İyi pahalı nimetlerden sayıyor hem de şöyle havyar gibiEnişte kendini nimetten mı sayıyo ne
Bana uyar canım ben de diyete yoğurt diyeti ile başladım baya verdim geri de almadım kabaği da denemek istiyorumBu hafta takimin 1 gün detoks hedefi olsun bence herkes kendine uygun olan bir gün yapsın Nilay keçecinin kabak detoksu var sabah yumurta peynir var öğlende meyve var yemeklerde yoğurtlu kabak baya verdiriyo ve odem artırıyor bu detoks herkese uygunsa bunu yapabiliriz
Her hafta böyle grupça hedefler belirleyebiliriz düşük kaldığımız haftalarda kendimize yine grup cezası veririz. Önemli olan hep beraber bişeyler yapmak isteyelim
Zaten hep onlar şanslı benimki öyle deyince beni bırak benden iyisini bulursan al diyorum hemen canım cicim oluyoÇok kafayımdır canım cidden çok eğlenceliyimdir de burdakiler hayat enerjimi emiyor reaksiyon vermiyolla
Bıraksan zabah akşam geyik yaparım ehuhehe
Enişte şanslı mı ona bi sormak lazım o da sen çok şanslısın der hep ona ne oluyorsa haspam
Sabit canım
Hiç moralini bozma yeme artık bişey yarın bol su içerek hafif beslenerek geçirKızlar merhaba herkes sopasını alıp gelsin offf, sabah tartıya çıkamadım dersim erken başladı dönünce bakarım dedim ama çok geç bitti dersim dayanamayıp okulda simit ve şekkkkerli kayfe içtim geldim üstüne de makarna yedim oğlum ben işe başlayınca iyice yemeği bıraktı ben yokken hiç yemiyomuş 
Moralim çok bozuk, canım sıkkın ders programım iğrenç inşallah kendimi yemeye vererek geçirmem bu süreci
Ammaaa burdaysam aklımı başıma almalıyım bi hafta izne mi ayrılsam kendime mi gelsem yoksa kafayı mı yesem, eşim de bu aralar akşamları çok çıkmaya başladı her iş bana kalıyo sanki pofturu
Sağol canımsleepy angel sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım hemencecik iyileşsin inşallah korkma küçükler daha çabuk iyileşiyor
Hergün tartılmak iyi değil canım pazartesi cuma harici unut onuYani eksi olsun diye tekrar çıkamadım yoksa her sabah gözümü tartıda açıyorum
Otur totonun üstüne evde yap mis gibi hafif bişeylerle kahvaltını🏋bozmuşken yarın da kahvaltıya mı gitsem ki ehehe vallahi bi haftadr kahvaltı yapmıyorum özledim beee
Korkma canım ben de küçük yaptrdm oğlanı bi haftaya herşey geçmiş olacak kremleri düzenli kullan altını temiz tut yeterSağol canım
Çarşamba olcak inşallah çabuk geçer bende panik çok fazla neler geçiyo aklımdan neler korkuyorum
Aynen canım haklısın ya benim ki alışkanlık kötü kaka huyHergün tartılmak iyi değil canım pazartesi cuma harici unut onu
Tamam canım sağolKorkma canım ben de küçük yaptrdm oğlanı bi haftaya herşey geçmiş olacak kremleri düzenli kullan altını temiz tut yeter
O bendede var dün çok iyi geçti hadi bakayım diyorum sabit yada az artı görsem tamam hiç diyet modu kalmıyoAynen canım haklısın ya benim ki alışkanlık kötü kaka huy
7.Acaba kaçıncı olduk tamam derece yoktur da
Paylaşılır paylaşmaz gördüm bu son olsun bizim için ilk 3 te olalım hep ama baktım da en iyi dereceler %3 ,%4 ,falan bizim çok dikkat etmemiz lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?