Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ek5 nedir?
Ne bileyim çok çalışıyorsun sağlam bi emeklilik hakediyorsun diye düşündüm

Selam hanımlar bugün dağınık oldu bebelerden fırsat buldukça yedim

Sabah
2 haşlama yumurta ( kaynadıktan iki dk sonra kapattım pişman oldum zalım gaptan yaktın benü sahgull )
Az peynir
Yeşil tuzsuz zeytin
2 dlm tb ekmeği

Öğle
1 köfte
İki kaşık kinoa kısırı

Ara
Kayısı çayı

Akşam
Kabak rendesi yatağında üç kaşık et sote
Yoğurt

Şimdi de sade türk kahvesi içiyorum WC sorunum var sinir stresten muhtemelen inşallah zabaha hallolur dinimiz amin

Ek5 nedir?
Ne bileyim çok çalışıyorsun sağlam bi emeklilik hakediyorsun diye düşündüm
Bilmiyorum ki babam öyle dedi o daha iyi olcakmış
Eşim de istiyo evin taksiti bitse o babama tamam dememi söylemişti de benim içime sinmedi
Kız ben emekliliği göremeden ölürüm galiba

Afiyet olsun canım
Bi kahve bende yapcam şu yemek bi pişsin de

Bugünkü menüm
Sabah
Sirkeli su, yarım saat sonra
Menemen
Domates
Salatalık
İnce dilim peynir

Öğle
2 kaşık kuru fasulye

Akşam
1.5 tabak tavuklu türlü
Salata

2 litre su 1 şekersiz Türk kahvesi
40 dakika leslie

Kızlarrr maşallah çocuklardan fırsat bulup baya kaynatmışsınız burda.. Ben bugün daha yeni oturabildim yaa çok yorgunum
Yok kız ne kaynatması bizim hanımlar da iş yok başka takımlara sabah bırak akşam uğra 60 sayfa birikiyor canın yiyorsa oku bakalım

Merhabalar aranıza katılabilir miyim tekrar Bı ara yazdım ama devam edememıstım listeye de gırmedım zaten..
Hos geldin canım hatırladım seni
Başka takımda hiç yarıştın mi
Diskalifiye de ismin yok
Izin veya kendi isteğinle listedeyken bırakma durumu olmuş muydu
Öyle bir durum varsa kural uygulayarak alcaz seni
Tabi düzenli katılım ve menü olması şartıyla
Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim deyip sahgull Kaptanı etiketlemengerekiyor

Adımsayar var mı canım adımları da saydıranlar var kaç bin yaz eklerim
Evden çıkmadan telefonda indirecektim unuttum sonra da disarida internetime kiyamadim
Yok kız ne kaynatması bizim hanımlar da iş yok başka takımlara sabah bırak akşam uğra 60 sayfa birikiyor canın yiyorsa oku bakalım
Ben birkaç yıl önce katılmıştım cuma yarışmalarına o zamanki grubumda öyleydi baya kaynatirdik bizde gün boyu girmediysen akşam oku oku bitmezdi. Bir de mutlaka birbirimizin menülerine yorum yapardık istisnasız. Çok faydası oluyordu burada aynı ilgiyi goremedim

Kızlarrr maşallah çocuklardan fırsat bulup baya kaynatmışsınız burda.. Ben bugün daha yeni oturabildim yaa çok yorgunum
Ben işten fırsat bulamıyom da bebeyi emzirirken falan giriyom yada iki iş arası soluklanırken burası da olmasa imdaaat deyip kaçarım

Şu an yeni bebesi olanlar var bende dahil okul sorunu falan bi adapte sorunu yaşıyoruz normalde bizde öyleyiz aslında

dun
sabah
2 yumurta b peynirli omlet
sutlu kahve

ogle
et sote 1 tabak
salata

aksam
3-4 kasik et yemegi
marul

su 1.5

bugunku menum

sabah
yarim muz

ara 1 armut

ogle 2 wasa arasi fistik ezmesi

ara
protein bar

aksam
3-4 kasik et yemegi
4-5 kasik mercimek corbasi

su 2 lt

basim catliyor. ayagim cok sorunlu spor yapamiyorum.
pilates aletini satip eliptik mi alsam geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…