ufff cok benzettim halimizi. gerci benimki ters cikmaz kabul eder mesela cikmayi, sonra da somurtarak burnumdan getirir.adamların cocuklardan bi farkı yokki.ona göre hesap etmek lazım.
bizimkinin en büyük derdi benim bir şey istediğimde aaa hadi dışarı çıkalım gibi tekliflerde bulunmam.
dışarı çıkalım değil çıkalım mı olacakmış.harfe takıyor resmen kimse ona emri vaki yapmıyor sadece yaşama heycanı bu,anlatamadım.önce bu fikri sindirmesi lazımmış.birden bi fikre adapte olamazmış.bende düşünüyorum galiba evlenmek için yanlış seçimdi.
buna karşılık diyelim çıkmak istemedi birden sert çıkıyor bu saatde olur mu şimdi bunun sırası mı vs vs tepki sert onda. bende diyorum ki sert olmana gerek yok sadece ben mğsait değilim yada istemeiyorum demen yeterli ozamanda diyorki bu benim yapım sert söylesemde aslında kızmıyorum.
bu ne perhiz bu ne lahana tuşusu.o tersleyecek ben yapısı deyip alttan alacam ama ben sevinçle aklıma gelen fikri 2 harf farkla söyleyince o o benim yapım olmayacak bunu öğrenmem ve aklıma geleni pat diye söylememem lazım.
benimki zararsız onun ki incitici bi anlatamadım. nekadar basit şeyler ama insanın enerjisini sömürüyor.
çünkü ben gerçekten yaşımınn kadını değilim enerjik az çılgın bi tipim.gecen 92li biriyle tanıştım inanamadı yaşıma,ama kocam benden küçük olmasına rağmen keskin sınırlı bi insan.içinmden gelen fikirleri bastırmaktan yaşam enerjim sönüyor.bi süredir bende yanlış bi evlilik miydi diye sorguluyorum çünkü bu sadece bana değil çocuklarımada zarar veriyor.
ben çocukları alıp doğa keşiflerini vs yi cok severim ama eşim hep engel.yaptıklarımı gereksiz bulur.buda insanın yaşam enerjisini söndürüyor.
ay ne çok yazdım sabah sabah.
Mısırsız fıstık ezmesiz durabülürsentarti sabit malesef
bugun saf protein yapacagim
Benim kız gidiyor öne öne ilerliyor döne döne bi yerlere ulaşıyor biraz ilgileneyim bari dedim emekleyecek bi aya kalmadan gibi geliyorÖne gidemiyo şimdilik ama yuvarlanıyo geri geri gidiyo her an öne gidebilir popo sürekli havada ellerini atsa öne gitcek
Bu ara çok komik kızlar gülüyo haline
kahveme seker bile atmadimMısırsız fıstık ezmesiz durabülürsen
Akşam evde 1 mile leslie yap 15 dakika sadece yakoççum ol benim aylık mayışa bağlayım dürt beni yemeee deee koş deee kaldır totonu sandalyeden de.
önce öyleydi bizimde ben ikna edip çıkartırdım burnumdan getirirdi şimdi neden ters çıkıyormuş ikna yolunu kapatmak için.2. aşama galiba.ufff cok benzettim halimizi. gerci benimki ters cikmaz kabul eder mesela cikmayi, sonra da somurtarak burnumdan getirir.
iki lafinin biri sen konusmayi bilmiyorsun, beni yonetmeye calisiyrsun falan
Hee çok uyumluyuzdur ama bence benim sayemde o da diyor ki benim sayemdesinir anina bakma kiz cok uyumlu bi ciftsiniz
pikiAkşam evde 1 mile leslie yap 15 dakika sadece ya
Eşin tembel köseleymiş burcu ne onun ?adamların cocuklardan bi farkı yokki.ona göre hesap etmek lazım.
bizimkinin en büyük derdi benim bir şey istediğimde aaa hadi dışarı çıkalım gibi tekliflerde bulunmam.
dışarı çıkalım değil çıkalım mı olacakmış.harfe takıyor resmen kimse ona emri vaki yapmıyor sadece yaşama heycanı bu,anlatamadım.önce bu fikri sindirmesi lazımmış.birden bi fikre adapte olamazmış.bende düşünüyorum galiba evlenmek için yanlış seçimdi.
buna karşılık diyelim çıkmak istemedi birden sert çıkıyor bu saatde olur mu şimdi bunun sırası mı vs vs tepki sert onda. bende diyorum ki sert olmana gerek yok sadece ben mğsait değilim yada istemeiyorum demen yeterli ozamanda diyorki bu benim yapım sert söylesemde aslında kızmıyorum.
bu ne perhiz bu ne lahana tuşusu.o tersleyecek ben yapısı deyip alttan alacam ama ben sevinçle aklıma gelen fikri 2 harf farkla söyleyince o o benim yapım olmayacak bunu öğrenmem ve aklıma geleni pat diye söylememem lazım.
benimki zararsız onun ki incitici bi anlatamadım. nekadar basit şeyler ama insanın enerjisini sömürüyor.
çünkü ben gerçekten yaşımınn kadını değilim enerjik az çılgın bi tipim.gecen 92li biriyle tanıştım inanamadı yaşıma,ama kocam benden küçük olmasına rağmen keskin sınırlı bi insan.içinmden gelen fikirleri bastırmaktan yaşam enerjim sönüyor.bi süredir bende yanlış bi evlilik miydi diye sorguluyorum çünkü bu sadece bana değil çocuklarımada zarar veriyor.
ben çocukları alıp doğa keşiflerini vs yi cok severim ama eşim hep engel.yaptıklarımı gereksiz bulur.buda insanın yaşam enerjisini söndürüyor.
ay ne çok yazdım sabah sabah.
ben ikizler o koç.onun tembelliği karadeniz erkeği olmasından.yoksa bildiğim kadarıylka koç tembel olmaz.Eşin tembel köseleymiş burcu ne onun ?
Seninki nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?