Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ervanazlim tombul kuşumm memleketteki domatesler sayende sos a evrildi yeter gari bitmedi mi sosların
Ay yemedim bugün bitmesin diye sahgull menüm

12.00
2 yumurtadan menemen
1 dilim ekmek

Arada
Çay

20.00
Bir porsiyon Kısır bol acılı misafirim vardı pasta börek de vardı ama yemedim yemekte hazırlayamadım çok açım valla yarın 60 kiloya bilenem düşebilirim aç kalınca kendimi öyle hissediyorum da Hepfitim anlar beni

Evet mesela ben şuan 50 falanım

Karbon tehlikeli çok dikkat et tam buğday çavdar falan ye ekmeği max 3dilim günde ama kek pasta kalori bombası

Aferüm spor kraliçem benüm
Kız dünkü bulgur u üşünmeyip ısıtıp tekrar mı yidin haftada bi kere yesen yetmez mi canım üstelik öğlen de kısır yemişsin
Isıttığımı kim dedi ki
Aman o kadarcıktı dökmeyeyim dedim şu ziyan olmasınlardan alınıyomuş kilo geçengün haberde gördüm

Ayy aman haaa

Isıttığımı kim dedi ki
Aman o kadarcıktı dökmeyeyim dedim şu ziyan olmasınlardan alınıyomuş kilo geçengün haberde gördüm
Dışarda bi sürü kedi köpek aç
Koy poşete çöpün yanına bi hayvan yer
Ben öyle yapıyorum
Sonuçta onlarında rızkı var yediğimiz içtiğimizde
Hemde boşuna kendinede eziyet etmemiş olursun

Sismaniye balımmm gaymaaam nerdesin gel gönlümüzü şenlendir
alisverise gittik evde, temizlik yaptik, arada bi esime gelirler icinden marie kondo cikar. herseyi atmak ister ben de dur onu atma bunu atma onunden kaparim atilacaklari
oglan da hasta oldu kizin pesine. onlarla ugras et pek bakamadim bugun yaw

menumu yazayim biraz kacamakli ama cumaya kadar yok artik

sabah
mantarli omlet
domates salatalik
1 dlm tb ekmegi
1/2 kk kasar p.

ara
4 incir (zor bulunca hepsini huplettim)

ogle
yarim kase special k yarim muz yarim avuc ceviz 1 kasik hindistan cevizi

ara
1 kare bitter
sutlu kahve

aksam
1 tabak sebzeli mercimekli peynirli pilav

1 armut

su 1.5 lt

sporlara yakinda basliyorum insallah

alisverise gittik evde, temizlik yaptik, arada bi esime gelirler icinden marie kondo cikar. herseyi atmak ister ben de dur onu atma bunu atma onunden kaparim atilacaklari
oglan da hasta oldu kizin pesine. onlarla ugras et pek bakamadim bugun yaw
Geçmiş olsun canım yaaa
ne atıyor seninki bizimki de atsa keşke hediye paketlerini kutuları vs bile saklamak ister hee hee deyip iki gün sonra atıyorum
Hatta yün çorapları vardı allahım dedim nerde giyecek bunları topladım giysi kutusuna atacaklarımla birlikte attım. Kışın tabi bu olay. İki gün geçti görev çıktı buna araziye çıkılacak lastik çizmenin içine giyerim nerde benim yün çoraplarım allahım evde fellik fellik yün çorap arıyor tabi ben de eşlik ediyorum nerde olabülüü yer yarıldı içine girdi sanki

hahah
ben o kutu saklayan taraftayim hic giymiyorum diye orme patiklerimi atilanlar tarafina koymus ben de belki 40 yasina girince giyerim diye hemen geri aldim

Wasam bitmiş ekmek de beyaz ekmek almış eşim yiyemedim bir şey yani
boşluklu bi açlık geziyor midemde sanki bir şeyler eksik sanki tek oğlumu askere uğurlamışım, sanki tam uykuya dalmışım bebe uyanmış, sanki okula başlamışım öğretmen gelmemiş öyle eksik öyle manasız öyle biçare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…