ben de şekersizlikten bunalıyorumAlıştım artık acıkmıyorum. Ben de Zorlu yollardan geçtim şimdi sıfır sıkıntı
Şekeri bıraktım bırakalı karnım da acıkmaz oldu.
Çayı oldum olası şekersiz içerim ama şeker içeren hiç birşey yemiyorum 26 gündür meyve şekeri dışında almadım hiç. Ya bende insülin direnci varmış ilaca da başlayınca daha rahat oldu. Kuru kayısı hurma yedim başlarda kriz anlarında. Hala yiyiyorum tabi onları. İlk hafta her gün kriz anları oldu ama hurma kurtardı. Sonrasında canım da istemedi.ben de şekersizlikten bunalıyorum
şekersiz çay hele nasıl zorluyor... nasıl alıştın?
ben de şekersizlikten bunalıyorum
herkes asıl şekersiz güzel diyor ama çok uzun süredir zorlasam da kendimi yok yani. tutmuyor yerini canım istiyo şekerli haliniCanım çok eskiden ben de çayı şekersiz içemezdim, 2 şeker atardım çaybardağınayavaş yavaş alıştırdım kendimi, önce tek şekere düşürdüm, sonra yarım şeker, sonra da şekersize başladım. Çayın asıl tadını Şekersiz içmeye başladıktan sonra aldığımı farkettim. Şimdi öldürseler şekerli içemem çayı. Zamanla alışacaksın
hurma dışında hiçbirini yiyemiyorum. hele kayısı incir kurusuÇayı oldum olası şekersiz içerim ama şeker içeren hiç birşey yemiyorum 26 gündür meyve şekeri dışında almadım hiç. Ya bende insülin direnci varmış ilaca da başlayınca daha rahat oldu. Kuru kayısı hurma yedim başlarda kriz anlarında. Hala yiyiyorum tabi onları. İlk hafta her gün kriz anları oldu ama hurma kurtardı. Sonrasında canım da istemedi.
herkes asıl şekersiz güzel diyor ama çok uzun süredir zorlasam da kendimi yok yani. tutmuyor yerini canım istiyo şekerli halinibu arada ben de 2 şeker seviyorum:)
Öyleyse sıkıntı yok canm afiyet olsun:)Kaptanım biz yapıyoruz kurabiyeleri keçiboynuzu unu yulaf unu falan kullanıyoruz. No gluten. Şimdi de brownie yapıcaz sıfır şeker sıfır beyaz un. Şeker yerine hurma muz un yerine keçiboynuzu.
Ben şeker tatlı yemiyorum artık. Şu tb ekmeğide kesersem oldum sayılır.
Maşallah canmAlıştım artık acıkmıyorum. Ben de Zorlu yollardan geçtim şimdi sıfır sıkıntı
Şekeri bıraktım bırakalı karnım da acıkmaz oldu.
Ayy bende oldum olası çatı şekersiz içerim belki küçükken icmisimdir şekerli en son. Simdi çay bardağın karışsa şekerin kokusunu alır tiksinirim hic sevmemmben de şekersizlikten bunalıyorum
Afiyet olsun canmİyi akşamlar hanımlar, bugünkü Menüm;
Sabah-8:00 tam tahıllı ekmek ile peynirli sandviç, sade nescafe
Ara-10.30 Yeşilçay
Öğle-12:00 peynirli salata, zeytinyağlı pırasa
Ara-15.30 yeşilçay
19:15- sade filtre kahve.Hepfitim
Ödemler gitmemiş hâlâ demekki kuzum
Canım incelmek daha önemli benceAl benden de o kadar nereye gidecek olsam ne giyicem derdi başladıeskiden de öyleydi simdi de tam tersi durumla karşı karşıyayım bende öyle canm artik incelmeye odakliyim ama eksi göremedikçe yapılan sporda da heves azalıyor before after yapacağım bakalm incelmem olmuş mu ölçüm yapmamıştım çünkü fotolardan takip etmeye çalışıyorum
Hamburger görünce aklıma direkt 1 saat ceza geldi canımArkadaşlar iyi akşamlar ayda yılda bir il merkezine ne gittim onda da sürekli telefonla konuşmakla geçirdim yani burnumdan geldi neyse en azından değişik insan gördüm alış veriş yaptım deyip kendimi avutuyorumkıyafet denedim hiç biri olmadı tabi kilolarımı verip gardrobumu yenilicem inşallah bide ben bugün büyük bi kaçamak yaptım ve hamburger menü yedim kaptanım bana ceza verebilirsin hakkettim
Anacim o nasıl oluyo ki öyleKızlar ya bişey diycem benim sağ basenim sola göre daha yağlı ya çıkık duruyor
sizlerde de böyle bi problem varmı Acaba ?
