Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Haftaya kadar bu şekilde çok zorlanırsın ve sıvı kaybı olduğundan bi anda da alıverirsin geri
Aslında normal bi diyetle devam etsen daha iyi olur ama sen bilirsin
Bu kadar sporla sadece sıvı kaybı olması imkansız canım zaten her diyette önce ödem gider ben bunu hızlandırmş oluyorm c. Tesi normal diyete geçeceğim ya iki gün kaldı denemekte fayda var

Bu kadar sporla sadece sıvı kaybı olması imkansız canım zaten her diyette önce ödem gider ben bunu hızlandırmş oluyorm c. Tesi normal diyete geçeceğim ya iki gün kaldı denemekte fayda var
Sen bilirsin canım ben ku kadar kısıtlı bi diyetle bide spor falan halsiz düşersin diye dedim

Afiyet olsun ekmeksiz mi besleniyorsn sen de menün gayet iyi
Canım isterse tam buğday tüketiyorum
Aslında tam anlamıyla diyete bugün başlıyorum bi beslenme çizelgesi yaptım saatlerini bile belirledim alarm kurdum alışana kadar
Dünü çok kötü geçirdim ya temizlensin vücut bugün yemiyeyim dedim

Süper
Geçen bende hasta oldum bi gün boyunca bişey yiyemedim doğru düzgün yediğimi de çıkarttım zaten su bile içemedim inan 5kilo gitti bi günde 3günde anca toparladı vücut kendini
Geçmiş olsun canım su çok önemli ya yemek az bile olsa ez az 3 litre içiyorum zorlandığım anda takviye yaparım meyve sebze yumurta vs

Çok iyi başlamışsın zaten en önemli şey kararlı olmak hepimiz için

Akşam 8 geç değil mi yemek için? Ben en son 7 olmadan yiyorum ama geç yatınca çok acıkıyorum

Akşam 8 geç değil mi yemek için? Ben en son 7 olmadan yiyorum ama geç yatınca çok acıkıyorum
Ben geç yatıyorum ya ondan bide eşim o saatlerde evde oluyo ama akşamım esnek olabilir 7ile 8 arası yersek 8de yoğurt yer kapatırım birde şimdi okullar açılcak öğlenciler ve 7ye yakın çıkıyolar o zaman belki öne çekerim o zaman

Anladım bende iki ana öğün olarak besleniyorum hiçbir ekmek çeşidini yemiyorum sabah kahvaltı öğlen meyve kuruyemiş 4-5 gibi de yeşil çay yanına kayısı kuru incir falan 1 er 2 şer tane son olarakta 6:00-6:30 gibi akşam yemeği daha da birşey yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…