- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Su gercekten cok faydalı kilo vermek için ama havalar sıcak içsek içeriz aslında ama ben unutuyorum,,Kızlar 83.7 yim bu hafta az kilo verdim sebebi kesinlikle su içememaz yedim az su içtim if çok güzel kilo verdiriyor ama tam anlamıyla yapamıyorum da
30 yaşındayım iki çocuk sahibiyim 2.5 yaş ve 5 aylık. Ankaradayım doğum öncesi kiloma ulaşmaya çalışıyorum şuan 3 kilo kadar kaldı daha fazla verme niyetim var inşallah canımHosbuldum canım memnun oldum ❤ ben 24 yasındayım 2 cocugum var buyuk oglum 4 bucuk kızım 2 bucuk yasında cok kilo aldım yasımı hıc gostermıyor um maalesefdaha once 84 kilodan 71 e düştüm ve burdaydım o zaman hatta cok katılamadım size sonra tekrar aldım su an 86 kıloyum boyum bıraz kurtarıyor Allah'tan, ama acilen zayıflamam lazım... Bende seni tanımak isterim cnm
Günaydın canım bol eksilerimiz olsun inşallahgünaydın bayanlar kilom 69.1
İF çok güzel kilo verdiyor diyorsun bacım da bi göremedik o çok güzel kiloyuKızlar 83.7 yim bu hafta az kilo verdim sebebi kesinlikle su içememaz yedim az su içtim if çok güzel kilo verdiriyor ama tam anlamıyla yapamıyorum da
Orada havalar sıcak mı biz donuyoruz buradaSu gercekten cok faydalı kilo vermek için ama havalar sıcak içsek içeriz aslında ama ben unutuyorum,,
Yapamıyorum iki gün yaptım 1.5 kilo eksi gördümİF çok güzel kilo verdiyor diyorsun bacım da bi göremedik o çok güzel kiloyu
İF in başarılı olması için en az bi ay diyorlar canım öyle biraz bakmıştım üstünkörü o kalmış aklımdaYapamıyorum iki gün yaptım 1.5 kilo eksi gördümbir hafta yapsam 4.5 kilodan 3 haftada benim iş tamam
cok hakılısın kedicim.walla sana zahmet olmazsa beni dürt hakaret edilmeyecegine göre alınmam.Burda bile en aktif benim canım düşün sen halimizi
Daha da aktif olurum da bakıyom kimse yok beni de bezdirdiler valla doğruya doğru ne spor yapan var ne gelip muhabbet eden iki çift laf konuşan.
Akşamdan akşama gelip iki beğeni yorum yapıp teee ertesi akşam geliyorlar valla kaptan dahil.
Okuyup kızan gücenen olacaksa da buyursun gücensin şevk heyecan olsun ki herkes istikrarlı kilo versin takım ruhu olsun ama nerdee
Oo süper sana da spor yazıyorum 45 dakika ben plates videosu buldum şimdi onu yapacağımcok hakılısın kedicim.walla sana zahmet olmazsa beni dürt hakaret edilmeyecegine göre alınmam.
Hoşgeldin canım ben uykucuHosbuldum canım memnun oldum ❤ ben 24 yasındayım 2 cocugum var buyuk oglum 4 bucuk kızım 2 bucuk yasında cok kilo aldım yasımı hıc gostermıyor um maalesefdaha once 84 kilodan 71 e düştüm ve burdaydım o zaman hatta cok katılamadım size sonra tekrar aldım su an 86 kıloyum boyum bıraz kurtarıyor Allah'tan, ama acilen zayıflamam lazım... Bende seni tanımak isterim cnm
Benim de herüf aradı 4.30 da kamyonun anahtarını kaybetmiş evdemi diye heryeri aradım oda gittiği yolu baka baka geri geldi çocuklar uyandı 2saat aradık ve anahtar arabanın sandığındaymış akşam oraya koymuş çadır çekerken orda kalmış öldürcek beni yaaa oğlan 7de uyanıktı daha oynadı durduGünaydın hatunlar
Oğlan gece ağladı kaldırdı beni ayağa
Korkutuyolar galiba
Geçen gece aynı saatte aynısı oldu
Geç de yatmıştım isim bitsin diye
Yikiliyorum
Hoşgeldin cnm
Hosbuldum canımBugünkü menüm
8 00iki kuru kayısı
11 00 1 yumurtA 5 zeytin kk peynir domatez salatalık
15 00 1 fincan dibek kahvesi 3 hurma 1 ceviz
Aksam 19 00 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık bulgur pilavı ve 1 kase cacık su 3 litre@sahgi
Hoşgeldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?