Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın

Hoş buldum
Öncelikle davetin için tesekkur ederim
Güncel kilom 80.4
Hedefim 65
Adim çiçek
3 çocuk annesiyim
Kamuda memurum
Daha önce kısa bir uğradım
Bu sefer kararliyim inşallah
Hadi bakalım Hoşgeldin aramıza hep aramızda kalırsan güzel kilo verirsin geçen sene ben vermiştim baya ama hamilelik Doğum derken başladığım yere döndüm bu sefer daha kısa sürede vermeyi istiyorum tabi bu işler nasip kısmetten çok Boğaz’ı tutmakta

Günaydın

Hoş buldum
Öncelikle davetin için tesekkur ederim
Güncel kilom 80.4
Hedefim 65
Adim çiçek
3 çocuk annesiyim
Kamuda memurum
Daha önce kısa bir uğradım
Bu sefer kararliyim inşallah
Okudum kabul ettim
Süper ozaman hoşgeldim aramıza
Bu arada benim bir kedim var
Tavsiye ederim mutlaka sahiplen

Bugün evlilik yıldönümümüz 5 yıl doldu iki bebeyle romantik değişik nasıl bir etkinlik yapılabilir ki hele kv nin evindeyken ehuheueh
Yemek olmasın takıma girdin
Değüşük bişey bilmiyom kelin merhemi olsa önce kendi sürer demi

Nice yıllara canım enişteyi tebrik ettim 5yıl sana katlandığı için

İf i nasıl yapıyorsun kuzum ya

Benim beslenme düzenim 12-18.30 şeklinde canim onun dışında ağzıma lokma koymuyorum ki vücut karbonhidratları sindirip 4 saat sonrasında yağ yakmaya başlasın gece aç geciyo zaten öğlen e kadar da leptin salgilanmis oluyo eriyo kara yaglar
Aclik zamanında dilediğin kadar su soda çay kahve tuketebiliyosun hatta çoğu insan sabah açlığını butter coffee ile dindiriyo o tok tutuyo sade filtre kahve veya türk kahvesine tereyağı ya da h.cevizi yağı eklenerek yapılıyo..
Tokluk zamanında illa 2 öğün yiyeceksin diye de birşey yok ara öğün yapabilirsin o sana kalmış..
sleepy angel canim aslında if bi diyet şekli değil bi sistem o yuzden besin kisitlamasi yok ketojenik beslenme ile birlestirip ketojenik if yapanlar var..
Tabi ki ne kadar dikkat edersen o kadar iyi..

Canım tokluk zamanı hangi zaman dilimi oluyor bende bugün başladım yarın daha iyi adepte olurum

Yemek olmasın takıma girdin
Değüşük bişey bilmiyom kelin merhemi olsa önce kendi sürer demi

Nice yıllara canım enişteyi tebrik ettim 5yıl sana katlandığı için
Kız ne gıcıksın bugün az çeneden vereydin ya Lusi 50 yi de görün bacım sağlıklı mutlu huzurlu

Canım tokluk zamanı hangi zaman dilimi oluyor bende bugün başladım yarın daha iyi adepte olurum
Aslına bakarsan 16:8 şeklinde yapanlar da var o saati kendin belirliyorsun mesela sabah 10 dan akşam 6 ya kadar yiyebiliyosun ya da 11 den 7 ye ama ben birazcık daha kısıtlı tutuyorum saati ki çok yetmeyeyim diye ogle n 12 den akşam 6 buçuğa kadar yiyorum iş saatine göre belirledim calistigim için
Senin de kilolar doğumdan kalmış canim zorlamazsın inşallah çabuk verirsin emziriyo musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…