- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Eşim yatırıyo evet
Benim kini de ek5 den babam başlatayım dedi geçen sene doğumdan sonra kendiniz devam edin ilk 1yılı benden dedi ama ben istemedim birsürü masrafın içinde evin kredisi bitmeden olmaz çok zorlar bizi diye
Niye sordun canım
Bilmiyorum ki babam öyle dedi o daha iyi olcakmışEk5 nedir?
Ne bileyim çok çalışıyorsun sağlam bi emeklilik hakediyorsun diye düşündüm
Afiyet olsun canımSelam hanımlar bugün dağınık oldu bebelerden fırsat buldukça yedim
Sabah
2 haşlama yumurta ( kaynadıktan iki dk sonra kapattım pişman oldum zalım gaptan yaktın benüsahgull )
Az peynir
Yeşil tuzsuz zeytin
2 dlm tb ekmeği
Öğle
1 köfte
İki kaşık kinoa kısırı
Ara
Kayısı çayı
Akşam
Kabak rendesi yatağında üç kaşık et sote
Yoğurt
Şimdi de sade türk kahvesi içiyorum WC sorunum var sinir stresten muhtemelen inşallah zabaha hallolur dinimiz amin
Adımsayar var mı canım adımları da saydıranlar var kaç bin yaz eklerimLusi sporumu da yaptım bugünnn 40 dk leslie yaptım. Baya da yürüdüm ama işleri halletmek içindi tempolu değil onu sayiyo muyuz?
Yok kız ne kaynatması bizim hanımlar da iş yok başka takımlara sabah bırak akşam uğra 60 sayfa birikiyor canın yiyorsa oku bakalımKızlarrr maşallah çocuklardan fırsat bulup baya kaynatmışsınız burda.. Ben bugün daha yeni oturabildim yaa çok yorgunum
Hos geldin canım hatırladım seniMerhabalar aranıza katılabilir miyim tekrar Bı ara yazdım ama devam edememıstım listeye de gırmedım zaten..
alakasi yok
Evden çıkmadan telefonda indirecektim unuttum sonra da disarida internetime kiyamadimAdımsayar var mı canım adımları da saydıranlar var kaç bin yaz eklerim
Ben birkaç yıl önce katılmıştım cuma yarışmalarına o zamanki grubumda öyleydi baya kaynatirdik bizde gün boyu girmediysen akşam oku oku bitmezdi. Bir de mutlaka birbirimizin menülerine yorum yapardık istisnasız. Çok faydası oluyordu burada aynı ilgiyi goremedimYok kız ne kaynatması bizim hanımlar da iş yok başka takımlara sabah bırak akşam uğra 60 sayfa birikiyor canın yiyorsa oku bakalım
Ben işten fırsat bulamıyom da bebeyi emzirirken falan giriyom yada iki iş arası soluklanırken burası da olmasa imdaaat deyip kaçarımKızlarrr maşallah çocuklardan fırsat bulup baya kaynatmışsınız burda.. Ben bugün daha yeni oturabildim yaa çok yorgunum
Ben yayım bana cuk oturuyo iki ileri bir gerialakasi yok
bana uyan yay burcunun ki
Şu an yeni bebesi olanlar var bende dahil okul sorunu falan bi adapte sorunu yaşıyoruz normalde bizde öyleyiz aslındaEvden çıkmadan telefonda indirecektim unuttum sonra da disarida internetime kiyamadim
Ben birkaç yıl önce katılmıştım cuma yarışmalarına o zamanki grubumda öyleydi baya kaynatirdik bizde gün boyu girmediysen akşam oku oku bitmezdi. Bir de mutlaka birbirimizin menülerine yorum yapardık istisnasız. Çok faydası oluyordu burada aynı ilgiyi goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?