Kız öyle deme yemek şartKızlar dün kv aradı o işimin arasında yorgunum zaten
Oğlan ne zaman sünnet oluyodu cuma mı diyo
Haftaya çarşamba 18inde dedim
Heee eee napcan diyo
Ne yapcam bişey yapmıcam dedim
Eee diyo bigün önceden yemeğini yaparsın diyo
Neymiş ogün direk hastaneye gelcekmiş de buraya dönünce yenirmiş
Sinirden öldüm eşime de dedim
İyi hoş kadın ama dedim bi yemek mi kalmış düşünülcek dedim kızların okul var onlar ne olcak dedim annemlere iyi güveniyo anan hastanede oturcak dedim kızdım
Yaaa yemek en son düşünülcek iş karın doyurmak demi bi çprba makarna yine yenir ben şu ara nelerle uğraşıyom eve giremiyom elimde bebekle ogün akşam gelinince yincek yemeği kayırıyo
Altına imzamı atarım
Yapcam eşimle de konuştuk annem kızlara bakmak için kalırsa kalcak annene izah edersin dedim kalabalık istemiyorum merasime gerek yok dedim geçmiş olsuna da ilk gün kimseyi kabul etme dedim zaten ödevler falan olcak bide senin yardımında yok dedim tamam dedi ya bakalımKız öyle deme yemek şartsevgini kata kata yap yemek
canim keske okul tatilinde yapsaydinYapcam eşimle de konuştuk annem kızlara bakmak için kalırsa kalcak annene izah edersin dedim kalabalık istemiyorum merasime gerek yok dedim geçmiş olsuna da ilk gün kimseyi kabul etme dedim zaten ödevler falan olcak bide senin yardımında yok dedim tamam dedi ya bakalım
Valla 3gündür rezil oldum bebeylen zaten çok stresli ve agrasifim eşimi bile boğasım var
Gün bulamadık başka ilçe olduğu için paşazade gidemedi randevu almaya daha erken istiyodum bendecanim keske okul tatilinde yapsaydin
SabahKızlarrr nerelerdesiniz dökülün bakalımmmm
Neler yediniz içtiniz
Ayyy bayıldım resmennn uygulanası bir durum denenmeli
Bakınca hiçbirşey yememissin gerçekten ama hep karbonhidrat. Kilo aldirmasa bile vermeni durdurabilir.Offf offf aslında ben bugün hiç bi öğün yemedim öğlen oğlumun kalan makarnası ı yedim yarım kase den de az akşam da pilavını yedim o da o kadar az da karpuz 3 litre su 2 yeşil çay sabah da kuru kayısı sadece bugün okul beni çok yordu şuan bayılmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?