Evet cnm aynenYine deneme süresi 2 hafta mi
Hadi bakalımGünaydın
Hoş buldum
Öncelikle davetin için tesekkur ederim
Güncel kilom 80.4
Hedefim 65
Adim çiçek
3 çocuk annesiyim
Kamuda memurum
Daha önce kısa bir uğradım
Bu sefer kararliyim inşallah
Günaydın
Hoş buldum
Güncel kilom 80.4
Hedefim 65
Adim çiçek
3 çocuk annesiyim
Kamuda memurum
Süper ozaman hoşgeldim aramızaOkudum kabul ettim
Tamamdır canımBöyle kurallara uyarak devam edersen haftaya canım
Hoşgeldin canımGünaydın
Hoş buldum
Güncel kilom 80.4
Hedefim 65
Adim çiçek
3 çocuk annesiyim
Kamuda memurum
Yemek olmasın takıma girdinBugün evlilik yıldönümümüz 5 yıl doldu iki bebeyle romantik değişik nasıl bir etkinlik yapılabilir ki hele kv nin evindeyken ehuheueh
kvye cocuklari birakip gidin isteBugün evlilik yıldönümümüz 5 yıl doldu iki bebeyle romantik değişik nasıl bir etkinlik yapılabilir ki hele kv nin evindeyken ehuheueh
İkisine birden bakamaz o ya gece çocuklar uyuyunca dışarı çıkarsınız diye teklifte bulundu sağolsunkvye cocuklari birakip gidin iste
Yemek olmasın takıma girdin
Değüşük bişey bilmiyom kelin merhemi olsa önce kendi sürer demi
Nice yıllara canım enişteyi tebrik ettim 5yıl sana katlandığı için
Çok yeme de senEnişteyi tanısan beni tebrik edersin
Belki bir 5 yıl daha olmaz iyi kutlayak bari değsin dedim
İf i nasıl yapıyorsun kuzum ya
Hadi bakalımHoşgeldin aramıza hep aramızda kalırsan güzel kilo verirsin geçen sene ben vermiştim baya ama hamilelik Doğum derken başladığım yere döndüm bu sefer daha kısa sürede vermeyi istiyorum tabi bu işler nasip kısmetten çok Boğaz’ı tutmakta
Kac yaslarindalar seninkiler canimİkisine birden bakamaz o ya gece çocuklar uyuyunca dışarı çıkarsınız diye teklifte bulundu sağolsun
Kız 5 aylık oğlan 2.5 yasında canımKac yaslarindalar seninkiler canim
Benimkiler gibiymiş arasıKız 5 aylık oğlan 2.5 yasında canım
Canım tokluk zamanı hangi zaman dilimi oluyor bende bugün başladım yarın daha iyi adepte olurumBenim beslenme düzenim 12-18.30 şeklinde canim onun dışında ağzıma lokma koymuyorum ki vücut karbonhidratları sindirip 4 saat sonrasında yağ yakmaya başlasın gece aç geciyo zaten öğlen e kadar da leptin salgilanmis oluyo eriyo kara yaglar
Aclik zamanında dilediğin kadar su soda çay kahve tuketebiliyosun hatta çoğu insan sabah açlığını butter coffee ile dindiriyo o tok tutuyo sade filtre kahve veya türk kahvesine tereyağı ya da h.cevizi yağı eklenerek yapılıyo..
Tokluk zamanında illa 2 öğün yiyeceksin diye de birşey yok ara öğün yapabilirsin o sana kalmış..
sleepy angel canim aslında if bi diyet şekli değil bi sistem o yuzden besin kisitlamasi yok ketojenik beslenme ile birlestirip ketojenik if yapanlar var..
Tabi ki ne kadar dikkat edersen o kadar iyi..
Kız ne gıcıksın bugün az çeneden vereydin yaYemek olmasın takıma girdin
Değüşük bişey bilmiyom kelin merhemi olsa önce kendi sürer demi
Nice yıllara canım enişteyi tebrik ettim 5yıl sana katlandığı için
Aslına bakarsan 16:8 şeklinde yapanlar da var o saati kendin belirliyorsun mesela sabah 10 dan akşam 6 ya kadar yiyebiliyosun ya da 11 den 7 ye ama ben birazcık daha kısıtlı tutuyorum saati ki çok yetmeyeyim diye ogle n 12 den akşam 6 buçuğa kadar yiyorum iş saatine göre belirledim calistigim içinCanım tokluk zamanı hangi zaman dilimi oluyor bende bugün başladım yarın daha iyi adepte olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?