- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Aa doğru, duymuştum. Bir araştırayım bakiyim nasıl kullanılıyormuş. Teşekkür ederim.Geçmiş olsun canımkudret narı diye birşey var ya o bu tür mide rahatsızlıklarına iyi geliyor, bir araştır istersen. Benim de eşimin yanıyordu, geceleri uykuda yedikler ağzına geliyordu falan, sonra bisüre bu kudret narını kullandı o zaman çok rahatlamıştı.
ya evet sabah yanarak kalktım zaten. Yediklerimi mecburen yedim.
Benim endoskopi mi yaptırmam lazım acaba? Gerçi kullandığım ilaçlar yapıyor böyle eminim.
Hep oluyor diyemem ama niye oluyor onu kestiremedim.Oluyor mu hep şikayetinmide koruyucu kullanıyor musun ?
Çok geçmiş olsun canm bende cok çektim midemden endoskopi olmuştum ülser demişlerdi ilaçlarla geçti cok şükürYok kaptanım yanma başlayınca bir daha bir şey yiyemiyorum. Çorbayı eve gidince içtim. O çorba geri çıktı zaten.
Bugün iyiyim arada tutuyor böyle.
Afiyet olsun canm sporun da guzelDün :1 yumurta, yarım yeşil elma, domates , salatalık peynir 5 zeytin-5 fındık
Ara :1 sade kahve
Öğlen : Cacık
Ara :1 kayısı -2 badem 1 avuç leblebi
Akşam :1 tabak kuru fasulye , yoğurt , 2 kabak mücveriHepfitim
60 dk tempolu yürüdüm 180 puan , 100 ip atladım 20 puan toplam 200 puan
T Titizz1
Kızlar didem fitness ı herkese tavsiye ediyorum ben 3 günde pert oldum özellikle kalça -basen bölgemde nokta atışı yaptı dün mola günüymüş, bugün sabah devam ettim harikaAğırılı hemde çok yanmalı ama bir o kadarda zevkli
Afiyet olsun canmGÜNAYDIN güzel ve fit hatunlarr
çok yorgun ve yoğun olduğumdan dolayı giremedim dün.
dünkü menümü yazayımHepfitim
sabah sucuklu yumurta yeşillik sebze bol peynir zeytin
öğle 3 adet kuru kayısı
yemekten önce kefir
akşam z.yağlı pırasa yoğurt bir çorba kaşığı büyüklüğünde fırın hindi
su 2lt civarı
Oo harika canm
günaydın aminnGünaydınnnn
İşlerimizin rast gittiği bi gün olsun ❤
Aslında takım sayımız tam canm ama kaptanimiz ne diyecek bakalim gelir birazdan:)BeNİ almazsaniz da basladim.
Oy bu ne kız ölüm orucu gibiDünkü Menü
Saat 9 2 yumurta
Saat 19 yarım kase mercimek çorbası
Su: 2 Lt
Hepfitim
Benim küçük minik tatlış midem yine hasta oldu dün. Koca ilacı da yanımda taşıyamadığımdan eve gidene kadar kıvrandım. Yediklerimi de çıkardım. Bugün tertemiz pırıl pırıl bir midem var.
Sport yok. 7000 adım 70 puan T Titizz1
Afiyet olsun canım çok güzel MenüDün :1 yumurta, yarım yeşil elma, domates , salatalık peynir 5 zeytin-5 fındık
Ara :1 sade kahve
Öğlen : Cacık
Ara :1 kayısı -2 badem 1 avuç leblebi
Akşam :1 tabak kuru fasulye , yoğurt , 2 kabak mücveriHepfitim
60 dk tempolu yürüdüm 180 puan , 100 ip atladım 20 puan toplam 200 puan
T Titizz1
Kızlar didem fitness ı herkese tavsiye ediyorum ben 3 günde pert oldum özellikle kalça -basen bölgemde nokta atışı yaptı dün mola günüymüş, bugün sabah devam ettim harikaAğırılı hemde çok yanmalı ama bir o kadarda zevkli
Güzel canım Afiyet olsunGÜNAYDIN güzel ve fit hatunlarr
çok yorgun ve yoğun olduğumdan dolayı giremedim dün.
dünkü menümü yazayımHepfitim
sabah sucuklu yumurta yeşillik sebze bol peynir zeytin
öğle 3 adet kuru kayısı
yemekten önce kefir
akşam z.yağlı pırasa yoğurt bir çorba kaşığı büyüklüğünde fırın hindi
su 2lt civarı
Kuzum alıyım da izindeki ve deneme süreci aşamasındaki arkadaşlarla birlikte sayımız tam oluyorBeNİ almazsaniz da basladim.
Ay Tohh dikkat et kuzum yaKızlar sağ bacağım çekmeye başladı gene fıtığımacırdım galiba farkında olmadan kivrandiriyor gene yandım ben
Çok geçmiş olsun ya bende fıtık yok ama akrabalarda var baya zorlanıyorlar Allah yardımcınız olsunKızlar sağ bacağım çekmeye başladı gene fıtığımacırdım galiba farkında olmadan kivrandiriyor gene yandım ben
çok geçmiş olsun kaptanım dikkat et kendineKızlar sağ bacağım çekmeye başladı gene fıtığımacırdım galiba farkında olmadan kivrandiriyor gene yandım ben
Canm benimde diz eklemlerimde hatta son zamanlarda el bileklerim bile ağrır olmuştu ortopediste gittim defalarca anlamadılar sebebi en son hemotolojiye gittim kan değerlerim YÜKSEK çıktı vücut kanı cok üretiyor dedi doktorum hatta sordu ne yiyip iciyorsun her gün et pekmez yesen olmaz bu kadar diye kanlı canlı diyorlarmış benim gibilereOy bu ne kız ölüm orucu gibi
Mideni yatıştıracak şeyler yemeye çalışsaymışsın keske
Afiyet olsun canım çok güzel Menü
Cuma ortopedi randevum var şu dizimin akıbeti belli olsun bende yapcam biseyler
Güzel canım Afiyet olsun
Kuzum alıyım da izindeki ve deneme süreci aşamasındaki arkadaşlarla birlikte sayımız tam oluyor
Listeye girmekte biraz bekletebilirim
Ay Tohh dikkat et kuzum ya
Bende korkuyorum ama eklemde var benim sorun
bence tartıldıktan sonra minicik kaçamakcıklar yapsan birşey olmazMerhaba herkesenasılsınız ben yine müthiş motiveyim bugün Spor da yapmayı düşünüyorum ama cuma kahvaltımız var kaçamak yapmamaya söz veremiyorum yani kendime pek güvenim yok
Allah göstermesin canm cok kotu bisey ya sagolasinÇok geçmiş olsun ya bende fıtık yok ama akrabalarda var baya zorlanıyorlar Allah yardımcınız olsun
Merhaba canm bu motivasyonla eminim dikkat edersin senMerhaba herkesenasılsınız ben yine müthiş motiveyim bugün Spor da yapmayı düşünüyorum ama cuma kahvaltımız var kaçamak yapmamaya söz veremiyorum yani kendime pek güvenim yok
Sagol canmçok geçmiş olsun kaptanım dikkat et kendine
Bencede canm eksi gelirsen ödül yapmış olursun ama minicikbence tartıldıktan sonra minicik kaçamakcıklar yapsan birşey olmaz. ama minicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?