- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Çok geçmiş olsun dikkat et artık kızda hastalanmasınGünaydın hanımlar bugün bittiğimin resmidir oğlan fena hasta tüm gece ağladı 4 de uyudu sabah da 7 de kalktı hala mız mız sürekli kucak diyor ağlıyor kız da kucak istiyor sürekli yerde durma süresi max. 10 dk hem kız hem oğlan tek başıma ne yapacaksam bugün ya Allahımm
Canım nerdesin gelmiyorsun epeydir test mi yaptın hamile misin yoksa ???Bilmiyorum ki kızlar bugün de olmazsam test yapcam ama çok korkuyorum
sleepy angel de bakayım nasıl oluyo 3 çocuklu hayat
Dün ki menümü de yazayım
Kahvaltı ( 11.30)
Sucuklu yumurta 2 dilim ekmek
Ara
1 dilim pasta ( doğumgünümdü ya 1 gün önce yetmemiştim)
Akşam ( 18.00)
2 biber dolması 2 kasik yoğurt
Herkes aynı şeyi söylüyor da nasıl dikkat edeceğim ya var mı bi yolu bunun ikisine de ben bakıyorumÇok geçmiş olsun dikkat et artık kızda hastalanmasın
Şokta mı acep yada gebişliğin sevincinden yimeye mi verdi ablam gibiCanım nerdesin gelmiyorsun epeydir test mi yaptın hamile misin yoksa ???
Neden gelmiyorsun
Yok malesef temas etmeseler bile aynı havayı soluyolar evin içinde bağışıklığı abisi gibi zayıfsa zor ama emiyo güçlüdürHerkes aynı şeyi söylüyor da nasıl dikkat edeceğim ya var mı bi yolu bunun ikisine de ben bakıyorum
Bende çok seviyorum yaaaoh ellerine sağlık ben de 2 gündür yiyorum taze fasülye her gün yesem sıkılmam herhalde
geçmiş olsun gülüm bağışıklık için probiyotik kullanmak gerekiyor ve tabi ki prebiyotik ve probiyotik içeren gıdaları çoğaltmak lazımÇok sık hasta oluyor geniz eti için de doktora gittik sprey kullandıktan sonra, doktor şuan iyi kulakta hafif kızarıklık varr ama kışın hasta olursa sürekli bir de o zaman bakarız demişti
Bağışıklık için kesin bir çözüm yok sanırım dimi propolis kullanıyordu bitince kaldı yenisini de almadık yeniden alayım bari ya
evet bilmem mi o sahneyi bizde diyet modunda aynı sezerciğiz işteBende çok seviyorum yaaa
Bi sezercik filmi vardı öpretmeni karşısında fasulyeyi gömüyodu domates salatasıyla offf ne yediydi beee
Evde kefir mi yapsam canom doğru dedin onu da bi araştırayımgeçmiş olsun gülüm bağışıklık için probiyotik kullanmak gerekiyor ve tabi ki prebiyotik ve probiyotik içeren gıdaları çoğaltmak lazım
Sana da günaydın möhteşem insanbir günaydın da size bırakayım 9. takımın free üyesi olarak :))
ooo süper olur gülüm, canlı mayasını bulup yaparsan muhteşem olurEvde kefir mi yapsam canom doğru dedin onu da bi araştırayım
Çağdaşta vardı sanki bi bakiim canım en iyisiooo süper olur gülüm, canlı mayasını bulup yaparsan muhteşem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?