Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu hafta hiç spor yapmamış kişiler cuma günü belirlenecek ve deüşük şekillerde ve egzantirik stillerde cezalandırılacaktır.
Şuan kafamda bi kaç proje var lütfen hayata geçmeden son gününüzü iyi değerlendirin kediyi de yormayın sporunuzu yapın haftayı boş bırakmayın !!
sahgull
ervanazlim
Canim cocuklarim
S Salty
murya07
GastrikAsit

GastrikAsit
Telefondan tabloya satır sütun eklenmıyor canım PC başına geçince eekleyim seenin adını
Hele bi spor yap da görek siftah yapmayanlar var aramızda siftah tek tek etiketletmeyin kediye
Ahhhh kafama bi taş geldi sankiii

Emredersin spor kaptanım. yarın ilk isim spor yapmak sonra diğer işleri halledicem inşallah

Sabah
1 kupa sirkeli su

Bir saat sonra
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tb ekmeği

Öğle yemeği yok
Akşam
1 tabak etli kuru fasulye
1 dilim tb ekmeği
Salata

1.5 lt su
Afiyet olsun
Evet su az
Evde olduğunda iç en azından
İçine tarcın limon falan atabilirsin değişklikle belki içebilirsin
Çok az böyle yağdan girmezki çabucak alırsın geri
Yağ yakman lazım
Bi kere beni zopaladıydın şinitzel yidim diye hiç unutmam valla hiç olmadı gaptan spor cezan var
Bak ya
Tost makinasında kızarttım
Hain kedi
Fıstıklar totona yapışmaz inşallah
GastrikAsit
Telefondan tabloya satır sütun eklenmıyor canım PC başına geçince eekleyim seenin adını
Hele bi spor yap da görek siftah yapmayanlar var aramızda siftah tek tek etiketletmeyin kediye
Bak tam sakın öle bişey yapma diycektim alta etiketlemişsin bile
sahgull menüm
Sabah
Peynirli yumurta
Yarım domates

Öğlen
Tb makarna domatesli

Akşam
Pazı sarması 4 tane
Bir kase yoğurt
Afiyet olsun
Adım sayılıyomus ki
Ben çok adım attım
Ne bilim spordan sayılıyo yazardım valla

Günaydın hanımlar bugün bittiğimin resmidir oğlan fena hasta tüm gece ağladı 4 de uyudu sabah da 7 de kalktı hala mız mız sürekli kucak diyor ağlıyor kız da kucak istiyor sürekli yerde durma süresi max. 10 dk hem kız hem oğlan tek başıma ne yapacaksam bugün ya Allahımm

Allah sifa versin oğluna cnm. sanada kolaylıklar diliyorum.

gecmis olsun ya krese basladiklarinda benimkiler de hasta olurdu surekli. oglan getirir kiza da gecerdi.
insallah bulasmaz
allah kolaylik versin

Oyyy oyyy yarına taze fasulye yaptım yarın bi makarna çocuklara miss bide köz patlıcan çıkardım salata yaparım daha ne olsun sabah erken kalkıp evi de topladım mı daha ne olsun
oh ellerine sağlık ben de 2 gündür yiyorum taze fasülye her gün yesem sıkılmam herhalde

dünkü menüm
sabah:
kıymalı menemen
5 zeytin 1 dilim tb ekmek
ara:
1 elma
öğle:
taze fasülye yemeği
1 kase yoğurt
ara:
2 ceviz yeşilçay
akşam:
1 kepçe domates çorba
4 yk tazefasülye 2 yk sebzeli bulgur pilavı yoğurt
2 lt su
sahgull

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…