- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Afiyet olsun harika
*sitemleriniz çok haklıBurda benim gördüğümsleepy angel ve Lusi çok aktif bende okudukça mutlu oluyorum kızlar sistemleriniz çok haklı grup olmalıyız daha aktif olmak lazım valla kedi nerdeyse her gün 10000adım var çoğu zaman akşam bebek arabasını alıp yürüyorum sabah çalıştığm için ama yazmaya üşeniyorum ya yorgunluktan düşüveriyorum
Tartıya çıkman lazımdı canım bu katı bir kural!Kızlar merhaba herkes sopasını alıp gelsin offf, sabah tartıya çıkamadım dersim erken başladı dönünce bakarım dedim ama çok geç bitti dersim dayanamayıp okulda simit ve şekkkkerli kayfe içtim geldim üstüne de makarna yedim oğlum ben işe başlayınca iyice yemeği bıraktı ben yokken hiç yemiyomuş 
Moralim çok bozuk, canım sıkkın ders programım iğrenç inşallah kendimi yemeye vererek geçirmem bu süreci
Ammaaa burdaysam aklımı başıma almalıyım bi hafta izne mi ayrılsam kendime mi gelsem yoksa kafayı mı yesem, eşim de bu aralar akşamları çok çıkmaya başladı her iş bana kalıyo sanki pofturu
Yaz canım bundan sonra üşenmek devrilmek yok ertesi gün yazarsın ama yazBurda benim gördüğümsleepy angel ve Lusi çok aktif bende okudukça mutlu oluyorum kızlar sistemleriniz çok haklı grup olmalıyız daha aktif olmak lazım valla kedi nerdeyse her gün 10000adım var çoğu zaman akşam bebek arabasını alıp yürüyorum sabah çalıştığm için ama yazmaya üşeniyorum ya yorgunluktan düşüveriyorum
Ben öğretmenim canım, ama sabah tartı aynıydı çıktm da dönünce eksi olurdu yedim işte dayanamadım çok geç olduTartıya çıkman lazımdı canım bu katı bir kural!
Ne okuyordum canım çalışmıyor muydun sen ?
Yani eksi olsun diye tekrar çıkamadım yoksa her sabah gözümü tartıda açıyorumBen öğretmenim canım, ama sabah tartı aynıydı çıktm da dönünce eksi olurdu yedim işte dayanamadım çok geç oldu
Yaz canım bundan sonra üşenmek devrilmek yok ertesi gün yazarsın ama yaz
Ya çok zor gerçekten durumun inşallah oturtursun bi an önce ama insan yogunken daha düzenli oluyo onu da unutma. Bence izne ayrılma iyice salabilirsin o boşlukta. Tam tersi her gün menü yazmaya gel bizlerde görelim menulerini insan gün içinde kaçamak yapamiyo akşam ne yazcam o listeye diye dusunuyoKızlar merhaba herkes sopasını alıp gelsin offf, sabah tartıya çıkamadım dersim erken başladı dönünce bakarım dedim ama çok geç bitti dersim dayanamayıp okulda simit ve şekkkkerli kayfe içtim geldim üstüne de makarna yedim oğlum ben işe başlayınca iyice yemeği bıraktı ben yokken hiç yemiyomuş 
Moralim çok bozuk, canım sıkkın ders programım iğrenç inşallah kendimi yemeye vererek geçirmem bu süreci
Ammaaa burdaysam aklımı başıma almalıyım bi hafta izne mi ayrılsam kendime mi gelsem yoksa kafayı mı yesem, eşim de bu aralar akşamları çok çıkmaya başladı her iş bana kalıyo sanki pofturu
Hamurişisiz reçelsiz çok güzel kahvaltı yapabilirsin canım ama niyetin kötüyse şimdiden söyleyim kırk katır mı kırk satır mı sen tercih edersin🏋bozmuşken yarın da kahvaltıya mı gitsem ki ehehe vallahi bi haftadr kahvaltı yapmıyorum özledim beee
Haklısın canım yoğunluk da değil de bu evladım beni yoruyor ondan kalanı yiye yiye şişiyorm zatiiiYa çok zor gerçekten durumun inşallah oturtursun bi an önce ama insan yogunken daha düzenli oluyo onu da unutma. Bence izne ayrılma iyice salabilirsin o boşlukta. Tam tersi her gün menü yazmaya gel bizlerde görelim menulerini insan gün içinde kaçamak yapamiyo akşam ne yazcam o listeye diye dusunuyo
Kedi sen çok kafa bi kadına benziyorsun Haa enişte şanslı vallahiHamurişisiz reçelsiz çok güzel kahvaltı yapabilirsin canım ama niyetin kötüyse şimdiden söyleyim kırk katır mı kırk satır mı sen tercih edersin
Bu hafta takimin 1 gün detoks hedefi olsun bence herkes kendine uygun olan bir gün yapsın Nilay keçecinin kabak detoksu var sabah yumurta peynir var öğlende meyve var yemeklerde yoğurtlu kabak baya verdiriyo ve odem artırıyor bu detoks herkese uygunsa bunu yapabilirizKızlar geçen hafta artılar vardı yüzdeler düşüktü bu hafta daha iyi bir yüzde gelir diye bekliyordum ama hakikaten üçer beşer vermişiz.
Herkes sorun nerde onu düşünsün kendi adına!
Haftalık 200 300 hedefliyosak burda ne işimiz var değil mi evde kendi kendimize zaten veririz o minik gramları!
İlk ben kendi eleştirimi yapayım; akşamları yeterince erken kapatamadım, leptin üzerinden gidemedim, gergin olduğum porsiyonlarıma da yansıdı düzensiz dağınık beslendim. Önceki hafta 1700 gitmişti ama bu hafta 200 gram da azdı daha fazla gidebilirdi!
Benden böyle herkes şapkasını önüne koysun düşünsün analizi yapsın hatasını görsün
Çok kafayımdır canım cidden çok eğlenceliyimdir de burdakiler hayat enerjimi emiyor reaksiyon vermiyollaKedi sen çok kafa bi kadına benziyorsun Haa enişte şanslı vallahi
Niyetim kötü valla haklısın bi tuzruhu döküp geleyim
Enişte kendini nimetten mı sayıyo neÇok kafayımdır canım cidden çok eğlenceliyimdir de burdakiler hayat enerjimi emiyor reaksiyon vermiyolla
Bıraksan zabah akşam geyik yaparım ehuhehe
Enişte şanslı mı ona bi sormak lazım o da sen çok şanslısın der hep ona ne oluyorsa haspam
Ar yu ridiiiii dıt dııt dııt dıdıtBu hafta takimin 1 gün detoks hedefi olsun bence herkes kendine uygun olan bir gün yapsın Nilay keçecinin kabak detoksu var sabah yumurta peynir var öğlende meyve var yemeklerde yoğurtlu kabak baya verdiriyo ve odem artırıyor bu detoks herkese uygunsa bunu yapabiliriz
Her hafta böyle grupça hedefler belirleyebiliriz düşük kaldığımız haftalarda kendimize yine grup cezası veririz. Önemli olan hep beraber bişeyler yapmak isteyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?