Ay geçmiş olsun kuzulara yaaaMisafir 3güne bi geliyo da benim ortanca hasta olmuş köyde oğlana bulaştırdı onla uğraşıyom üçüde öksürüyo hastanedeydik bugün iyi ilerlememiş ama burnundakini atamadığı için tıkalı
Afiyet olsun canımBugünkü menüm dünün aynısı şok diyet 2.gün
Sabah 07:00 :1 bardak limonlu su
07:45 çeyrek avakado 1 ceviz 1 Etimek
10:30 ara yarım havuç
13:00 Öğlen yemeği:
Karnabahar haşlaması 3 kaşık yoğurt
16:30 Ara :2 hurma 1 ceviz
18:30 Akşam yemeği 1 buçuk bud tavuk ızgara( aslında listeye göre 5 kaşık mercimek yemem gerekiyordu .evde bitmiş .bunu yedim tavuk daha yağlı içim pek rahat etmedi)
1.5 litre suHepfitim
Menü gittikçe güzelleşiyorBugün ki menümHepfitim T Titizz1
11:30 kahvaltı: tavada 2tatlı kaşığı tereyağlı 2 tane peynirli yumurta
Domates
Salatalık
3 tane Medine hurması
1 çorba kaşığı beyaz leblebi
Ara 15:00 yeşil çay & 1 tane elma& 1 ısırık muz
Akşam 17:00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 çorba kaşığı kadar haşlama kırmızı et
3 litre su
Vayh vayh vayh helalllll❤❤Kızlar bugün kendimle gurur duydum niye mi? Çünkü herkes çayın yanında benim aşkım olan elmalı kurabiye ve tuzlu simit yerken ben hurma ve ceviz yedim.Sabret leylak dedim sabret bu işin sonu selamet ağzımda yavaş yavaş dolandırdım hurmaları
Muhallebi dışında güzel canım Afiyet olsunEvet arkadaşlar üç günlük menümü yazıyorum ctesi günü
Saat 9 da 1 suda pişmiş yumurta hafif tereyağlı 5 ince dilim sucuk domates salatalık
Öğlen saat 13 de çorba salata
Saat 15 te bir kase yoğurt 2 küçük salatalık
Akşam saat 18 de 4 kaşık pilav 6 kaşık etli sebze yemeği salata ve yoğurt
Su 2 lt spor yok
Pazar
Sabah 8.30 da 1 haşlanmış yumurta bir dilim beyaz peynir domates salatalık
Saat 12 de yarım muz yarım elma
Saat 16 da bir tavuk pirzola 5 6 parça et mangalda pişmiş el büyüklüğünde lavaş salata ve ayran
Saat 19 da yarım kase sütlü muhallebi
Spor yok ama pikniğe gittiğimiz için baya yürüdüm
Su 2.5 lt
Hamburgerin kellesi tiz uçurulaaaVe bugünkü menüm
Saat 8 de 1 haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık
Saat 13 te döner yedim ama sadece et ve salatasını ekmek yok yanında ayran
Saat 18 de hamburger menü
Su 3 lt oldu spor yok
Çok güzel canım Afiyet olsun
Afiyetler olsun efendim lezizzz ❤❤
Afiyet olsun canımİyi akşamlaaaar
Menüüü
Saat 10.30 beyaz peynirli domatisli tb ekmek sandvich
Saat 15 3 adet keçiboynuzu unlu şekersiz kurabiye (ev yapımı) ve filtre kahve
Saat 21 mercimek corba
Hepfitim
Afiyet olsun canımdışardaydım sadece kahvaltıyı diyete uydurdum ama kaçamak da yapmamaya çalıştım. hamurişi vs yemedim.
