Bana da yalan geliyor o mevzu açıkçasıKilo mu zayıflamak mı ?offf oofff bebeler peşinde koşturmaktan yine de zayıflamıyorum kim demiş emzirirken kolay kilo verilir diye külliyen yalan ol adar dikkat de ediyorum veremiyorum ya
Taze fasulyeyi bize gönder ımmmhhhEvin işlerini bitirdim bi yemek kaldi onu da yapicam ama ne yapacağıma karar veremiyorumya bütün gün ev işi yapabilirim temizlik düzen yemek vs ama ne yemek yapicam derdi sarıyor beni tek zorlayan o buzlugu boşaltmaya çalışıyorum barbunyam bitti zaten 15 kiloydu nasil bitirdik onu da bilmiyorum aylar öncesinde bitti. Taze fasulye cok ondan da sıkıldık artik yiyesimiz gelmiyor
Tamam inşaallahAnladım canm bundan sonra böyle hesaplarsin:)
Ay olur olur biz bunaldık artikTaze fasulyeyi bize gönder ımmmhhh
Evin işlerini bitirdim bi yemek kaldi onu da yapicam ama ne yapacağıma karar veremiyorumya bütün gün ev işi yapabilirim temizlik düzen yemek vs ama ne yemek yapicam derdi sarıyor beni tek zorlayan o buzlugu boşaltmaya çalışıyorum barbunyam bitti zaten 15 kiloydu nasil bitirdik onu da bilmiyorum aylar öncesinde bitti. Taze fasulye cok ondan da sıkıldık artik yiyesimiz gelmiyor
Ay aynen yaBeni de en çok zorlayan ne yemek yapacağıma karar vermek oluyoreğer önceden eşim söylerse şu yemeği yap diye sanki hazırmış gibi rahatlıyorum
Bende mutfaktan yeni çıktım
Yoğurt mayaladım çocuklara bezelye yemeği yaptım eşime kek yaptım sütlaç yaptim daha akşam yemeği var sırada
Az soluklaniyim çocukları doyurup az bi ağda isim var onu yapıp çocukları uyutup yemekyapmayı planlıyorum
Kilo mu zayıflamak mı ?offf oofff bebeler peşinde koşturmaktan yine de zayıflamıyorum kim demiş emzirirken kolay kilo verilir diye külliyen yalan ol adar dikkat de ediyorum veremiyorum ya
Kolay gelsin kaptanımBende mutfaktan yeni çıktım
Yoğurt mayaladım çocuklara bezelye yemeği yaptım eşime kek yaptım sütlaç yaptim daha akşam yemeği var sırada
Az soluklaniyim çocukları doyurup az bi ağda isim var onu yapıp çocukları uyutup yemekyapmayı planlıyorum
Ayy bende çok seviyorum taze fasulyeyi ya yazın yanına bide karpuz ımmhhh misssAy olur olur biz bunaldık artikkalanları mücver yapıyorum artik
Kolay gelsin kaptanim hep aynı koşturmaca dimiBende mutfaktan yeni çıktım
Ben henüz ac değilim canm durumlar iyi:) aksama kırmızı mercimek çorbası yeşil fasulyeli mücver yapacağım birazdan bide bulgur mantısı sarimsakli yoğurt ileÇocuğu uyuttum benimde uykum geldiiiikarnım da acıktı Varmı acıkan açlıktan başı dönen sizde durumlar nasıl kızlar? Birde akşama ne pişirdiniz
Ayy karpuz deyince canm çekti şimdi. Biz 15 kilo almıştık 10 kilosunu yiyince insana gına geliyorAyy bende çok seviyorum taze fasulyeyi ya yazın yanına bide karpuz ımmhhh misss
Haftalık 15 kilo aliyozAllah kolaylık versin bütün işlerin peşpeşe. Sütü çok aldın heralde kaptanım , yoğurt -sütlaçAfiyetle yiyin
Sağol canım ❤❤Kolay gelsin kaptanım
Aksama yemeğim bakla olduÇocuğu uyuttum benimde uykum geldiiiikarnım da acıktı Varmı acıkan açlıktan başı dönen sizde durumlar nasıl kızlar? Birde akşama ne pişirdiniz
Haftalık 15 kilo aliyoz
Oo canm nasil tuketiyorsunuz o kadar sütü. Peynir yoğurt sütlaç baskabide bitiyor mu hafta da o kadar yoğurt peynir falan
Sağol canım ❤❤
Aksama yemeğim bakla oldu
Hayırlı Uğurlu Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?