iyi senin iki ileri bi geri imis benimki 1 ileri 2 geriBen yayım bana cuk oturuyo iki ileri bir geri
Benimde gün içinde aklım burdaBen işten fırsat bulamıyom da bebeyi emzirirken falan giriyom yada iki iş arası soluklanırken burası da olmasa imdaaat deyip kaçarım
Akşam harici geçiştirmişsin ondan da ağrır başın dikkat etdun
sabah
2 yumurta b peynirli omlet
sutlu kahve
ogle
et sote 1 tabak
salata
aksam
3-4 kasik et yemegi
marul
su 1.5
bugunku menum
sabah
yarim muz
ara 1 armut
ogle 2 wasa arasi fistik ezmesi
ara
protein bar
aksam
3-4 kasik et yemegi
4-5 kasik mercimek corbasi
su 2 lt
basim catliyor. ayagim cok sorunlu spor yapamiyorum.
pilates aletini satip eliptik mi alsam geri
Bu hafta bitiyo yarın çarşamba da sünneti halledersek pazartesiye kadar bişeycik kalmaz iyi kötü düzenim de oturur daha fazla katılım yaparımBenimde gün içinde aklım burdaama anca akşam alabiliyorum tlf elime
Burda bile en aktif benim canım düşün sen halimiziEvden çıkmadan telefonda indirecektim unuttum sonra da disarida internetime kiyamadim
Ben birkaç yıl önce katılmıştım cuma yarışmalarına o zamanki grubumda öyleydi baya kaynatirdik bizde gün boyu girmediysen akşam oku oku bitmezdi. Bir de mutlaka birbirimizin menülerine yorum yapardık istisnasız. Çok faydası oluyordu burada aynı ilgiyi goremedim
Ahhahhaaa güldürdünn beniiiiiyi senin iki ileri bi geri imis benimki 1 ileri 2 geri
Yay da bana uymuyor bana uygun bişi bulamadım eşim benzerim olmadığındandıralakasi yok
bana uyan yay burcunun ki
Kesinlikle haklısın hiç motive kaynağı yok. Sen dün spor yap dedin nasıl etkili oldu sabah kalktim hemen sporumu yaptım yoksa yine erteleyip durcaktimBurda bile en aktif benim canım düşün sen halimizi
Daha da aktif olurum da bakıyom kimse yok beni de bezdirdiler valla doğruya doğru ne spor yapan var ne gelip muhabbet eden iki çift laf konuşan.
Akşamdan akşama gelip iki beğeni yorum yapıp teee ertesi akşam geliyorlar valla kaptan dahil.
Okuyup kızan gücenen olacaksa da buyursun gücensin şevk heyecan olsun ki herkes istikrarlı kilo versin takım ruhu olsun ama nerdee
Aferüm sana yıldızlı aferüm hem deKesinlikle haklısın hiç motive kaynağı yok. Sen dün spor yap dedin nasıl etkili oldu sabah kalktim hemen sporumu yaptım yoksa yine erteleyip durcaktim
Hosbuldum canım yok yarısma dim Baska takımda izin de almadım listeye girmeden yazamadım bi sure diyeti bıraktım sonra ve yazmaya cekındım acıkcasıHos geldin canım hatırladım seni
Başka takımda hiç yarıştın mi
Diskalifiye de ismin yok
Izin veya kendi isteğinle listedeyken bırakma durumu olmuş muydu
Öyle bir durum varsa kural uygulayarak alcaz seni
Tabi düzenli katılım ve menü olması şartıyla
Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim deyipsahgull Kaptanı etiketlemengerekiyor
Afiyet olsun canım harika bi menuSlm hatunlar
Kahvalti(11:30)
1 kupa yeşil çay ile
Eki Görüntüle 2307014
Öğle (17:30)
1 kupa yeşil çay
1 avuç çiğ fıstık
Aksam(19:50)
8 kaşık kabak yemeği
Salata
1 dilim tb ekmegi
Su 1.5 litre
sahgull
Hoşgeldin zeytincim kedi ben kendinden bahseder misin ?
Hosbuldum canım memnun oldumHoşgeldin zeytincim kedi ben kendinden bahseder misin ?
Ohooo muhtarlık seçimine girsem kesin kazanırımHain kedi daha totom yeni yer gördü
Geçmiş olsun cnm
Mikroplarla tanısa tanısa bağısıklık kazanıcak
Neyse gene verirsin cnm
Yaz yaz olur mu liste şart değil
Afiyet olsun
İZin aldı benden cnm
Selamlar
Bu güzel günaydını kaçırdım bari selam vereyim
Aynen kefir harika olur
Bide sarımsaklı çorbalar yap içir
Geçmiş olsun
Mide ağrısı genelde stres kaynaklı
Daha sakinnnn
Gelsin haftaya listede oluvaksın atlat regliyi bu hafta
Aman maşallah deee
Anacım hemen arkadaşı nerden buldunn
Otur evinde yeme içme
Yer küçük olunca yeni gelen insana hasret oluyorlarEmeklilik için sigorta yatırıyo musunuz canım?
Arkadaşın kim kız 10 yıldır Ankaradayım beni eve çaya çöreğe çağıran bi allahın kulu arkadaşım yok
Canım hoşgeldinHosbuldum canım memnun oldum ❤ ben 24 yasındayım 2 cocugum var buyuk oglum 4 bucuk kızım 2 bucuk yasında cok kilo aldım yasımı hıc gostermıyor um maalesefdaha once 84 kilodan 71 e düştüm ve burdaydım o zaman hatta cok katılamadım size sonra tekrar aldım su an 86 kıloyum boyum bıraz kurtarıyor Allah'tan, ama acilen zayıflamam lazım... Bende seni tanımak isterim cnm
Masallah bayagı vermişsin canımCanım hoşgeldinbende 28 yaşındayım iki oğlum var 2 yaşın da ve 7 aylık 85 kilodan 77 e düşmüşüm geçen sene ama tekrar hamile kalınca geri aldım 92 lerdeydim şuan 83.7 kilouyum sahgull kilomu da arada söylemiş olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?