Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evin işlerini bitirdim bi yemek kaldi onu da yapicam ama ne yapacağıma karar veremiyorum ya bütün gün ev işi yapabilirim temizlik düzen yemek vs ama ne yemek yapicam derdi sarıyor beni tek zorlayan o buzlugu boşaltmaya çalışıyorum barbunyam bitti zaten 15 kiloydu nasil bitirdik onu da bilmiyorum aylar öncesinde bitti. Taze fasulye cok ondan da sıkıldık artik yiyesimiz gelmiyor

Kilo mu zayıflamak mı ? offf oofff bebeler peşinde koşturmaktan yine de zayıflamıyorum kim demiş emzirirken kolay kilo verilir diye külliyen yalan ol adar dikkat de ediyorum veremiyorum ya
Bana da yalan geliyor o mevzu açıkçası
Disiplinli bi Diyet yapmak lazım anacım farkında olmadan ayak üstü atıştırdığımız şeyler kilo yapıyor , ağzı bantlamak öğünden öğüne açmak lazım

Taze fasulyeyi bize gönder ımmmhhh

Beni de en çok zorlayan ne yemek yapacağıma karar vermek oluyor eğer önceden eşim söylerse şu yemeği yap diye sanki hazırmış gibi rahatlıyorum

Bende mutfaktan yeni çıktım
Yoğurt mayaladım çocuklara bezelye yemeği yaptım eşime kek yaptım sütlaç yaptim daha akşam yemeği var sırada
Az soluklaniyim çocukları doyurup az bi ağda isim var onu yapıp çocukları uyutup yemekyapmayı planlıyorum

Allah kolaylık versin bütün işlerin peşpeşe. Sütü çok aldın heralde kaptanım , yoğurt -sütlaç Afiyetle yiyin

Kilo mu zayıflamak mı ? offf oofff bebeler peşinde koşturmaktan yine de zayıflamıyorum kim demiş emzirirken kolay kilo verilir diye külliyen yalan ol adar dikkat de ediyorum veremiyorum ya

Allah yardımcınız olsun tek çocukla ben zorlanıyorum. İşten eve dönüp, yemek yedikten sonra halim kalmıyor ama üzerine çocuğumla oyun oynuyoruz

Kolay gelsin kaptanim hep aynı koşturmaca dimi
Çocuğu uyuttum benimde uykum geldiiii karnım da acıktı Varmı acıkan açlıktan başı dönen sizde durumlar nasıl kızlar? Birde akşama ne pişirdiniz
Ben henüz ac değilim canm durumlar iyi:) aksama kırmızı mercimek çorbası yeşil fasulyeli mücver yapacağım birazdan bide bulgur mantısı sarimsakli yoğurt ile ben bir tek çorba içmeyi planlıyorum bakalm
Ayy bende çok seviyorum taze fasulyeyi ya yazın yanına bide karpuz ımmhhh misss
Ayy karpuz deyince canm çekti şimdi. Biz 15 kilo almıştık 10 kilosunu yiyince insana gına geliyor

Allah kolaylık versin bütün işlerin peşpeşe. Sütü çok aldın heralde kaptanım , yoğurt -sütlaç Afiyetle yiyin
Haftalık 15 kilo aliyoz
Kolay gelsin kaptanım
Sağol canım ❤❤
Çocuğu uyuttum benimde uykum geldiiii karnım da acıktı Varmı acıkan açlıktan başı dönen sizde durumlar nasıl kızlar? Birde akşama ne pişirdiniz
Aksama yemeğim bakla oldu
Hayırlı Uğurlu Olsun

Ay bide şerbetli tatli yaptım onu demeyi unutmusum artik yemiyim diye nasil sartladiysam kendimi evdekilere de yok sayar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…