- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
Kusura bakmayın acemiyim bu konu da siz sorsanız ben söylesem ne gibi bilgiler vermem gerekiyor bilmiyorumHoşgeldin canım kendin hakkında detaylı bilgi verir misin ?
kız burası neresi içim aktı resmen biz burda yağmurla mücadele ediyoruzBirazdan girip yüzeceğim havuz ektedir dahası spor yapmayıp şişko kalanlara gelsin
Eki Görüntüle 2300289
çok güzel yer heleki masa başında oturup önünde bi dünya iş olan içinBirazdan girip yüzeceğim havuz ektedir dahası spor yapmayıp şişko kalanlara gelsin
Eki Görüntüle 2300289
Tamam canım hemen yazıyorum :)Profiline bizimki gibi boy kilo hedef vs bilgilerini yazsana canım sürekli sorup durmayalım birbirimize
Hoşgeldin cnmMerhaba
Ben 90 kilodan 78 e indim ilk hedefim 70 olmak
Abur cuburu tamamiyle hayatımdan çıkarttım paketli hiçbir şeyi tüketmemeye çalışıyorum ama sanırım vücudum bu tempoya alıştı zor gidiyor.
İlk defa böyle bi takıma katılıcam inşaallah hakkıyla yerine getirebilirim
Hoş buldumHoşgeldin cnm
İlk sayfada kurallarımız var
Okuyup kabul etmen lazım
Zaten gayet güzel kilo vermişsin kalanlarıda birlikte veririrz
Diğer arkadaşlar gibi sizde gözükmüyorOlmuş mu kızlar ekleme yaptım profilime :)
Hoşgelsin canımHoş buldum ☺
Okudum kabul ettim.
Olmamış canımOlmuş mu kızlar ekleme yaptım profilime :)
Evet canım uğraştım olmuyor ,nereye yazılıyordu unutmuşumDiğer arkadaşlar gibi sizde gözükmüyor
Sağ üstteki remini tıkla hesap detaylarına girEvet canım uğraştım olmuyor ,nereye yazılıyordu unutmuşum
Nick mi değiştirdin sen kimsin bacım ona göre söyleyeceeuumkız burası neresi içim aktı resmen biz burda yağmurla mücadele ediyoruz
Yaş boy kilo medeni durum yaşadığın il çocuk vs gibi bilgiler canımKusura bakmayın acemiyim bu konu da siz sorsanız ben söylesem ne gibi bilgiler vermem gerekiyor bilmiyorum
Yaşım 25 evliyim 1 tane çocuğum var 5 yaşında ikinciyi de istiyoruz nasipse İstanbul’da oturuyorum boyum 1.65Yaş boy kilo medeni durum yaşadığın il çocuk vs gibi bilgiler canım
Tam yerine geldin bebiş konusunda uzmanız en çok gebe bizden çıkıyoYaşım 25 evliyim 1 tane çocuğum var 5 yaşında ikinciyi de istiyoruz nasipse İstanbul’da oturuyorum boyum 1.65
Haftaya kadar bu şekilde çok zorlanırsın ve sıvı kaybı olduğundan bi anda da alıverirsin geriGünaydın kızlar :) kedi iyi tatiller bol bol yüz az az ye:) kızlar benim yoğurt diyeti ile ilgili yazılmış da bu çok sağlıklı değil biliyorm ama haftaya kaynımım düğünü var acil bi kaç kilo vermem lazım sonra da zaten memleket düğün telaşı iyice veririm diye düşünüyorum :) yani ben yoğurda devam ayrıca mekik ip atlama ve yamuna korsemle destekliyorum diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?