- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Çocuk doğurmada pro yum 3 bebeylenProluğu herüfler takmış bize zaten başkası ne etsün ehuhehhe
Bilmiyorum canım ama şu son zamanlarda hani ipince bel koca yuvarlak bi popo kalın üst bacaklar böyle bi görüntü var benim hoşuma gitmiyo orantılı vücut ölçüsü en iyiKızlar bel inceltmek mümkün mü ? Deneyenler, sonuç alanlar var mı? Squat söylendiği kadar yararlı mı ?
ay inşallah ağzınıza sağlık 50 kiloyu en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile :)Hoşgeldin canım istikrarlı bi şekilde yoluna devam edip kurtulursun şu yağlardan inşallah
Motivasyon çok önemli o yüzden 60 a kitlenirsen 65 de bırakır tombul tombalak kalırsın 50 kilo iyi olur sana
Verirsin verirsin canım isteyip de başaramayacağımız şey yokay inşallah ağzınıza sağlık 50 kiloyu en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile :)
Çok değil canım birlikte çabucak veririzGünaydın kızlaaar. Az önce tartıldım açken ve 69.7 kg çıktım. Birazdan kahvaltı yapacağım :)Eki Görüntüle 2300253
Aynen 59 olarak hedef koydum umarım ulaşırım.Öyle mi daha iyi o zaman tatlı rakip olunca iradeyi koruruz :)Çok değil canım birlikte çabucak veririz
Bu arada takımın çoğu 65ile 70 arasıyız bana rakip artıyo
Aynen rekabetle güzel gidiyo zatenAynen 59 olarak hedef koydum umarım ulaşırım.Öyle mi daha iyi o zaman tatlı rakip olunca iradeyi koruruz :)
Off ne güzelBirazdan girip yüzeceğim havuz ektedir dahası spor yapmayıp şişko kalanlara gelsin
Eki Görüntüle 2300289
Profiline bizimki gibi boy kilo hedef vs bilgilerini yazsana canım sürekli sorup durmayalım birbirimizeGünaydın kızlaaar. Az önce tartıldım açken ve 69.7 kg çıktım. Birazdan kahvaltı yapacağım :)Eki Görüntüle 2300253
Hoşgeldin canım kendin hakkında detaylı bilgi verir misin ?Merhaba
Ben 90 kilodan 78 e indim ilk hedefim 70 olmak
Abur cuburu tamamiyle hayatımdan çıkarttım paketli hiçbir şeyi tüketmemeye çalışıyorum ama sanırım vücudum bu tempoya alıştı zor gidiyor.
İlk defa böyle bi takıma katılıcam inşaallah hakkıyla yerine getirebilirim
Dur bende yapayım spor bakanımProfiline bizimki gibi boy kilo hedef vs bilgilerini yazsana canım sürekli sorup durmayalım birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?