Tamam canmBugün itibariyle daha aktif olacağım ☺
Ya benimki de 22 aylık olacak bu ay bitiminde ama eskisinden de fazla düşkün artik oyuna çevirdi süt olmasa bile oyun yapıyor emmek istiyir hele geceleri cilgina donuyor uyumuyor Emzirmedigim zaman. Dedigin gibi koltuğa oturmamak gerek oturduğum anda meme diyor iyice alışkanlığa çevirdi bizim ayirmak daha zor olucak o yüzden napicam bilmiyorum cesaret edemiyorum yaben biraz azaltmıştım gündüzleri emzirmiyordum istemediği zaman vermiyordum gece emiyordu birde uyurken çok zor olmadı ama yinede oyalamak zorundasın dikkatini başka yöne çekmek zorundasın mesela hiç koltuğa oturmadım oturunca hemen aklına geliyor ilk gece bi krize girdi kucağımda sakinleştirdim oda oda gezdik bebek olunca gezdirmesi kolay oluyor da 2 yaşında olunca zor ağır salatalık ve süt kurtarıcım oldu hala tam unutmuş değil ama az kaldı
Harikasın canm ❤haftasonu diyet düzenim de şaştı ama bugünden itibaren yine yemek saatlerimi yürüyüşlerimi düzene sokuyorum
Çok güzelGünaydınnn kızlarrr.gune guzel sağlıklı bir kahvalti ile basliyorum. Haftayı da.boyle kapatırım.insallah
Hafta sonu diyetin düşmanı benim en çok zorlandığım zaman dilimihaftasonu diyet düzenim de şaştı ama bugünden itibaren yine yemek saatlerimi yürüyüşlerimi düzene sokuyorum
Aç karnına yarım litre miden bulanmaz mı canımöncesinde 1 bardak su içtim, aslında yarım litre içmeliydim ama ılık o kadar vardı daha fazla beklemeden kahvaltıya geçtim
çok güzel başladım inşallah böyle devam eder
12 badem, yarım demet maydanoz, dil peyniri, 1 limonun suyu, 1 yumurta, birkaç nane yaprağı varEki Görüntüle 2258701
Günaaayyydın diyeceğim ama öğlen oldu hayırlı haftalar diyeyimGünaydınnnnn, hayırlı haftalar herkese
Ne güzel enerjini hiç kaybetme ben de çok motiveyim inşallah bozulmazgünaydıııınn
çokk motiveyiiiimm
hepimize iyi haftalar hanımlar
Bir nevi açlıkla toksinleri atıyor vücut aslında Ramazan'da çok güzel bir fırsat ama iftar ve sahur dengelemek lazımCanım
Intermittent Fasting (Aralıklı oruç) olarak geçiyor. Yağ yakımı leptin hormonu devreye girince gerçekleşiyor bu diyette de yağ yakımını yani leptin hormonunu maksimum seviyede tutmak amaçlanıyor. Bunun için de uzun saatler su, şekersiz çay ve kahve dışında hiçbirşey yenmiyor. Örneğin günün 16 saati hiçbiriyle yemiyorsun(bunun 8 saati uykuda geçiyor zaten) yeme ihtiyacını kalan 8 saat içinde yapıyorsun. Mesela 12:00 ile 20:00 arası yemek giyebiliyorsun, akşam 20:00 sen ertesi gün 12:00 ye kadar su çay ve kahve dışında birşey tüketmiyorsun.
Yemeğin serbest olduğu 8 saat içinde de protein, karbonhidrat ve yağın macrolarını almak zorundasın. İnternette bir sürü bilgi var, yeni trend bu ☺
Bu arada illa 16 saat diye bir kural yok başlangıçta 12 saat de yapılabilir hatta ne kadar yapılabiliyorsa. Belki 16 saat çok fazla o yüzden yapabilir miyim bilmiyorum ama mantığı Karatay diyetiyle aynı, yağ yakımı için leptin hormonun devreye girmesi gerekiyor bunun için de en az 4 saat açlık gerekiyor.
Çok Güzel başladın canm haftaya masallah böyle devam et
Bir nevi açlıkla toksinleri atıyor vücut aslında Ramazan'da çok güzel bir fırsat ama iftar ve sahur dengelemek lazım
Ne güzel enerjini hiç kaybetme ben de çok motiveyim inşallah bozulmaz
Bu kontrol tartısı canım hafta sonu kaçaklarını önlemek için.Yarıştığımız ve en geç öğlen 1 e kadar bildirim yapmamız gereken gün cuma o çok önemli ben persembeleri çok hafif yiyorum hep cumaya artı çıkmamak ya da daha fazla eksi görmek içinPtesi günleri tartılıyormuyduk bilmiyorum ama haftasonu olmasına ragmen 200 grm vermişim çok mutluyum
Hep birlikte canımMaşallah bende motiveyim bu hafta canım. İnşallah böyle devam ederiz canım
Evet canım epey şişlik var karnimda yine kabızlık hissi varCumaya gider kaptanim bence sabitsindir zaten ödem beklememişsin
Çökmesin kuzum amansağol kaptanım morelmenlerim çöktü derhal eski performansıma geri dönmeliyim
Evet canım kontrol tartımız var pazartesi haftasonu kacamagina engel olmak icinPtesi günleri tartılıyormuyduk bilmiyorum ama haftasonu olmasına ragmen 200 grm vermişim çok mutluyum
sağolasın kaptanım iyi geldi söylediklerinEvet canım epey şişlik var karnimda yine kabızlık hissi var
Incir yiycem sabahları ac olarak 2 tane falan
Çökmesin kuzum aman
Toparla kendini +2 oldugum zamanlar oldu benim ama yine de dengeleyip üstesinden geldim çok şükür
Evet canım kontrol tartımız var pazartesi haftasonu kacamagina engel olmak icin
Tebrik ederim bu arada
Ne güzel enerjini hiç kaybetme ben de çok motiveyim inşallah bozulmaz
Maşallah bende motiveyim bu hafta canım. İnşallah böyle devam ederiz canım
harikasınız yaaaaHep birlikte canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?