- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Afiuet olsun canım
Benim ki de koçben ikizler o koç.onun tembelliği karadeniz erkeği olmasından.yoksa bildiğim kadarıylka koç tembel olmaz.
Bizimkide bugün yarın da korkuyom haftaya bugün sünnet olcak onu atlatalım öyle emeklesinBenim kız gidiyor öne öne ilerliyor döne döne bi yerlere ulaşıyor biraz ilgileneyim bari dedim emekleyecek bi aya kalmadan gibi geliyor
Afiyet olsun kaptanım
Geç bakalım ben seni yakalarım bi yerlerdeAfiyet olsun kaptanım
Seni geçiyorum heheheehh
Afiyet olsun güzel menümerhabalar herkese şu okulların açıldığı ilk bir ayı hiç sevmiyorum neyse elbet bitecek
dünkü menüm:
sabah
domates salatalık
1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek
ara:
1 elma
öğle:
1 kase yoğurt 2 yk yulaf 2 hurma
ara:
2 ceviz
akşam:
1 fırın karnıyarık 1 kase cacık
2 lt susahgull
Haklisin benimde büyük 6 sınıfa gidiyo inan en çok ona laf anlatmak bana zor geliyo, gerçekten her dönemin kendine göre zorluğu oluyoevet büyüdüler,her dönemin farklı sorumlulukları oluyor.keşkee sormayaydınnnn 40 oldum ama sen 26 de.
AminnAminnn cnmGünaydın kaçamaksız kalorisiz bi gün olur inşallah yine amiiiiiinnn
Benim bebeler koç şimdilik bir şey anlaşılmıyor inşallah tembel olmazlar dinimiz aminben ikizler o koç.onun tembelliği karadeniz erkeği olmasından.yoksa bildiğim kadarıylka koç tembel olmaz.
ayni seyi dusunuyosunuz bak ;D uyum isteHee çok uyumluyuzdur ama bence benim sayemde o da diyor ki benim sayemde
afiyet olsun kaptanim bu yumurtayi kac dk hasliyosun cok guzel gozukuyor
Oyy kuzumm yaa kıyamam yaşına gelmeden hallettirin iyi olmuş canım büyüdükçe daha bi zorlaşıyorBizimkide bugün yarın da korkuyom haftaya bugün sünnet olcak onu atlatalım öyle emeklesin
Geçbile kaldık çok haraketli çoookOyy kuzumm yaa kıyamam yaşına gelmeden hallettirin iyi olmuş canım büyüdükçe daha bi zorlaşıyor
Kaynamaya başladıktan sonra 2 dkayni seyi dusunuyosunuz bak ;D uyum iste
afiyet olsun kaptanim bu yumurtayi kac dk hasliyosun cok guzel gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?