Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok geçmiş olsun dikkat et artık kızda hastalanmasın

Canım nerdesin gelmiyorsun epeydir test mi yaptın hamile misin yoksa ???
Neden gelmiyorsun

Çok sık hasta oluyor geniz eti için de doktora gittik sprey kullandıktan sonra, doktor şuan iyi kulakta hafif kızarıklık varr ama kışın hasta olursa sürekli bir de o zaman bakarız demişti
Bağışıklık için kesin bir çözüm yok sanırım dimi propolis kullanıyordu bitince kaldı yenisini de almadık yeniden alayım bari ya

geçmiş olsun gülüm bağışıklık için probiyotik kullanmak gerekiyor ve tabi ki prebiyotik ve probiyotik içeren gıdaları çoğaltmak lazım

günaydınnnnn.
ben eritiyom dosyalar yığılıyor imdattttt.

dünkü menüm
öğle 2 yumrtalı omlet
kapya biber
1 yerli muz biraz tahin,çiğ badem
lebelebi yarım küçük bardak
akşam
çok az şekerli kayısı marmelatı yapmıstım biraz yogurda kattım yedim
çünkü kabızdım
cocuklara tam bugdaylı ton balıklı makarna yapmıştım tadına baktım midem cok ağrıyordu kendime bişey yapamamanın aziziliği
en sonunda 2 tatlı kaşığı balla şerbet yapıp içtip yattım asit kesen mide ilaçlarına karşıyım.

Off yaa uykum var yorgunum
Kızlara pankek yaptım büyüğün beslennesinede koydum cevizini kırdım bademini koydum fındık istiyo giderken onuda alırız
Dondurucum yok ayrı dolabınkide dolu börek yapıp koycam kızlar için ama yer yok onu düzenleyeyim az da olsa yer açılır belki iş çıkıyo sürekli yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…