Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun güzel menü

evet büyüdüler,her dönemin farklı sorumlulukları oluyor.keşkee sormayaydınnnn 40 oldum ama sen 26 de.
Haklisin benimde büyük 6 sınıfa gidiyo inan en çok ona laf anlatmak bana zor geliyo, gerçekten her dönemin kendine göre zorluğu oluyo
40 zaten büyük degil
bide heryasin kendine göre bir güzelliği var

ben ikizler o koç.onun tembelliği karadeniz erkeği olmasından.yoksa bildiğim kadarıylka koç tembel olmaz.
Benim bebeler koç şimdilik bir şey anlaşılmıyor inşallah tembel olmazlar dinimiz amin
Seninki tembellikten ziyade biraz da aksi ve dominant gibi sanki öyle geldi
Yengeç burcuna da evcimen derler töbeler töbesi benüm herüf yengeç nesi evcimen bıraksak sabah orda akşam burda olmaz olsun böyle yengeçlik

Oyy kuzumm yaa kıyamam yaşına gelmeden hallettirin iyi olmuş canım büyüdükçe daha bi zorlaşıyor
Geçbile kaldık çok haraketli çoook
Yüzaşşa yatıyo sabaha sürekli yuvarlanıyo sabit durmuyo
Hep koca şahsı yüzünden sıra dolmuş veç kaldık

Kızlar dün kv aradı o işimin arasında yorgunum zaten
Oğlan ne zaman sünnet oluyodu cuma mı diyo
Haftaya çarşamba 18inde dedim
Heee eee napcan diyo
Ne yapcam bişey yapmıcam dedim
Eee diyo bigün önceden yemeğini yaparsın diyo
Neymiş ogün direk hastaneye gelcekmiş de buraya dönünce yenirmiş
Sinirden öldüm eşime de dedim
İyi hoş kadın ama dedim bi yemek mi kalmış düşünülcek dedim kızların okul var onlar ne olcak dedim annemlere iyi güveniyo anan hastanede oturcak dedim kızdım
Yaaa yemek en son düşünülcek iş karın doyurmak demi bi çprba makarna yine yenir ben şu ara nelerle uğraşıyom eve giremiyom elimde bebekle ogün akşam gelinince yincek yemeği kayırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…