- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Gene mi yasahgull kaptanım internetim bitmek üzere zalım mesaj geldi ek almaya eşim kızdı otamatik ödeme vardı anlamıyodu farketti artık yarın akşama yeter mi bilmiyorum eve dönünce komşudan girerim zaten bi terslik olursa numaran var haber veririm şimdiden bilgin olsun paketim 20sinde yenilencek önceden 25ti öne çektim
Bağlatcak da alt yapı dolu demişler bekliyız haber vercekler ek için de geçenkilere çok kızdı ne der bilmiuorum off yaa youtube yi kaldırcam kızlar sürekli aşırıyo telefonu instayı da sildim sinirden sürekli ellerinde benim telefon arkamı dönmeye gelmiyoGene mi ya
Bi cilveyle şu interneti bağlatamadın ya
Ben anlamam bak yarış yapcaz bari ek interneti kap
Yok et hemensahgull kaptanım az önce yediğim haltla değil internet hiçbişey yapmaz eşim
Polodan çok severek aldığı gömleği ilk giydiydi koluna salatanın sjyu damladıydı yağlı hadi bulaşık deterjanı dökeyim gitmeden elde yıkıyayım dediudim şaşkınlıktan piril yerine domestos bidonunu alıp döktüm hemen farkedip duruladım yıkadım ama inşallah bişey olmamıştır şimdi köye gidiyom inşallah anlamaz
sahgull kaptanım az önce yediğim haltla değil internet hiçbişey yapmaz eşim
Polodan çok severek aldığı gömleği ilk giydiydi koluna salatanın sjyu damladıydı yağlı hadi bulaşık deterjanı dökeyim gitmeden elde yıkıyayım dediudim şaşkınlıktan piril yerine domestos bidonunu alıp döktüm hemen farkedip duruladım yıkadım ama inşallah bişey olmamıştır şimdi köye gidiyom inşallah anlamaz
Tamamdır kaptannn harika fikirHerkes eşini gördü müüüü
Duyduk duymadık demeyin
sleepy angel
Lusi
Sismaniye
ervanazlim
Hepfitim
murya07
Canim cocuklarim
GastrikAsit
Zeytinlerimm
S Salty
@olvidos
Yaa süper olmuş da Uykucu sen bu hafta sünnettir odur budur biraz sal yavrum3. TAKIM İKİLİ YARIŞLAR BAŞLASINN
@sahgull & @kedilovic
@ervanazlim & @Zeytinlerimm
@Hepfitim & @GastrikAsit
@murya07 & @Canim cocuklarim
@Uykucu melek & @Canpare
@olvidos & @pisi pisi kopatim
Evet hanımlar yarış başladı
Kilosu yakın olanları eşledim
Zafere giden yolda herşey mübah
Cuma ikili eşleşmede yüzdesi en düşük olan yenildi sayılır ve profilinde yenildiği arkadaşına övgü dolu sözler yazıp bir hafta tasıycak profilinde
Başka bir ceza daha düşüncem
Onu yok et ama asla çaktırma nerede kim aldı deyu deyu dollan evdeeesahgull kaptanım az önce yediğim haltla değil internet hiçbişey yapmaz eşim
Sen var ya seeeen
Yaa süper olmuş da Uykucu sen bu hafta sünnettir odur budur biraz sal yavrum
Diyet diyet nereye kadar sana cumaya kadar izin hadi
Yaa çok pis gaza geldim ama bu Uykucu da çok fenaSen var ya seeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?