Demekki gerçek anlamda diyet yapsan harika kilo verceksinGünaydın arkadaşlar
Hıh siz bana kizin böyle valla yiyeceklerimden vazgeciyorum
Bugün tartıldım kahvaltıdan önce geç falan da kalktım ya ondan heralde 61.9 ü gördüm 62 nin altını görünce sevindirik oldum
Ara öğün konusunda ayşegül çoruhlu vücut ilk en yakın yere depolar yağları yani göbek ve bel aclikta da ilk orası boşalır diyor ama insta da ezgi fındık in diyestisyeni de ara öğün yapmamak gobekde yağ yapar demişti farklı görüşler var bu konuda
Güzel haftasonlari diliyorum hepinize..
Sağol canımAfiyet olsun
İyiyyim canım dün yazmayı unutmuşum 5 kilometre yürüyüş yaptım telefonda uygulama yok ne kdr oluyor bilmiyorumHifaa nasılsın canım
HarikaBende 300 gr vermişim
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2301235 kahvaltım kızlar ancak yapabiliyorum yanınd da yarım dilim tam buğday ekmeği
İki ay boyunca sadece 1 kere kaçamak yaptım sonra vicdan azabı çektim daha yapmam kolay kolayHarika
Kaçamaksız bi hafta sonu olursa daha da güzel olur devamı
Eşimde diyette Allah'tan benimde öyle şeyler istese de önüne geçebiliyorum olmaz diyeAkşama ev ahalisine kızartma sözüm var
Karışık kızartma yapcam yanına köfte tabi kendime ayrı hazırlıycam yağsız pişircem kızartma yerine yoğurtlu köz patlıcan yapayım diyorum belki bişey daha ayarlarım
Aslında kendine fırında patates yapabilirsinAkşama ev ahalisine kızartma sözüm var
Karışık kızartma yapcam yanına köfte tabi kendime ayrı hazırlıycam yağsız pişircem kızartma yerine yoğurtlu köz patlıcan yapayım diyorum belki bişey daha ayarlarım
Olabilir iyi fikir aslında közlenmiş patates canım istedi dilim dilim közleyebilirim belki yanına biber falanAslında kendine fırında patates yapabilirsin
Ben çok iradesizim eşim ve çocuklar aklımı çeliyo sürekli ama elimden geldiğince dikkat etcemİki ay boyunca sadece 1 kere kaçamak yaptım sonra vicdan azabı çektim daha yapmam kolay kolay
Benim adam da her seferinde diyete gircek ama konu kızartmaysa fırında yemiyoEşimde diyette Allah'tan benimde öyle şeyler istese de önüne geçebiliyorum olmaz diyebende fırınd yapıyorum oda güzel oluyor az yağla
İzin verme aklını çelmelerine vur yumruğunu masayaBen çok iradesizim eşim ve çocuklar aklımı çeliyo sürekli ama elimden geldiğince dikkat etcem
Ay bende çok severim bu yaz her hafta yaptım köyde ocaktaBenim adam da her seferinde diyete gircek ama konu kızartmaysa fırında yemiyo
Hele köyde olursak ocakta yaptırır hemen
Zor işte eşimle eşim söz dinlemez bazen yemek vardır canı bişey ister yaptırır yada yaparız hemen ama kendime ayrı yapcam artık sürekliİzin verme aklını çelmelerine vur yumruğunu masaya
Taviz tavizi getiriyor o yüzden çok dikkat etmeye çalıyorum bende
Bizde öyleydik ama bu sefer ne kadar kararlı olduğumu o da biliyor o yüzden pek müdahale edemiyorZor işte eşimle eşim söz dinlemez bazen yemek vardır canı bişey ister yaptırır yada yaparız hemen ama kendime ayrı yapcam artık sürekli
Benimki istemiyo vermemi o yüzden kendide vermek istemiyo ama rahatsızlanıyo vermesi lazım dinlemiyo beni yoksa sürkli sağlıklı şeyler hazırlarım onada banada çok iyi olur çabucak veririz de oda tam bir ekmek aşığı ekmeksiz yaşayamazmış asla doymazmışBizde öyleydik ama bu sefer ne kadar kararlı olduğumu o da biliyor o yüzden pek müdahale edemiyor
Bende öyleydim herşeyi bırakırım ekmeği bırakamam derdim kafada bitirmek gerekiyor sanırım şimdi ekmek yemediğim için o kadar rahatım ki önceden yemek yedikten sonra ağırlık basardı yatıp uyumak isterdim şimdi kuş gibi hafif hissediyorumBenimki istemiyo vermemi o yüzden kendide vermek istemiyo ama rahatsızlanıyo vermesi lazım dinlemiyo beni yoksa sürkli sağlıklı şeyler hazırlarım onada banada çok iyi olur çabucak veririz de oda tam bir ekmek aşığı ekmeksiz yaşayamazmış asla doymazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?