- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Cuma | C.tesi | Pazar | P.tesi | Salı | Ç.ba | P.be | Toplam | ||
| 140 puan | 60 puan | 60 puan | 190 puan | 190 puan | ||||
| |||||||||
| 140 puan | 140 puan | |||||||
| 60 puan | ||||||||
| 60 puan | 60 puan | |||||||
| 30 puan | ||||||||
S Salty | |||||||||
| |||||||||
|
Ahhhh kafama bi taş geldi sankiiiGastrikAsit
Telefondan tabloya satır sütun eklenmıyor canım PC başına geçince eekleyim seenin adını
Hele bi spor yap da görek siftah yapmayanlar var aramızda siftah tek tek etiketletmeyin kediye
Emredersin spor kaptanım. yarın ilk isim spor yapmak sonra diğer işleri halledicem inşallahBu hafta hiç spor yapmamış kişiler cuma günü belirlenecek ve deüşük şekillerde ve egzantirik stillerde cezalandırılacaktır.
Şuan kafamda bi kaç proje var lütfen hayata geçmeden son gününüzü iyi değerlendirin kediyi de yormayın sporunuzu yapın haftayı boş bırakmayın !!
sahgull
ervanazlim
Canim cocuklarim
S Salty
murya07
GastrikAsit
Afiyet olsunSabah
1 kupa sirkeli su
Bir saat sonra
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tb ekmeği
Öğle yemeği yok
Akşam
1 tabak etli kuru fasulye
1 dilim tb ekmeği
Salata
1.5 lt su
Evet su azsahgull ben hiç su icemiyorum ya bu 1.5 litreyi çok zor iciyorum.
Aslında aşiri aktif mesane rahatsizligim var şu icince lavabodan cikamiyorum evden dışarı cikmamam lazım biraz fazla içersem. Sanırım bu yüzden vucudum su icmemeye alıştı hiç su icesim gelmiyo ama içmeden de kilo veremiyorum
Çok az böyle yağdan girmezki çabucak alırsın geriOfff offf aslında ben bugün hiç bi öğün yemedim öğlen oğlumun kalan makarnası ı yedim yarım kase den de az akşam da pilavını yedim o da o kadar az da karpuz 3 litre su 2 yeşil çay sabah da kuru kayısı sadece bugün okul beni çok yordu şuan bayılmak üzereyim
Bak yaBi kere beni zopaladıydın şinitzel yidim diye hiç unutmam valla hiç olmadı gaptan spor cezan var
Fıstıklar totona yapışmaz inşallahHellöö takım nabersiniz ?
Saat 8.30
Bi kase süte yulaf kuruyemiş
Saat 13.30
Az kavurmayla yumurta
Peynir domates
Çay
Wasa
Saat 19
Kinoa kısırı
Ayran ve acı biber
Saat 22 bir avuç antep fıstığı
Spor cezan var kedicik o saatte yemeseudin sabah yerdin
1.5 saat yürüyüş 50 bölgesel hareket
Su 2.5 geçmiştir
Bugünüün bomba haberi selülitlerim azalmış ayyy yürümenin faydası işte mütüşş
Bak tam sakın öle bişey yapma diycektim alta etiketlemişsin bileGastrikAsit
Telefondan tabloya satır sütun eklenmıyor canım PC başına geçince eekleyim seenin adını
Hele bi spor yap da görek siftah yapmayanlar var aramızda siftah tek tek etiketletmeyin kediye
Afiyet olsunsahgull menüm
Sabah
Peynirli yumurta
Yarım domates
Öğlen
Tb makarna domatesli
Akşam
Pazı sarması 4 tane
Bir kase yoğurt
Adım sayılıyomus kiBu hafta hiç spor yapmamış kişiler cuma günü belirlenecek ve deüşük şekillerde ve egzantirik stillerde cezalandırılacaktır.
Şuan kafamda bi kaç proje var lütfen hayata geçmeden son gününüzü iyi değerlendirin kediyi de yormayın sporunuzu yapın haftayı boş bırakmayın !!
sahgull
ervanazlim
Canim cocuklarim
S Salty
murya07
GastrikAsit
Bu hafta hiç spor yapmamış kişiler cuma günü belirlenecek ve deüşük şekillerde ve egzantirik stillerde cezalandırılacaktır.
sahgull
ervanazlim
Canim cocuklarim
S Salty
murya07
GastrikAsit
Aynen bacım valla çok doğru dedin kilo almamım tek sebebi bu yemeğini bitirmeyen çocuklarımOo bu g.t göbek işte hep o artmasın şu dökülmesin arkamdan ağlamasın yüzüme gülmesin gıybetimi yapmasın dediğimiz gıdalardan oluşuyor
Kalabalık ortam demekki bağışıklığı zayıf çabuk kapıyoOğlan yine hasta olmuş ya sümüklenmiş akıp duruyordu şimdi de kalkıp duruyor ağlıyor mızırdıyor off sürekli hasta bu çocuk kreşe daha yeni başladı hemen kaptı şifayı
Allah sifa versin oğluna cnm. sanada kolaylıklar diliyorum.Günaydın hanımlar bugün bittiğimin resmidir oğlan fena hasta tüm gece ağladı 4 de uyudu sabah da 7 de kalktı hala mız mız sürekli kucak diyor ağlıyor kız da kucak istiyor sürekli yerde durma süresi max. 10 dk hem kız hem oğlan tek başıma ne yapacaksam bugün ya Allahımm
Sen çocuklar hasta olunca nasıl kotarıyorsun canım ya 4 çocuk bir deAllah sifa versin oğluna cnm. sanada kolaylıklar diliyorum.
gecmis olsun ya krese basladiklarinda benimkiler de hasta olurdu surekli. oglan getirir kiza da gecerdi.Günaydın hanımlar bugün bittiğimin resmidir oğlan fena hasta tüm gece ağladı 4 de uyudu sabah da 7 de kalktı hala mız mız sürekli kucak diyor ağlıyor kız da kucak istiyor sürekli yerde durma süresi max. 10 dk hem kız hem oğlan tek başıma ne yapacaksam bugün ya Allahımm
ahh kaptanım ahh ben kafamı nerelere vuram olsun yine olacak ve gireceğim listeye@olvidos cnm 64,9 la izne ayrılmıssın
Cuma duruma göre alabilirim seni
oh ellerine sağlık ben de 2 gündür yiyorum taze fasülye her gün yesem sıkılmam herhaldeOyyy oyyy yarına taze fasulye yaptım yarın bi makarna çocuklara miss bide köz patlıcan çıkardım salata yaparım daha ne olsun sabah erken kalkıp evi de topladım mı daha ne olsun
ben listede yokum diye yazmıyorum ama her gün yürüyüşüm var napıyım yazayımmıBu hafta hiç spor yapmamış kişiler cuma günü belirlenecek ve deüşük şekillerde ve egzantirik stillerde cezalandırılacaktır.
sahgull
ervanazlim
Canim cocuklarim
S Salty
murya07
GastrikAsit
Yaz tabi canım ya geriye dönük yaz hepsini ben işlerim. Listeye seni de ekleyimben listede yokum diye yazmıyorum ama her gün yürüyüşüm var napıyım yazayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?