- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
Bunu duyduğuma çok sevindimTam yerine geldin bebiş konusunda uzmanız en çok gebe bizden çıkıyo
Bu kadar sporla sadece sıvı kaybı olması imkansız canım zaten her diyette önce ödem gider ben bunu hızlandırmş oluyorm c. Tesi normal diyete geçeceğim ya iki gün kaldı denemekte fayda varHaftaya kadar bu şekilde çok zorlanırsın ve sıvı kaybı olduğundan bi anda da alıverirsin geri
Aslında normal bi diyetle devam etsen daha iyi olur ama sen bilirsin
Sen bilirsin canım ben ku kadar kısıtlı bi diyetle bide spor falan halsiz düşersin diye dedimBu kadar sporla sadece sıvı kaybı olması imkansız canım zaten her diyette önce ödem gider ben bunu hızlandırmş oluyorm c. Tesi normal diyete geçeceğim ya iki gün kaldı denemekte fayda var
Sagol kuzum çok motive oldum inşaallah devam ederse enerjim iyi bakalımSen bilirsin canım ben ku kadar kısıtlı bi diyetle bide spor falan halsiz düşersin diye dedim
Afiyet olsun ekmeksiz mi besleniyorsn sen de menün gayet iyi
SüperSagol kuzum çok motive oldum inşaallah devam ederse enerjim iyi bakalım
Canım isterse tam buğday tüketiyorumAfiyet olsun ekmeksiz mi besleniyorsn sen de menün gayet iyi
Geçmiş olsun canım su çok önemli ya yemek az bile olsa ez az 3 litre içiyorum zorlandığım anda takviye yaparım meyve sebze yumurta vsSüper
Geçen bende hasta oldum bi gün boyunca bişey yiyemedim doğru düzgün yediğimi de çıkarttım zaten su bile içemedim inan 5kilo gitti bi günde 3günde anca toparladı vücut kendini
Çok iyi başlamışsın zaten en önemli şey kararlı olmak hepimiz içinCanım isterse tam buğday tüketiyorum
Aslında tam anlamıyla diyete bugün başlıyorum bi beslenme çizelgesi yaptım saatlerini bile belirledim alarm kurdum alışana kadar
Dünü çok kötü geçirdim ya temizlensin vücut bugün yemiyeyim dedim
Aynen canımGeçmiş olsun canım su çok önemli ya yemek az bile olsa ez az 3 litre içiyorum zorlandığım anda takviye yaparım meyve sebze yumurta vs
Ayy ben hep bi iddalı başlıyorum da devamlılık zor oluyoÇok iyi başlamışsın zaten en önemli şey kararlı olmak hepimiz için
Akşam 8 geç değil mi yemek için? Ben en son 7 olmadan yiyorum ama geç yatınca çok acıkıyorumTam düğün nişan sezonu yaaa
Bir bir telefon geliyo davetiye geliyo kendimi acil toparlamam lazım İF düzenine döncem 3öğün 2ana kesin de öğlenkini duruma göre ayarlıcam
12.00 kahvaltı
16.00 öğle
20.00 akşam
Ben geç yatıyorum ya ondan bide eşim o saatlerde evde oluyo ama akşamım esnek olabilir 7ile 8 arası yersek 8de yoğurt yer kapatırım birde şimdi okullar açılcak öğlenciler ve 7ye yakın çıkıyolar o zaman belki öne çekerim o zamanAkşam 8 geç değil mi yemek için? Ben en son 7 olmadan yiyorum ama geç yatınca çok acıkıyorum
Anladım bende iki ana öğün olarak besleniyorum hiçbir ekmek çeşidini yemiyorum sabah kahvaltı öğlen meyve kuruyemiş 4-5 gibi de yeşil çay yanına kayısı kuru incir falan 1 er 2 şer tane son olarakta 6:00-6:30 gibi akşam yemeği daha da birşey yemiyorumBen geç yatıyorum ya ondan bide eşim o saatlerde evde oluyo ama akşamım esnek olabilir 7ile 8 arası yersek 8de yoğurt yer kapatırım birde şimdi okullar açılcak öğlenciler ve 7ye yakın çıkıyolar o zaman belki öne çekerim o zaman
ilk gulsahh54 sonra adige psase olduNick mi değiştirdin sen kimsin bacım ona göre söyleyeceeuum
Hifaaa hoşgeldin canım emziren anneler takımı burasısahgull geldim canım ❤ beni bilgilendirin emziren anne nasıl zayıflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?