Beyin elden gidiyeeeaahsahgull kaptanım az önce yediğim haltla değil internet hiçbişey yapmaz eşim
Polodan çok severek aldığı gömleği ilk giydiydi koluna salatanın sjyu damladıydı yağlı hadi bulaşık deterjanı dökeyim gitmeden elde yıkıyayım dediudim şaşkınlıktan piril yerine domestos bidonunu alıp döktüm hemen farkedip duruladım yıkadım ama inşallah bişey olmamıştır şimdi köye gidiyom inşallah anlamaz
O varyaaa çocuklardan fırsat bulsa hepimizi geçerYaa çok pis gaza geldim ama bu Uykucu da çok fena
Banane banane ben kediyle de rakip olmak istiyorummmBeyin elden gidiyeeeaah
Canım benimle rakip olmak her babayiğidin harcı değildirBanane banane ben kediyle de rakip olmak istiyorummm
Gelecek de görecek de okuyacak da cevap yazacak da ooo
Ahh gaptan ahh zalım kediye bulaşılır mı yürek mi yidin
O benim çıtır çıtır yiycem onuBanane banane ben kediyle de rakip olmak istiyorummm
Kedi duymasın özelden atayım sana
Gormedım kaptanım eşin kimHerkes eşini gördü müüüü
Duyduk duymadık demeyin
sleepy angel
Lusi
Sismaniye
@ervanazlim
Hepfitim
@murya07
@Canim cocuklarim
GastrikAsit
Zeytinlerimm
S Salty
@olvidos
Akşam yemek yemedim dedim az kabak çekirdeği yiyem sonra senin etiketleri görünce ayran içtim ohh misO benim çıtır çıtır yiycem onu
HahaytttAhh gaptan ahh zalım kediye bulaşılır mı yürek mi yidin
Şerit şerit çok renkli bişey kol ucu açık renkti belki belli olmaz daha önce aynını kot gömleğine yaptım gitti caaanım gömlekYok et hemen
Benim eksiğim de su içmemekKızlar geçen hafta artılar vardı yüzdeler düşüktü bu hafta daha iyi bir yüzde gelir diye bekliyordum ama hakikaten üçer beşer vermişiz.
Herkes sorun nerde onu düşünsün kendi adına!
Haftalık 200 300 hedefliyosak burda ne işimiz var değil mi evde kendi kendimize zaten veririz o minik gramları!
İlk ben kendi eleştirimi yapayım; akşamları yeterince erken kapatamadım, leptin üzerinden gidemedim, gergin olduğum porsiyonlarıma da yansıdı düzensiz dağınık beslendim. Önceki hafta 1700 gitmişti ama bu hafta 200 gram da azdı daha fazla gidebilirdi!
Benden böyle herkes şapkasını önüne koysun düşünsün analizi yapsın hatasını görsün
Sakınnnnnnnn🏋bozmuşken yarın da kahvaltıya mı gitsem ki ehehe vallahi bi haftadr kahvaltı yapmıyorum özledim beee
Gördüm kaptanicemHerkes eşini gördü müüüü
Duyduk duymadık demeyin
sleepy angel
Lusi
Sismaniye
@ervanazlim
Hepfitim
@murya07
@Canim cocuklarim
GastrikAsit
Zeytinlerimm
S Salty
@olvidos
Sert kayaya carptin bebeeemmm
Hah akşamlar hep böyle dolu dolu olsun aferunBugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Yarım saat sonra
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
Öğle
1 nektari
1 elma
Akşam
Yarım tabak tavuk türlü
6-7kaşık bulgur pilavı(biraz fazla oldu)
4 tavuk parmak köfte
Salata
Yoğurt
1 dilim tb ekmek
Kız kedi varmayim orayaGelecek de görecek de okuyacak da cevap yazacak da ooo
Yok canım ben seni yiycem kıtır kıtır
Yaa süper olmuş da Uykucu sen bu hafta sünnettir odur budur biraz sal yavrum
Diyet diyet nereye kadar sana cumaya kadar izin hadi
Ya benim de kız tshirt kustu yemek lekesiydi büsbütünŞerit şerit çok renkli bişey kol ucu açık renkti belki belli olmaz daha önce aynını kot gömleğine yaptım gitti caaanım gömlek
Ben bide oğlanın çamaşırlarıyla bir yatak odasına serdim onu gidince bakayım bi bişey olduysa yenisine bakıveririm gizlice yok leke çıkmamış yıkamadım ütülemedim der oyalarım kot gömleği ve pembe gömleğinin başına geldi aynısı işin kötüsü hep çok para verdiği gömleklerin başına geliyo buOnu yok et ama asla çaktırma nerede kim aldı deyu deyu dollan evdeee
İnşallah olmaz canımYa benim de kız tshirt kustu yemek lekesiydi büsbütün
Sol tarafta kırmızı kalp vardı
Aman solarsa evde giysin diye döktüm sabaha kadar domestoslu suda bekledi
Hiçbişey olmamış uykucu belkim olmaz ona da
Wuhhhuuuuuu kim tutar beniO varyaaa çocuklardan fırsat bulsa hepimizi geçersleepy angel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?