Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar 83.7 yim bu hafta az kilo verdim sebebi kesinlikle su içemem az yedim az su içtim if çok güzel kilo verdiriyor ama tam anlamıyla yapamıyorum da
Su gercekten cok faydalı kilo vermek için ama havalar sıcak içsek içeriz aslında ama ben unutuyorum,,

30 yaşındayım iki çocuk sahibiyim 2.5 yaş ve 5 aylık. Ankaradayım doğum öncesi kiloma ulaşmaya çalışıyorum şuan 3 kilo kadar kaldı daha fazla verme niyetim var inşallah canım
Çalışıyor musun canım hangi şehirdesiniz ?

Yapamıyorum iki gün yaptım 1.5 kilo eksi gördüm bir hafta yapsam 4.5 kilodan 3 haftada benim iş tamam
İF in başarılı olması için en az bi ay diyorlar canım öyle biraz bakmıştım üstünkörü o kalmış aklımda
İki gün yaptım ne demek kız haftanın diğer günleri napiyon sen

cok hakılısın kedicim.walla sana zahmet olmazsa beni dürt hakaret edilmeyecegine göre alınmam.

Hoşgeldin canım ben uykucu
28e girdim 2kızım 6aylık oğlum var şuanki kilomdan memnun değilim boyum kısa etim gevşek olunca daha kilolu duruyorum
Birlikte vericez inşallah

Bana kilo almışsın diyen herkezcikler şişsin de veremesin inşallah amin

Günaydın hatunlar
Oğlan gece ağladı kaldırdı beni ayağa
Korkutuyolar galiba
Geçen gece aynı saatte aynısı oldu
Geç de yatmıştım isim bitsin diye
Yikiliyorum
Benim de herüf aradı 4.30 da kamyonun anahtarını kaybetmiş evdemi diye heryeri aradım oda gittiği yolu baka baka geri geldi çocuklar uyandı 2saat aradık ve anahtar arabanın sandığındaymış akşam oraya koymuş çadır çekerken orda kalmış öldürcek beni yaaa oğlan 7de uyanıktı daha oynadı durdu

Bugünkü menüm
8 00iki kuru kayısı
11 00 1 yumurtA 5 zeytin kk peynir domatez salatalık
15 00 1 fincan dibek kahvesi 3 hurma 1 ceviz
Aksam 19 00 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık bulgur pilavı ve 1 kase cacık su 3 litre@sahgi
İlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum sahgull
Hoşgeldin cnm

Hosbuldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…