Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oww cok kotu ortalamamiz. bu hafta hepimiz gramlarla savasmisiz

Şimdi kaçıyorum
Bugün son günüm evimdeyim sonra
Ayy bu kk bana iyi gelmiyor
Girdiğim andan beri iş üstüne iş
Kaç aydır dana gibi evde yatıyorum kk ya girdim işler sıraya girdi
4 gözle bekliyoruz bizi önce bağrına bas sonra zopalaaaa.biz yeni şikolar buna hasretiz.

evet evet birakip birde beni spora teşvik edecek hatta her akşam zılgıt yiycem bi spor kaptanı istiyommmmm Lusi
kedddiii sevdim kız seni sakın bana az yede hizmetçi tut deme az yesem zaten burda olmam o iş yaş
Hahahha mayıştan hisse teklifim hala geçerli ehuheheh
Cuma c.tesi demeyip demeyip totoyu yere sermeyip yine spor yap sen canım bekliyorum şişkolardan daha çabuk zayıflayacaksın eminim

Nota yok en azından kaptanım
O da güzel

olmaz öyle yetinmek.kaptanım kaptan yardımcım zopalayın bizi.takip edin bi hafta az everen öbür hafta telafi etsin,hele artı gelen takım birincisi olsun bir sonraki hafta.
Bu takım arası kritigi
Liste kritiği yapcaz daha yok öyle gram gram vermek

Kızlar geçen hafta artılar vardı yüzdeler düşüktü bu hafta daha iyi bir yüzde gelir diye bekliyordum ama hakikaten üçer beşer vermişiz.
Herkes sorun nerde onu düşünsün kendi adına!
Haftalık 200 300 hedefliyosak burda ne işimiz var değil mi evde kendi kendimize zaten veririz o minik gramları!
İlk ben kendi eleştirimi yapayım; akşamları yeterince erken kapatamadım, leptin üzerinden gidemedim, gergin olduğum porsiyonlarıma da yansıdı düzensiz dağınık beslendim. Önceki hafta 1700 gitmişti ama bu hafta 200 gram da azdı daha fazla gidebilirdi!
Benden böyle herkes şapkasını önüne koysun düşünsün analizi yapsın hatasını görsün

bu hafta son daginik haftam olacak.
sonrasinda kiz okula basliyor. ocak ayina kadar da kutlama falan yok
tam gaz ilerleyecegim insallah
benim sorunum sporsuzluk ve abur cubur istegi

Benim de menüler iyi de olsa bu kadar haraket stres uykusuzluk ödem yaptı sanırım yüzün gözün şiş diyo bugün gören gıcık oldum demeyin 3çocukla böyle napayım demi
Ama gerçekten dikkat etmem gerektiğini anladım geçen seneki halime dönmeme çok az kaldı 60ı gördükten sonra ne kalıyo zaten 55e

bu hafta son daginik haftam olacak.
sonrasinda kiz okula basliyor. ocak ayina kadar da kutlama falan yok
tam gaz ilerleyecegim insallah
benim sorunum sporsuzluk ve abur cubur istegi
Benim de tek sorun akşamları yemeği yedikten sonra tok da olsam atıştırmak istiyorum sürekli gündüz açken olmuyo o his buna dikkat edince iyi olacak inşallah
Bundan sonra en az -1 kilo hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…