- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
evet reformer diye geciyor. benimkinde rebounder da var cardio icin.Sismaniye şu senin evdeki reformer plates diye mi geçiyor?
Plates e mi gitsem diye araştırdım da pek iç açıcı verilere ulaşamadım
Benim ikisi büyük diğer ikisi seninkiyle ayni . normal zamanları zaten cok zor , o zorluk hastayken katlaniyo ama Allah yardım ediyoSen çocuklar hasta olunca nasıl kotarıyorsun canım ya 4 çocuk bir de
Canım sık sık havalandirHerkes aynı şeyi söylüyor da nasıl dikkat edeceğim ya var mı bi yolu bunun ikisine de ben bakıyorum
Cnm senin bu tempoya kilo yağ dayanmaz erirOyyy anam beni işn içine mi doğırdınnnn
Küçüğü 6da alcam normal saatinde erken alamam dedim öğretmene 45 dakika beklicez büyüğü alcaz en azından şuan 3saatim var işler için herşeyi hazırlayıp dofrayı kurup gitcem gelince yemekleri ısıtıp yeriz hemen küçük kız yemek vakti uyuyo sonra yiyo gecede uyumak bilmiyo
Okulda arkadaş hafta bitmeden eridin diyo
Bu arada herif nerde kız evde yatıyorsa gitsin arabayla alsın gelsin çocukları işten güçten çatlıcan vallaOyyy anam beni işn içine mi doğırdınnnn
Küçüğü 6da alcam normal saatinde erken alamam dedim öğretmene 45 dakika beklicez büyüğü alcaz en azından şuan 3saatim var işler için herşeyi hazırlayıp dofrayı kurup gitcem gelince yemekleri ısıtıp yeriz hemen küçük kız yemek vakti uyuyo sonra yiyo gecede uyumak bilmiyo
Okulda arkadaş hafta bitmeden eridin diyo
Kız seninkiler ordalar öyle olsa ben anamdan çıkmazdım zate doğurup işe başladıydım. Hangi bi derdime çağırayım şehirdışından. Hakkımı eşim göreve gidince kullanayım dedim o zaman mecbur gelirlerCanım sık sık havalandir
Çok yaklaştırma
Bir de anne veya kv çağır ben Kv yi çağırıyodum
En azından o yemeğimizi yapiyodu sonra biriyle ilgileniyordu
İnşallah tek umudum oCnm senin bu tempoya kilo yağ dayanmaz erir
İşren geldi yattı az önce kalktı yarınki iş için kasa sarılcak ona gittiBu arada herif nerde kız evde yatıyorsa gitsin arabayla alsın gelsin çocukları işten güçten çatlıcan valla
Emeklilik için sigorta yatırıyo musunuz canım?İşren geldi yattı az önce kalktı yarınki iş için kasa sarılcak ona gitti
İşlerimi hallettim oğlanı doyurup paklıyayım hazırlanıp çıkarız
Hiç böyle iş görmedim gerçekten çatlıcam
Arkadaşın kim kız 10 yıldır Ankaradayım beni eve çaya çöreğe çağıran bi allahın kulu arkadaşım yokEki Görüntüle 2306832
Arkadaşıma davetliydim bugün fırın da kızartma yapmış nasıl güzel olmuştu ondan yedim sadece bir fasülye kızarmatmasının da sağlıklısından yapmış☺ Açmayı ben yaptım namızsız ne güzel de oldu ama yemedim ondan
Hain kedi daha totom yeni yer gördüAferüm tek tek etiketler geliyor yapın yarın sporunuzu
sahgull valla ben tavada yağsız pişiriyodum ama şinitzel bu önemli olan yağ değil kendisi
Neyse spor cezan hala aktif yarın bekliyorum
