Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Akşam harici geçiştirmişsin ondan da ağrır başın dikkat et

Burda bile en aktif benim canım düşün sen halimizi
Daha da aktif olurum da bakıyom kimse yok beni de bezdirdiler valla doğruya doğru ne spor yapan var ne gelip muhabbet eden iki çift laf konuşan.
Akşamdan akşama gelip iki beğeni yorum yapıp teee ertesi akşam geliyorlar valla kaptan dahil.
Okuyup kızan gücenen olacaksa da buyursun gücensin şevk heyecan olsun ki herkes istikrarlı kilo versin takım ruhu olsun ama nerdee

Kesinlikle haklısın hiç motive kaynağı yok. Sen dün spor yap dedin nasıl etkili oldu sabah kalktim hemen sporumu yaptım yoksa yine erteleyip durcaktim

Kesinlikle haklısın hiç motive kaynağı yok. Sen dün spor yap dedin nasıl etkili oldu sabah kalktim hemen sporumu yaptım yoksa yine erteleyip durcaktim
Aferüm sana yıldızlı aferüm hem de
Sana ödev veriyorum yarın da 3 mile leslie yap kendime de ödev veriyorum (oğlan hastalıktan dolayı evde olduğundan yürüyüşe çıkamıyorum ) evde egzersiz yapıcam plates videosu bulayım göbek çalışayım ohh mis

Hosbuldum canım yok yarısma dim Baska takımda izin de almadım listeye girmeden yazamadım bi sure diyeti bıraktım sonra ve yazmaya cekındım acıkcası

Hoşgeldin zeytincim kedi ben kendinden bahseder misin ?
Hosbuldum canım memnun oldum ben 24 yasındayım 2 cocugum var buyuk oglum 4 bucuk kızım 2 bucuk yasında cok kilo aldım yasımı hıc gostermıyor um maalesef daha once 84 kilodan 71 e düştüm ve burdaydım o zaman hatta cok katılamadım size sonra tekrar aldım su an 86 kıloyum boyum bıraz kurtarıyor Allah'tan, ama acilen zayıflamam lazım... Bende seni tanımak isterim cnm

Ohooo muhtarlık seçimine girsem kesin kazanırım o kadar arkadaş çevrem oldu

Canım hoşgeldin bende 28 yaşındayım iki oğlum var 2 yaşın da ve 7 aylık 85 kilodan 77 e düşmüşüm geçen sene ama tekrar hamile kalınca geri aldım 92 lerdeydim şuan 83.7 kilouyum sahgull kilomu da arada söylemiş olayım

Masallah bayagı vermişsin canım darısı bana insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…