- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
Ay yemedim bugün bitmesin diyeervanazlim tombul kuşumm memleketteki domatesler sayende sos a evrildi yeter gari bitmedi mi sosların
Evet mesela ben şuan 50 falanımAy yemedim bugün bitmesin diyesahgull menüm
12.00
2 yumurtadan menemen
1 dilim ekmek
Arada
Çay
20.00
Bir porsiyon Kısır bol acılı misafirim vardı pasta börek de vardı ama yemedim yemekte hazırlayamadım çok açım valla yarın 60 kiloya bilenem düşebilirim aç kalınca kendimi öyle hissediyorum daHepfitim anlar beni
Karbon tehlikeli çok dikkat et tam buğday çavdar falan ye ekmeği max 3dilim günde ama kek pasta kalori bombasıKuzu cips demedim ki cıss dedim
Cipsle hiç aram yok Allah tan da öyle de bi derdim yok çok şükür karbonhidrat bağımlılığı dışında
Olacak ama onu da çözücem inşallah ben de farkındayım bu şekilde bi yere kadar
Isıttığımı kim dedi kiAferüm spor kraliçem benüm
Kız dünkü bulgur u üşünmeyip ısıtıp tekrar mı yidin haftada bi kere yesen yetmez mi canım üstelik öğlen de kısır yemişsin
Ayy aman haaaÇok güzel afiyet olsunn
Bu gidişle haftaya listedesin cnm
Ahh kek kurabiye olmamış cnm
45 dk ek spor cezan var
Ve bu hafta kaçamaklara devam edersen deneme süren uzar
Canının istediği şeyleri ödül sisteminde ye
Haftalık hedef koy tutturunca kendine bir öğünde ödül ver cuma günleri mesela
Afiyet olsun güzel menü
Kış hazırlıkları yorucu ama kışında güzel oluyor hazır yemesi
Bende tam anlamıyla yapamıyorum
Bu aralar çok stresliyim sebebi yok
Oturtamadım tam
Kısır kurabiye ve akşamda bulgur
Bak geçerim seni haaa
Çok fazla karbon olmuss
Dışarda bi sürü kedi köpek açIsıttığımı kim dedi ki
Aman o kadarcıktı dökmeyeyim dedim şu ziyan olmasınlardan alınıyomuş kilo geçengün haberde gördüm
Aynen kaptanımDışarda bi sürü kedi köpek aç
Koy poşete çöpün yanına bi hayvan yer
Ben öyle yapıyorum
Sonuçta onlarında rızkı var yediğimiz içtiğimizde
Hemde boşuna kendinede eziyet etmemiş olursun
alisverise gittik evde, temizlik yaptik, arada bi esime gelirler icinden marie kondo cikar. herseyi atmak ister ben de dur onu atma bunu atma onunden kaparim atilacaklari
Geçmiş olsun canımalisverise gittik evde, temizlik yaptik, arada bi esime gelirler icinden marie kondo cikar. herseyi atmak ister ben de dur onu atma bunu atma onunden kaparim atilacaklari
oglan da hasta oldu kizin pesine. onlarla ugras et pek bakamadim bugun yaw
Geçmiş olsun canım yaaaalisverise gittik evde, temizlik yaptik, arada bi esime gelirler icinden marie kondo cikar. herseyi atmak ister ben de dur onu atma bunu atma onunden kaparim atilacaklari
oglan da hasta oldu kizin pesine. onlarla ugras et pek bakamadim bugun yaw
hahahGeçmiş olsun canım yaaa
ne atıyor seninki bizimki de atsa keşke hediye paketlerini kutuları vs bile saklamak ister hee hee deyip iki gün sonra atıyorum
Hatta yün çorapları vardı allahım dedim nerde giyecek bunları topladım giysi kutusuna atacaklarımla birlikte attım. Kışın tabi bu olay. İki gün geçti görev çıktı buna araziye çıkılacak lastik çizmenin içine giyerim nerde benim yün çoraplarım allahım evde fellik fellik yün çorap arıyor tabi ben de eşlik ediyorum nerde olabülüü yer yarıldı içine girdi sanki
Patikleri ben de kışın terlik niyetine giyiyorum ben de attırmamhahah
ben o kutu saklayan taraftayim hic giymiyorum diye orme patiklerimi atilanlar tarafina koymus ben de belki 40 yasina girince giyerim diye hemen geri aldim
Vayyy çok iddalı ben kaç versem aceba % kaç olsaKızlar tamam sakin olun %4 bende siz çok şey yapmayın bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?