Oğlan yine hasta olmuş ya sümüklenmiş akıp duruyordu şimdi de kalkıp duruyor ağlıyor mızırdıyor off sürekli hasta bu çocuk kreşe daha yeni başladı hemen kaptı şifayı
Geçmiş olsun cnmGünaydın hanımlar bugün bittiğimin resmidir oğlan fena hasta tüm gece ağladı 4 de uyudu sabah da 7 de kalktı hala mız mız sürekli kucak diyor ağlıyor kız da kucak istiyor sürekli yerde durma süresi max. 10 dk hem kız hem oğlan tek başıma ne yapacaksam bugün ya Allahımm
Neyse gene verirsin cnmahh kaptanım ahh ben kafamı nerelere vuram olsun yine olacak ve gireceğim listeye
Yaz yaz olur mu liste şart değilben listede yokum diye yazmıyorum ama her gün yürüyüşüm var napıyım yazayımmı
Afiyet olsundünkü menüm
sabah:
kıymalı menemen
5 zeytin 1 dilim tb ekmek
ara:
1 elma
öğle:
taze fasülye yemeği
1 kase yoğurt
ara:
2 ceviz yeşilçay
akşam:
1 kepçe domates çorba
4 yk tazefasülye 2 yk sebzeli bulgur pilavı yoğurt
2 lt su
sahgull
İZin aldı benden cnmCanım nerdesin gelmiyorsun epeydir test mi yaptın hamile misin yoksa ???
Neden gelmiyorsun
Selamlarbir günaydın da size bırakayım 9. takımın free üyesi olarak :))
Aynen kefir harika olurEvde kefir mi yapsam canom doğru dedin onu da bi araştırayım
Geçmiş olsungünaydınnnnn.
ben eritiyom dosyalar yığılıyor imdattttt.
dünkü menüm
öğle 2 yumrtalı omlet
kapya biber
1 yerli muz biraz tahin,çiğ badem
lebelebi yarım küçük bardak
akşam
çok az şekerli kayısı marmelatı yapmıstım biraz yogurda kattım yedim
çünkü kabızdım
cocuklara tam bugdaylı ton balıklı makarna yapmıştım tadına baktım midem cok ağrıyordu kendime bişey yapamamanın aziziliği
en sonunda 2 tatlı kaşığı balla şerbet yapıp içtip yattım asit kesen mide ilaçlarına karşıyım.
Gelsin haftaya listede oluvaksın atlat regliyi bu haftabugün hala bişey yemedim ne yesem acep.kutsal perşembe.geçen hafta beklediğim regl bugün anca geldi hoşgeldi.
Aman maşallah deeecanim yemek istemiyor ne garip
yarim muz yedim.sabah
simdi de 1 armut
boyle devam etse bugun
Anacım hemen arkadaşı nerden buldunnEki Görüntüle 2306832
Arkadaşıma davetliydim bugün fırın da kızartma yapmış nasıl güzel olmuştu ondan yedim sadece bir fasülye kızarmatmasının da sağlıklısından yapmış☺ Açmayı ben yaptım namızsız ne güzel de oldu ama yemedim ondan
ve aleykum selam gülümmHain kedi daha totom yeni yer gördü
Geçmiş olsun cnm
Mikroplarla tanısa tanısa bağısıklık kazanıcak
Neyse gene verirsin cnm
Yaz yaz olur mu liste şart değil
Afiyet olsun
İZin aldı benden cnm
Selamlar
Bu güzel günaydını kaçırdım bari selam vereyim
Aynen kefir harika olur
Bide sarımsaklı çorbalar yap içir
Geçmiş olsun
Mide ağrısı genelde stres kaynaklı
Daha sakinnnn
Gelsin haftaya listede oluvaksın atlat regliyi bu hafta
Aman maşallah deee
Anacım hemen arkadaşı nerden buldunn
Otur evinde yeme içme
Eşim yatırıyo evetEmeklilik için sigorta yatırıyo musunuz canım?
İkizlerim ya ben doğru sürekli araştırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?