Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aa doğru, duymuştum. Bir araştırayım bakiyim nasıl kullanılıyormuş. Teşekkür ederim.

GÜNAYDIN güzel ve fit hatunlarr
çok yorgun ve yoğun olduğumdan dolayı giremedim dün.
dünkü menümü yazayım Hepfitim
sabah sucuklu yumurta yeşillik sebze bol peynir zeytin
öğle 3 adet kuru kayısı
yemekten önce kefir
akşam z.yağlı pırasa yoğurt bir çorba kaşığı büyüklüğünde fırın hindi
su 2lt civarı

Yok kaptanım yanma başlayınca bir daha bir şey yiyemiyorum. Çorbayı eve gidince içtim. O çorba geri çıktı zaten.
Bugün iyiyim arada tutuyor böyle.
Çok geçmiş olsun canm bende cok çektim midemden endoskopi olmuştum ülser demişlerdi ilaçlarla geçti cok şükür
Afiyet olsun canm sporun da guzel
Afiyet olsun canm
dün kızımla spor yaptık biraz
25 dk cardio ====>100 puan
35 dk pilates ====> 105 puan toplam 205 puan T Titizz1
Oo harika canm

Oy bu ne kız ölüm orucu gibi
Mideni yatıştıracak şeyler yemeye çalışsaymışsın keske
Afiyet olsun canım çok güzel Menü
Cuma ortopedi randevum var şu dizimin akıbeti belli olsun bende yapcam biseyler
Güzel canım Afiyet olsun
BeNİ almazsaniz da basladim.
Kuzum alıyım da izindeki ve deneme süreci aşamasındaki arkadaşlarla birlikte sayımız tam oluyor
Listeye girmekte biraz bekletebilirim
Kızlar sağ bacağım çekmeye başladı gene fıtığım acırdım galiba farkında olmadan kivrandiriyor gene yandım ben
Ay Tohh dikkat et kuzum ya
Bende korkuyorum ama eklemde var benim sorun

Merhaba herkese nasılsınız ben yine müthiş motiveyim bugün Spor da yapmayı düşünüyorum ama cuma kahvaltımız var kaçamak yapmamaya söz veremiyorum yani kendime pek güvenim yok

Canm benimde diz eklemlerimde hatta son zamanlarda el bileklerim bile ağrır olmuştu ortopediste gittim defalarca anlamadılar sebebi en son hemotolojiye gittim kan değerlerim YÜKSEK çıktı vücut kanı cok üretiyor dedi doktorum hatta sordu ne yiyip iciyorsun her gün et pekmez yesen olmaz bu kadar diye kanlı canlı diyorlarmış benim gibilere sonra testler için kan vere vere biraz azaldı o dönem çözüm olarak da düzenli olarak her ay kan vermem önerildi emzirmeyi bırakınca kızılaya kan bağışına baslicam nasipse sonra kilo da gittikçe azaldı agrilarim Çok şükür

Merhaba herkese nasılsınız ben yine müthiş motiveyim bugün Spor da yapmayı düşünüyorum ama cuma kahvaltımız var kaçamak yapmamaya söz veremiyorum yani kendime pek güvenim yok
bence tartıldıktan sonra minicik kaçamakcıklar yapsan birşey olmaz . ama minicik

Çok geçmiş olsun ya bende fıtık yok ama akrabalarda var baya zorlanıyorlar Allah yardımcınız olsun
Allah göstermesin canm cok kotu bisey ya sagolasin
Merhaba canm bu motivasyonla eminim dikkat edersin sen
çok geçmiş olsun kaptanım dikkat et kendine
Sagol canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…