Kızlar sağ bacağım çekmeye başladı gene fıtığımacırdım galiba farkında olmadan kivrandiriyor gene yandım ben
Sağol canmGeçmiş olsun canım, çok kötüdür bilirim
Sagol canim kaymayı bende de az biraz var demişti canmÇok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum belinde 2 tane fıtık ve bel kayması olan bi insan olarak
Kızlar sağ bacağım çekmeye başladı gene fıtığımacırdım galiba farkında olmadan kivrandiriyor gene yandım ben
bence tartıldıktan sonra minicik kaçamakcıklar yapsan birşey olmaz. ama minicik
Yok canm yapamam gibi zatenAman dikkat et spor yapma sakın dinlen birkaç gün olmadı. Çok zor oluyor fıtık ağrısı.
Belimi zorlayacak hareketler yapmadığım zaman sıkıntı olmuyor canm zaten fitik için egzersizlerim var her gün yapmam gereken. Ki bu illet kilo verdikçe azaldı ağrısı canm ama dün ağır bisey kaldırmıştım sanırım ondan oldu tedaviden sonra bu kadar şiddetli ağrım olmamıştı sporlarıma ragmen
Cuma güzel bi eksiyle gel de bakarızMerhaba herkesenasılsınız ben yine müthiş motiveyim bugün Spor da yapmayı düşünüyorum ama cuma kahvaltımız var kaçamak yapmamaya söz veremiyorum yani kendime pek güvenim yok
Ayy demeeeCanm benimde diz eklemlerimde hatta son zamanlarda el bileklerim bile ağrır olmuştu ortopediste gittim defalarca anlamadılar sebebi en son hemotolojiye gittim kan değerlerim YÜKSEK çıktı vücut kanı cok üretiyor dedi doktorum hatta sordu ne yiyip iciyorsun her gün et pekmez yesen olmaz bu kadar diye kanlı canlı diyorlarmış benim gibileresonra testler için kan vere vere biraz azaldı o dönem çözüm olarak da düzenli olarak her ay kan vermem önerildi emzirmeyi bırakınca kızılaya kan bağışına baslicam nasipse sonra kilo da gittikçe azaldı agrilarim Çok şükür
Seninki farkli biseydir belki de kuzum ihmal etmemek lazim ya bu tür şeyleriCuma güzel bi eksiyle gel de bakarız
Ayy demeee
Bazen arka eklemim asılıyorlar gibi oluyo ama normalde birşey yok
Diz bükerek oturup kalkınca oluyor
Son 1 aydır da merdiven çıkarken topukta batma hissi oluyor
Kondisyonu çok düşük benim gibi hemen yorulan insanlara tavsiye eder misin.Ağır gelir mi bana?Dün :1 yumurta, yarım yeşil elma, domates , salatalık peynir 5 zeytin-5 fındık
Ara :1 sade kahve
Öğlen : Cacık
Ara :1 kayısı -2 badem 1 avuç leblebi
Akşam :1 tabak kuru fasulye , yoğurt , 2 kabak mücveriHepfitim
60 dk tempolu yürüdüm 180 puan , 100 ip atladım 20 puan toplam 200 puan
T Titizz1
Kızlar didem fitness ı herkese tavsiye ediyorum ben 3 günde pert oldum özellikle kalça -basen bölgemde nokta atışı yaptı dün mola günüymüş, bugün sabah devam ettim harikaAğırılı hemde çok yanmalı ama bir o kadarda zevkli
Çocukları uyuturken bi bakıyım dedim bendeKızlar nasılsınız bugün pek bi sessiziz
Ne kadar geç uyuyorlar canm nasil dayanıyorlar bu saate kadar geç mi kalktılar sabahÇocukları uyuturken bi bakıyım dedim bende
Yok 2. Uykuları canım 2 de ilk uykudan kalktilarNe kadar geç uyuyorlar canm nasil dayanıyorlar bu saate kadar geç mi kalktılar sabah
banlanmıştım kaptanım :) yeni açıldı:)cardiogod dün sabahtan beri hiç uğramamışsın canim
Unuttum 2 uyku yaptiklariniYok 2. Uykuları canım 2 de ilk uykudan kalktilar
Aa neden kibanlanmıştım kaptanım :) yeni açıldı:)
Hedefine yaklaşana kadar sana bdv yasaklasam mi acepbanlanmıştım kaptanım :) yeni açıldı:)
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 10 3 yk yulaf lapası üzerine 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Ara 1 neskafe
Öğle 14.30 1 kepçe mercimek çorbası 2 tane küçük çiğköfte 1 sebzeli mücver
Ara 2 bardak süt
Akşam 19.30 1 orta boy karnıyarık 3 dilim patates 2 köfte 2 kaşık makarna
21.00 1 hurma 2 badem
Su 2lt olur
Yatarken yoğurt yiyecegimHepfitim
Sağol canmHedefine yaklaşana kadar sana bdv yasaklasam mi acep
Bev neydi kaptanim
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?