Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Demekki gerçek anlamda diyet yapsan harika kilo verceksin
Sağol canım

Akşama ev ahalisine kızartma sözüm var
Karışık kızartma yapcam yanına köfte tabi kendime ayrı hazırlıycam yağsız pişircem kızartma yerine yoğurtlu köz patlıcan yapayım diyorum belki bişey daha ayarlarım

Eşimde diyette Allah'tan benimde öyle şeyler istese de önüne geçebiliyorum olmaz diye bende fırınd yapıyorum oda güzel oluyor az yağla

Aslında kendine fırında patates yapabilirsin

Eşimde diyette Allah'tan benimde öyle şeyler istese de önüne geçebiliyorum olmaz diye bende fırınd yapıyorum oda güzel oluyor az yağla
Benim adam da her seferinde diyete gircek ama konu kızartmaysa fırında yemiyo
Hele köyde olursak ocakta yaptırır hemen

İzin verme aklını çelmelerine vur yumruğunu masaya
Taviz tavizi getiriyor o yüzden çok dikkat etmeye çalıyorum bende
Zor işte eşimle eşim söz dinlemez bazen yemek vardır canı bişey ister yaptırır yada yaparız hemen ama kendime ayrı yapcam artık sürekli

Bizde öyleydik ama bu sefer ne kadar kararlı olduğumu o da biliyor o yüzden pek müdahale edemiyor
Benimki istemiyo vermemi o yüzden kendide vermek istemiyo ama rahatsızlanıyo vermesi lazım dinlemiyo beni yoksa sürkli sağlıklı şeyler hazırlarım onada banada çok iyi olur çabucak veririz de oda tam bir ekmek aşığı ekmeksiz yaşayamazmış asla doymazmış

Bende öyleydim herşeyi bırakırım ekmeği bırakamam derdim kafada bitirmek gerekiyor sanırım şimdi ekmek yemediğim için o kadar rahatım ki önceden yemek yedikten sonra ağırlık basardı yatıp uyumak isterdim şimdi kuş gibi hafif hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…