Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Akşam ana gidicem yarın aşure yapcaz ımmmhh azıcuk yemeye çalışırım ve bomba şuan otlu gözleme yapıyo kızlara beni sıkı bi sınav bekliyor yarın akşam yada pazar sabahtan geri döncem giremezsem yiyo sanmayın orda net çekmiyo telefon zor çekiyo bide yağış var hiç çekmez artık akşam yemeğini yiyip mi gitcez hiç belli değil hazırlanayım ben

Kızlar merhaba herkes sopasını alıp gelsin offf, sabah tartıya çıkamadım dersim erken başladı dönünce bakarım dedim ama çok geç bitti dersim dayanamayıp okulda simit ve şekkkkerli kayfe içtim geldim üstüne de makarna yedim oğlum ben işe başlayınca iyice yemeği bıraktı ben yokken hiç yemiyomuş 
Moralim çok bozuk, canım sıkkın ders programım iğrenç inşallah kendimi yemeye vererek geçirmem bu süreci
Ammaaa burdaysam aklımı başıma almalıyım bi hafta izne mi ayrılsam kendime mi gelsem yoksa kafayı mı yesem, eşim de bu aralar akşamları çok çıkmaya başladı her iş bana kalıyo sanki pofturu

Burda benim gördüğüm sleepy angel ve Lusi çok aktif bende okudukça mutlu oluyorum kızlar sistemleriniz çok haklı grup olmalıyız daha aktif olmak lazım valla kedi nerdeyse her gün 10000adım var çoğu zaman akşam bebek arabasını alıp yürüyorum sabah çalıştığm için ama yazmaya üşeniyorum ya yorgunluktan düşüveriyorum

*sitemleriniz çok haklı

Tartıya çıkman lazımdı canım bu katı bir kural!
Ne okuyordum canım çalışmıyor muydun sen ?

Yaz canım bundan sonra üşenmek devrilmek yok ertesi gün yazarsın ama yaz

Ya çok zor gerçekten durumun inşallah oturtursun bi an önce ama insan yogunken daha düzenli oluyo onu da unutma. Bence izne ayrılma iyice salabilirsin o boşlukta. Tam tersi her gün menü yazmaya gel bizlerde görelim menulerini insan gün içinde kaçamak yapamiyo akşam ne yazcam o listeye diye dusunuyo

🏋bozmuşken yarın da kahvaltıya mı gitsem ki ehehe vallahi bi haftadr kahvaltı yapmıyorum özledim beee
Hamurişisiz reçelsiz çok güzel kahvaltı yapabilirsin canım ama niyetin kötüyse şimdiden söyleyim kırk katır mı kırk satır mı sen tercih edersin

Haklısın canım yoğunluk da değil de bu evladım beni yoruyor ondan kalanı yiye yiye şişiyorm zatiii

Hamurişisiz reçelsiz çok güzel kahvaltı yapabilirsin canım ama niyetin kötüyse şimdiden söyleyim kırk katır mı kırk satır mı sen tercih edersin
Kedi sen çok kafa bi kadına benziyorsun Haa enişte şanslı vallahi
Niyetim kötü valla haklısın bi tuzruhu döküp geleyim

Bu hafta takimin 1 gün detoks hedefi olsun bence herkes kendine uygun olan bir gün yapsın Nilay keçecinin kabak detoksu var sabah yumurta peynir var öğlende meyve var yemeklerde yoğurtlu kabak baya verdiriyo ve odem artırıyor bu detoks herkese uygunsa bunu yapabiliriz
Her hafta böyle grupça hedefler belirleyebiliriz düşük kaldığımız haftalarda kendimize yine grup cezası veririz. Önemli olan hep beraber bişeyler yapmak isteyelim

Kedi sen çok kafa bi kadına benziyorsun Haa enişte şanslı vallahi
Niyetim kötü valla haklısın bi tuzruhu döküp geleyim
Çok kafayımdır canım cidden çok eğlenceliyimdir de burdakiler hayat enerjimi emiyor reaksiyon vermiyolla
Bıraksan zabah akşam geyik yaparım ehuhehe
Enişte şanslı mı ona bi sormak lazım o da sen çok şanslısın der hep ona ne oluyorsa haspam

Enişte kendini nimetten mı sayıyo ne

Ar yu ridiiiii dıt dııt dııt dıdıt
Ödemi olanlar yapsın canım hafta içi yiyip gömenler için ben doğru düzgün ekmek bile yemiyorum ki ödem olsun ama kabak varsa ben her türlü varım ımmhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…