Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dünkü Menü
Saat 9 2 yumurta
Saat 19 yarım kase mercimek çorbası
Su: 2 Lt
Hepfitim
Benim küçük minik tatlış midem yine hasta oldu dün. Koca ilacı da yanımda taşıyamadığımdan eve gidene kadar kıvrandım. Yediklerimi de çıkardım. Bugün tertemiz pırıl pırıl bir midem var.

Sport yok. 7000 adım 70 puan T Titizz1

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine .Çok aç kalmışsın dün Öğle yemeği neden yemedin, mide rahatsızlığından mı

Canm Geçmiş olsun mide rahatsizligindan mi bu kadar az yedin. Hiç sağlıklı değil canm biraz daha yemeye çalışmalısın

Afiyet olsun tatlım yine iyi durdurmuşsun kendini, Fırsatımız olsa da davetten eve döndüğümüzde yürüyebilsek leslie ile. Bende kaçamak yaptığımda aklıma gelen bu ama yaptığım gidip hazırlanıp uyumak

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine .Çok aç kalmışsın dün Öğle yemeği neden yemedin, mide rahatsızlığından mı
ya evet sabah yanarak kalktım zaten. Yediklerimi mecburen yedim.
Benim endoskopi mi yaptırmam lazım acaba? Gerçi kullandığım ilaçlar yapıyor böyle eminim.

Afiyet olsun menün güzel Spor/ Yürüyüşte olsa süper olacak

Dün :1 yumurta, yarım yeşil elma, domates , salatalık peynir 5 zeytin-5 fındık
Ara :1 sade kahve
Öğlen : Cacık
Ara :1 kayısı -2 badem 1 avuç leblebi
Akşam :1 tabak kuru fasulye , yoğurt , 2 kabak mücveri Hepfitim
60 dk tempolu yürüdüm 180 puan , 100 ip atladım 20 puan toplam 200 puan
T Titizz1

Kızlar didem fitness ı herkese tavsiye ediyorum ben 3 günde pert oldum özellikle kalça -basen bölgemde nokta atışı yaptı dün mola günüymüş, bugün sabah devam ettim harika Ağırılı hemde çok yanmalı ama bir o kadarda zevkli

Geçmiş olsun

Yok kaptanım yanma başlayınca bir daha bir şey yiyemiyorum. Çorbayı eve gidince içtim. O çorba geri çıktı zaten.
Bugün iyiyim arada tutuyor böyle.
Geçmiş olsun canım kudret narı diye birşey var ya o bu tür mide rahatsızlıklarına iyi geliyor, bir araştır istersen. Benim de eşimin yanıyordu, geceleri uykuda yedikler ağzına geliyordu falan, sonra bisüre bu kudret narını kullandı o zaman çok rahatlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…