- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Hadi bakalımKızlar tamam sakin olun %4 bende siz çok şey yapmayın bu hafta
Sen 2yap yeter kızVayyy çok iddalı ben kaç versem aceba % kaç olsa
Kedi durur mu yerinde
Kedi zor veririr bu haftaVayyy çok iddalı ben kaç versem aceba % kaç olsa
Kedi durur mu yerinde
2 az mı üleyynSen 2yap yeter kız
Sen %2 yi geçersen öpüp başımıza koyarız tonyalıKedi zor veririr bu hafta
Yok kız az değil de sende verilecek kilo çok diğil ya ondan dedim ben2 az mı üleyyn
Konyalılar tonyalılar bastı takımı dimi pisiSen %2 yi geçersen öpüp başımıza koyarız tonyalı
Biz de dışarıda yiyeceğizkahvaltimi yaptim bugun esim disarida yiyelim diyor. kahvaltiyi cok hafif yaptim aksam yemiycem.
oglene butun kalorilerimi akiticamsahgull
Neler yiyeceksiniz peki bende dışarda yiyeceğim sabah görevliydim zaten 12 gibi çok az bişeyler atıştrdımBiz de dışarıda yiyeceğiz
Afiyet olsun canm menü güzelSelam kızlar
Bugün oldukça zorlu gecti benim için ama azmettim direndim umarım şu saatten sonra da yanlış bişey yapmam
Kahvalti (11.00)
Sucuklu yumurta
Domates 1 dilim ekmek
Ara ( 14.00)
4 hurma 1 fincan süt 1 avuç karışık kuruyemiş
Akşam (16.00)
1.5 kase çorba ve domates söğüş
Bugün deli gibi aciktim dışarda yiyecektik tabi diyete uygun şeyler yiyecektim ama deli gibi acıkmıştım.. ara öğünler fln kesmedi sanki midemde bi kara delik çorbayla kurtardım neyse ki..
Spor yok su 1.5 belki 2 lt olmuştur ama devam suya susuz yaşayamam
Kahvaltı 12:00
Peynirli omlet
Acur
Yarım dilim ekmek
5 zeytin
Ara
acur
Yarım armut
Akşam 17:00
Adana kebabı ayran yeşillik
bir parçacık lavaş
Yarın 12ye kadar bişey yemeyin yağlar yansın diye bekleyeceğim ceza olarak zaten sabah iş güç var biraz yorulurm iyice erir
Aynen ya erken yedim bu hafta başka hiç kaçamak yapmak bugün gerçekten başım döndü açlıktan yine de kontrollü yedim amaAslında adanayı erken yemissin ekmek de çok az erir o 12 ye bisey kalmaz
Aynen ya erken yedim bu hafta başka hiç kaçamak yapmak bugün gerçekten başım döndü açlıktan yine de kontrollü yedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?