kahvaltı
kahvaltıyı hazırlayana kadar önce 1 bardak su içtim, yarım demet maydanoz, bir salatalık, 1 limon suyu, 12 badem, 1 haşlanmış yumurta, 4-5 dal nane
öğle,
sulu yemek yedim, kuru fasulye- ekmeksiz+ ayran
ara öğünümde Türk kahvesi içemedim onun yerine sade nescafe içtim
diğer ara öğünümü de yapamadım yine nescafe ile bastırdım
akşam da salata+ev yoğurdundan ayran+ köfte
Saat geç olmasa aşırı değilmiş aslında canımEvet kızlar kaçamaklı bir akşamdan selamlar
Sabah 10.30 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay zeytin peynir salatalık domates yarim dl tb ekmek
Ara 1 neskafe
Spordan sonra 1 bardak süt
Öğle 14.30 2 yemek kaşığı semizotu yemeği 2 kaşık zeytinyağlı kısır bol yeşillik vardı üzerine de 5-6 tane haşlama tavuk attim ne alakaysa
Akşam 19.00 Yarım kepçe yeşil mercimek çorbası 2 yk barbunya yemeği 1 tatli kaşığı un helvası
21.00 eşim çiğköfte söylemiş yemesem ayip olurdu zaten kilomun direncine moral bozukluğum varken denk geldi 3 tane yedim marulla beraber Allah affetsinHepfitim
Su 2lt olur
Afiyetolsun canımİyi akşamlar hanımlar, bugünkü Menüm;
Sabah-8:00 tam tahıllı ekmek ile peynirli sandviç, sade nescafe
Ara-10.30 Yeşilçay
Öğle-12:00 peynirli salata, zeytinyağlı pırasa
Ara-15.30 yeşilçay
19:15- sade filtre kahve.Hepfitim
Aynen benim de öyle olduCanım çok eskiden ben de çayı şekersiz içemezdim, 2 şeker atardım çaybardağınayavaş yavaş alıştırdım kendimi, önce tek şekere düşürdüm, sonra yarım şeker, sonra da şekersize başladım. Çayın asıl tadını Şekersiz içmeye başladıktan sonra aldığımı farkettim. Şimdi öldürseler şekerli içemem çayı. Zamanla alışacaksın
Sağol canımBende yok canm ama bence normaldir o bacağına daha çok çalışma yapabilirsin mesela o zaman fark azalır belki
Napalim canm ev işleri cocuk akşam oluyor valla
Geçmiş olsun canm
Bencede canm
Sende sağol gülümÖdemler gitmemiş hâlâ demekki kuzum
Bozma moralini yok edersin sen onlari
Canım incelmek daha önemli bence
O yüzden gitmesin hevesin bi yerlere
Hamburger görünce aklıma direkt 1 saat ceza geldi canım
Yarın akşama kadar yapıp beni etiketlersin artık
Anacim o nasıl oluyo ki öyle
Ay geçmiş olsun kuzulara yaaa
Afiyet olsun canım
Neden şok yapma ihtiyacı duyuyosun
Sağlıklı beslenerek zayıflamak daha güzel bence
Menü gittikçe güzelleşiyor
Tebrik ederim canım Afiyet olsun
Vayh vayh vayh helalllll❤❤
Muhallebi dışında güzel canım Afiyet olsun
Hamburgerin kellesi tiz uçurulaaa
Afiyet olsun canım
Mercimek çorbasını o saate tercih etmesen daha güzel olur
Galiba spor sonrası mecburiyeti oldu
Ama en azından şişlik yapmayacak hafif şeyler tercih edebilirsin
Afiyet olsun canım
Saat geç olmasa aşırı değilmiş aslında canım
Ama tabi akşam yediğin için bu öğün gereksiz olmus
Afiyetolsun canım
Ay ama acıkmadın mi
Aynen benim de öyle oldu
Ay teşekkür ederim kaptanımÖdemler gitmemiş hâlâ demekki kuzum
Bozma moralini yok edersin sen onlari
Canım incelmek daha önemli bence
O yüzden gitmesin hevesin bi yerlere
Hamburger görünce aklıma direkt 1 saat ceza geldi canım
Yarın akşama kadar yapıp beni etiketlersin artık
Anacim o nasıl oluyo ki öyle
Ay geçmiş olsun kuzulara yaaa
Afiyet olsun canım
Neden şok yapma ihtiyacı duyuyosun
Sağlıklı beslenerek zayıflamak daha güzel bence
Menü gittikçe güzelleşiyor
Tebrik ederim canım Afiyet olsun
Vayh vayh vayh helalllll❤❤
Muhallebi dışında güzel canım Afiyet olsun
Hamburgerin kellesi tiz uçurulaaa
Afiyet olsun canım
Mercimek çorbasını o saate tercih etmesen daha güzel olur
Galiba spor sonrası mecburiyeti oldu
Ama en azından şişlik yapmayacak hafif şeyler tercih edebilirsin
Afiyet olsun canım
Saat geç olmasa aşırı değilmiş aslında canım
Ama tabi akşam yediğin için bu öğün gereksiz olmus
Afiyetolsun canım
Ay ama acıkmadın mi
Aynen benim de öyle oldu
Bizim de sofra hazır eşimi bekliyoruz geç kaldıHayırlı sabahlar
Eşime kahvaltı hazırlıyorum şu an Benimle aynı kaderi paylaşan varmı bu saatlerde
Afiyet olsun canım ❤Sabah kahvesi
Günaydın tatlımgünaydıııııınn erkenci kuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?