diyet düzenim de şaştı ama bugünden itibaren yine yemek saatlerimi yürüyüşlerimi düzene sokuyorum
Harikasın canm ❤

Aç karnına yarım litre miden bulanmaz mı canım

Bir nevi açlıkla toksinleri atıyor vücut aslında Ramazan'da çok güzel bir fırsat ama iftar ve sahur dengelemek lazım

Bir nevi açlıkla toksinleri atıyor vücut aslında Ramazan'da çok güzel bir fırsat ama iftar ve sahur dengelemek lazım

Aynen canım ben biraz da Ramazan’a da hazırlık olsun diye denemek istedim, yorumları da okuyunca ikna oldum bakalım gerçekten anlatılan kadar faydalı olacak mı

Ptesi günleri tartılıyormuyduk bilmiyorum ama haftasonu olmasına ragmen 200 grm vermişim çok mutluyum
Bu kontrol tartısı canım hafta sonu kaçaklarını önlemek için.Yarıştığımız ve en geç öğlen 1 e kadar bildirim yapmamız gereken gün cuma o çok önemli ben persembeleri çok hafif yiyorum hep cumaya artı çıkmamak ya da daha fazla eksi görmek için

Cumaya gider kaptanim bence sabitsindir zaten ödem beklememişsin
Evet canım epey şişlik var karnimda yine kabızlık hissi var
Incir yiycem sabahları ac olarak 2 tane falan
sağol kaptanım morelmenlerim çöktü derhal eski performansıma geri dönmeliyim
Çökmesin kuzum aman
Toparla kendini +2 oldugum zamanlar oldu benim ama yine de dengeleyip üstesinden geldim çok şükür
Ptesi günleri tartılıyormuyduk bilmiyorum ama haftasonu olmasına ragmen 200 grm vermişim çok mutluyum
Evet canım kontrol tartımız var pazartesi haftasonu kacamagina engel olmak icin
Tebrik ederim bu arada

sağolasın kaptanım iyi geldi söylediklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…