- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Ben şehriyeyle çorba yaparken şehriyesini kavururum az pembeleşene kadar öyle daha çok hoşuma gidiyodışarı çıkmayacaksanız yiyin baya kokuyor çünkü :)
soğanı yağda öldürdükten sonra bir de bol sarmısak rendesi ekliyorum, tekrar kavuruyorum. sarımsak kokusu evi sarıyor öyle bol. 6-7 diş falan eğer küçükse. taşköprüyse 3-4 diş.
tavuk kaynatmış oluyorum zaten tavuk suyu olsun diye. didikliyorum tavuğu, kenarda bekletiyorum.
zerdeçal, ekstra acı pulbiber(bağdat baharatın böyle bir çeşidi var), karabiber, kimyon(karnım şişer hep, kimyonu eksik etmem o yüzden yemeklerde), tuz, arpa/tel şehriye, didiklenen tavuklarla çorba yapıyorum.
yerken bayaaaaa bol limon sıkıyorum.
böyle anlatınca abuk subuk duruyo ama lezzeti yerinde oluyo
acı burun nefes açmada bir numara. çok afedersiniz burun temizleniyo zaten yedikçe.
sürekli sıcak sıcak bu çorbadan yiyorum.
zaten başka bir şeyi midem almıyor canım hiçbişey istemiyor.
tarifi okuyunca bu ne yahu dediğinize eminim ama vallahi güzel oluyor çok severim
Sende canlan canım takılma hafta sonu kaçamağına dün dünde kaldı.harikasınız yaaaa
Ben şehriyeyle çorba yaparken şehriyesini kavururum az pembeleşene kadar öyle daha çok hoşuma gidiyo
Çünkü asıl mesele o son 1-2-3 kiloyu verebilmekte canmBiz mezun olalım dedikçe artılar çıkıyor şaka gibi ya
Tamam canm
Çünkü asıl mesele o son 1-2-3 kiloyu verebilmekte canmaylardır takildim kaldim resmen ben
Al benden de o kadar nereye gidecek olsam ne giyicem derdi başladıPeşinden geliyoruz spor bakanım, ben sıkılaşmak istiyorum artık kilo vermekten ziyade, yüzüm küçük kaldı . Birde terziye pantolon taşımaktan bezdim, kar da mıyım zararda mıyım anlamadım.
Canm kaç gün sürüyor bende bi göz atayimDidemle Fitness' ın 3. günü de tamam kızlar, 15 dk leslie yürüdüm , akşam da yağmur yağmazsa 50 dk yürüyeceğim.
Aç karnına yarım litre miden bulanmaz mı canım
Canm kaç gün sürüyor bende bi göz atayim
Bi izleyeyim canm ne kadar sürüyor dakika olarak falan. Benim haraketleri bırakmam gerekebilir çünkü hepsine vakit bulamam21 gün canım sende katıl
tamam canım hemen bakacağımSende canlan canım takılma hafta sonu kaçamağına dün dünde kaldı.Bende dün kaçamak yaptım ama sporla telafi edeceğimi düşünüyorum. İnan didemle fitness okadar etkili , resmen nokta atışı oldu benim içn kas ağrılrı ile dolanıyorum ortada Fırsatın varsa denemeni tavsiye ederim.
Misafir 3güne bi geliyo da benim ortanca hasta olmuş köyde oğlana bulaştırdı onla uğraşıyom üçüde öksürüyo hastanedeydik bugün iyi ilerlememiş ama burnundakini atamadığı için tıkalıKalorisi daha ada artınca lezzetli olur tabiiCanım misafirlerin ne durumda azalma var mı ?
Kız o kaslardandır mesela benim memeler de aynı değil hele soldaki almış başını gidiyo ellerim de aynı değil bu ara farkettim ki sol bacağım da sağdan kalın baldırımda fark belli pantolonun o bacağı sıkıyo normaldir benceKızlar ya bişey diycem benim sağ basenim sola göre daha yağlı ya çıkık duruyor
sizlerde de böyle bi problem varmı Acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?