Ben 1 ayda anca bitirdim o merasimi sana kolay gelsinEve ilk misafirim geldi hatunlar
Eviniz hayırlı olsun merasimine başlandı
Nasıl olmaz yaİnşallah olmaz canım
Domestoslu suya basınca olmuyo zaten ama ben direk üstüne döktüm ondan korkum
1ay yine iyi ben ne çektim ben burnumdan ameliyat oldum öyleyken yemeğe heldiler doğumdan çıktım öyle şimdi bide sünnet diye geçmiş olsuna gelirler diye korkuyorumBen 1 ayda anca bitirdim o merasimi sana kolay gelsin
Yaw he heeCanım benimle rakip olmak her babayiğidin harcı değildir @pisi pisi kopatim bakınız bu arkadaş bilir ehuhehe
Kaptan kendini ateşlere attı haberi yok
Bazı kumaşlardan mı kaynaklı bilmiyorum olmuyo tabi domestos isimli ise diğerleri her türlü yapıyoNasıl olmaz ya
Benim bütün kıyafeetlerimçamasır suyu
Bazen herüfünleride yapıyorum
Üstüme yok o konuda
3. TAKIM İKİLİ YARIŞLAR BAŞLASINN
@sahgull & @kedilovic
@ervanazlim & @Zeytinlerimm
@Hepfitim & @GastrikAsit
@murya07 & @Canim cocuklarim
@Uykucu melek & @Canpare
@olvidos & @pisi pisi kopatim
Evet hanımlar yarış başladı
Kilosu yakın olanları eşledim
Zafere giden yolda herşey mübah
Cuma ikili eşleşmede yüzdesi en düşük olan yenildi sayılır ve profilinde yenildiği arkadaşına övgü dolu sözler yazıp bir hafta tasıycak profilinde
Başka bir ceza daha düşüncem
Ben umudu keserek islatmistimama kıpkırmızı duruyodu kalpBazı kumaşlardan mı kaynaklı bilmiyorum olmuyo tabi domestos isimli ise diğerleri her türlü yapıyo
Hadi bakalım bende biraz oyleyım ama
Kız bizim lcw mi sorunlu o vakit duru suda bile renk atıyolar daBen umudu keserek islatmistimama kıpkırmızı duruyodu kalp
Lcw nin ürünleri genellikle o konuda iyj
3. TAKIM İKİLİ YARIŞLAR BAŞLASINN
@sahgull & @kedilovic
@ervanazlim & @Zeytinlerimm
@Hepfitim & @GastrikAsit
@murya07 & @Canim cocuklarim
@Uykucu melek & @Canpare
@olvidos & @pisi pisi kopatim
Evet hanımlar yarış başladı
Kilosu yakın olanları eşledim
Zafere giden yolda herşey mübah
Cuma ikili eşleşmede yüzdesi en düşük olan yenildi sayılır ve profilinde yenildiği arkadaşına övgü dolu sözler yazıp bir hafta tasıycak profilinde
Başka bir ceza daha düşüncem
Daha kuculenleri yeğenler giyiyo bacım Valla yepisyeni duruyorKız bizim lcw mi sorunlu o vakit duru suda bile renk atıyolar da
Ohhh sana da afiyet olsun çekinme bol bol ye aşuredenKahvaltı(12:00 oglan geceayağa dikince sabah geç uyandık gün bitti)
Eki Görüntüle 2307312
Öğle (15:00)
1 kepçe aşure (kardesim yaptı)
Aksam (19:45)
4 kaşık et kavurma
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 1 litresahgull
Görcez bakalım bebeeem hafta ortası detoksla bi fark atayimSert kayaya carptin bebeeemmm
Hah akşamlar hep böyle dolu dolu olsun aferun
/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?