Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben 2sene önce burnumdan ameliyat oldum herşeyimi yeöeğimi bile hazırladım gittim sarma falan hem lahana hem yaprak sardım gelince pişiririm diye sözde 1gece yatcaktım
Benim kanım pıhtılaşmadığı için kanamam durmadı 4gün yattım kv diyo ki tühh bozulcaklar yaa ben sinir krizi geçiriyom kan akıyo tamponlara rağmen bide bişey verdilie alerji yaptı kabardım delircem
Anne bozulursa dökerim gider ben ölüyom anlamıyon mu dedim bide ben kan durmadıkca ciddi bişey var sandım

İyi hoş kadın hakkını yemiyeyim şimdi diğer kv ler gibi fesatlığı yok ciddi bi beyin ameliyatı geçirdiği için tezcanlılık falan var

Kız öyle deme yemek şart sevgini kata kata yap yemek

Kız öyle deme yemek şart sevgini kata kata yap yemek
Yapcam eşimle de konuştuk annem kızlara bakmak için kalırsa kalcak annene izah edersin dedim kalabalık istemiyorum merasime gerek yok dedim geçmiş olsuna da ilk gün kimseyi kabul etme dedim zaten ödevler falan olcak bide senin yardımında yok dedim tamam dedi ya bakalım
Valla 3gündür rezil oldum bebeylen zaten çok stresli ve agrasifim eşimi bile boğasım var

canim keske okul tatilinde yapsaydin

11.30
2haş. Yumurta 1kk peynir 4zeytin 1domates 3yaprak marulla salata

12.30 3fındık 3badem yarım ceviz (kıza hazırlarken )
13.00 yarım paken pındıklu süt kızlar içiyodu küçük hanım beğenmedi tadına baktım güzel inat edince içtim al bitti dedim kızdı tabi

16.00 sade kahve

20.00
1domates 4minnak içli köfte fırında kızarttım acemi işi minimal bişiyler çıktı ortaya yumurta kadar anca işte
Durun göstereyim
Yinede çok olabilir açtım çok sahgull
Lusi yavrum yaz 10bin adım

Kızlarrr nerelerdesiniz dökülün bakalımmmm
Neler yediniz içtiniz
Sabah
1 kupa sirkeli su

Bir saat sonra
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tb ekmeği

Öğle yemeği yok
Akşam
1 tabak etli kuru fasulye
1 dilim tb ekmeği
Salata

1.5 lt su

sahgull ben hiç su icemiyorum ya bu 1.5 litreyi çok zor iciyorum.
Aslında aşiri aktif mesane rahatsizligim var şu icince lavabodan cikamiyorum evden dışarı cikmamam lazım biraz fazla içersem. Sanırım bu yüzden vucudum su icmemeye alıştı hiç su icesim gelmiyo ama içmeden de kilo veremiyorum

Offf offf aslında ben bugün hiç bi öğün yemedim öğlen oğlumun kalan makarnası ı yedim yarım kase den de az akşam da pilavını yedim o da o kadar az da karpuz 3 litre su 2 yeşil çay sabah da kuru kayısı sadece bugün okul beni çok yordu şuan bayılmak üzereyim

Bakınca hiçbirşey yememissin gerçekten ama hep karbonhidrat. Kilo aldirmasa bile vermeni durdurabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…