Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bana uyar canım ben de diyete yoğurt diyeti ile başladım baya verdim geri de almadım kabaği da denemek istiyorum

Zaten hep onlar şanslı benimki öyle deyince beni bırak benden iyisini bulursan al diyorum hemen canım cicim oluyo

Hiç moralini bozma yeme artık bişey yarın bol su içerek hafif beslenerek geçir

Aslında çok yoğunum ama her emzirmede yada wc de falan buraya uğruyorum İnan kendime ayırdığım tek zaman bu buda olmasa delircem burası bana iyi geliyo

Sağol canım
Çarşamba olcak inşallah çabuk geçer bende panik çok fazla neler geçiyo aklımdan neler korkuyorum
Korkma canım ben de küçük yaptrdm oğlanı bi haftaya herşey geçmiş olacak kremleri düzenli kullan altını temiz tut yeter

sahgull kaptanım menüm şöyle
11.30
2tb arasına az peynir sürdüm 2hindi füme domates ile tost yaptım

15.00
1muz küçük
1elma
1mandalina
1fincan süt

19.30
1.5 kepçe etli nohut beyaz
3kaşık bulgur
2kaşık yoğurtlu biber kavurması
Salata
5kadar badem yedim bulaşığı toplarken

sahgull kaptanım internetim bitmek üzere zalım mesaj geldi ek almaya eşim kızdı otamatik ödeme vardı anlamıyodu farketti artık yarın akşama yeter mi bilmiyorum eve dönünce komşudan girerim zaten bi terslik olursa numaran var haber veririm şimdiden bilgin olsun paketim 20sinde yenilencek önceden 25ti öne çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…