Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben şehriyeyle çorba yaparken şehriyesini kavururum az pembeleşene kadar öyle daha çok hoşuma gidiyo

harikasınız yaaaa
Sende canlan canım takılma hafta sonu kaçamağına dün dünde kaldı. Bende dün kaçamak yaptım ama sporla telafi edeceğimi düşünüyorum. İnan didemle fitness okadar etkili , resmen nokta atışı oldu benim içn kas ağrılrı ile dolanıyorum ortada Fırsatın varsa denemeni tavsiye ederim.

Çünkü asıl mesele o son 1-2-3 kiloyu verebilmekte canm aylardır takildim kaldim resmen ben

Peşinden geliyoruz spor bakanım, ben sıkılaşmak istiyorum artık kilo vermekten ziyade, yüzüm küçük kaldı . Birde terziye pantolon taşımaktan bezdim, kar da mıyım zararda mıyım anlamadım.

Peşinden geliyoruz spor bakanım, ben sıkılaşmak istiyorum artık kilo vermekten ziyade, yüzüm küçük kaldı . Birde terziye pantolon taşımaktan bezdim, kar da mıyım zararda mıyım anlamadım.
Al benden de o kadar nereye gidecek olsam ne giyicem derdi başladı eskiden de öyleydi simdi de tam tersi durumla karşı karşıyayım bende öyle canm artik incelmeye odakliyim ama eksi göremedikçe yapılan sporda da heves azalıyor before after yapacağım bakalm incelmem olmuş mu ölçüm yapmamıştım çünkü fotolardan takip etmeye çalışıyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar ayda yılda bir il merkezine ne gittim onda da sürekli telefonla konuşmakla geçirdim yani burnumdan geldi neyse en azından değişik insan gördüm alış veriş yaptım deyip kendimi avutuyorum kıyafet denedim hiç biri olmadı tabi kilolarımı verip gardrobumu yenilicem inşallah bide ben bugün büyük bi kaçamak yaptım ve hamburger menü yedim kaptanım bana ceza verebilirsin hakkettim

tamam canım hemen bakacağım

İyi akşamlar bu arada nasıl gidiyo neler yaptınız bugün iyi misiniz? İnşaallah sıkıntı yoktur.
Ben bugün şu vakit oldu halen iş devam ediyor çamaşırlar az önce bitti asıcam ama dermanım yok biraz foruma göz atıyım kimler neler yazmış okuyayım dedim. Yorgun’um dostlaaarr ev temizliği yemek çamaşır çocuk veee sporrr canım spor

Kalorisi daha ada artınca lezzetli olur tabii Canım misafirlerin ne durumda azalma var mı ?
Misafir 3güne bi geliyo da benim ortanca hasta olmuş köyde oğlana bulaştırdı onla uğraşıyom üçüde öksürüyo hastanedeydik bugün iyi ilerlememiş ama burnundakini atamadığı için tıkalı

Kızlar ya bişey diycem benim sağ basenim sola göre daha yağlı ya çıkık duruyor
sizlerde de böyle bi problem varmı Acaba ?
Kız o kaslardandır mesela benim memeler de aynı değil hele soldaki almış başını gidiyo ellerim de aynı değil bu ara farkettim ki sol bacağım da sağdan kalın baldırımda fark belli pantolonun o bacağı sıkıyo normaldir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…