amin canım şükür başladık kimselere söyleme tatil dönüşü 71.5 yazmıştı tartı:) gidecek eminim
Aynen bu iş beyinde bitiyor bakalım ınsallaj kısa surede basarırızhoşgeldin aslında hepimiz biliyoruz ki kilo vermekten daha zor olan bu beslenmeyi yaşam şekline dönüştürmek dengelemek bende geri kilo alanlardanım olsun başlamak önemli
Bencede kAtılıyorum bu şekilde birbirimiZi gaza getirir daha çok kilo veririz ben elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım bildiklerimi paylasirimKızlar takıma yeni gelip huzursuzluk çıkarmak istemiyorum ama eğer bu takım aktif olarak devam etmeyecekse başka bir takıBencede ma gidicem. Gün içinde hepimizin işi olabilir ama akşam mutlaka girelim birbirimizin menülerine yorum yapalım birbirimizi gaza getirelim muhabbet edelim. Menülerde yanlış ya da eksik varsa onları soyleyelim. Hatunlarrrr üzerimizdeki ölü toprağını bi silkeleyelim
sahgull kaptanım senin hepimizden aktif olman lazım sen toparla bizi buraya zaman ayir.
Herkesten ricam bu mesajı alintilayarak cevap verin aynı şeyi dusunuyo musunuz herkes aktif olacak mı
Su iç ozaman haftaya en az 1 kilo bekliyorumKızlar 83.7 yim bu hafta az kilo verdim sebebi kesinlikle su içememaz yedim az su içtim if çok güzel kilo verdiriyor ama tam anlamıyla yapamıyorum da
Duruma göre alıcam cnmgünaydın bayanlar kilom 69.1
Az olsun bizim olsun
Geçen hafta kaçtın kiEki Görüntüle 2307078
Tabi eksi daha çok olacaktı ama neyse artık eksi olsun bizim olsun tartının üzerine slüetimi de bırakıyorumsahgull kaptaniçem
Uykusuzluktan da şişim şuan beklesim biraz daha eksi olurdu ama yinede eksi var şükür
Haftaya canımsahgull kaptancım 2 hafta deneme süresi bu haftamı haftaya mı bitiyor.
Hep eksi gitte azada razıyım
Gayet güzel başlangıç cnmsahgull benim kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu bilmiyorum ama yinede yazayım
Baslangic 84.0
Şu an 82.6
Giden 1.4
%1.3
Yok cnm önemli değil bende anca fırsat buldummBildirim için biraz geç kaldım galiba kusura bakmayın pazara gitmistimsahgull
Suanki kilom 73.8 -800Yok cnm önemli değil bende anca fırsat buldumm
Oooo harikasınnKilo 79.1
Giden 0.8
Geçen hafta 79.9
Ptesi 78.6
Yüzde %1.00
Geç gelen regl sporu düzensiz yaşam veeee stresssssss
Seninde haftaya deneme süren doluyorSuanki kilom 73.8 -800
64.4düm kaptanımSu iç ozaman haftaya en az 1 kilo bekliyorum
Duruma göre alıcam cnm
Az olsun bizim olsun
Geçen hafta kaçtın ki
Haftaya canım
Hep eksi gitte azada razıyım
Gayet güzel başlangıç cnm
Sıkma olur
Haftaya en az 1 bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?