Alllaah menüye gelll
Bugünlük yaptım ama 17.30da kapattım günüHeyyy umarım kaçamaklar yapılmıyorrr
1 haftalık kaçamak hakkın fazlasıyla bitmiş kuzumMenümü de gireyim
12.00
2kase aşure
15.00
Yarım otlu pide
Azcuk katmer
17.00
Salatalık kemirdim bolca
sahgull kaptanım bugünü telafi etcem merak etme asla artı olmıycak bundan sonra
15dk arabayla annemler ama her zaman gidemiyorum çok özlemişim dün ben ona gelcem dememiştim pideleri yapmış yememiş hiç içine sinmemiş oda bizle yedi bugün
Ana yüreği işte ablam hamiş ya bol bol dondurucuya da koydu gelen giden olursa yollarım diye
S Salty kız sevinme sakın ben bunları eritirim 2gün demez sen neler yedin
Aynen sıfır kaçamaksız devam moralimi bozmıcam zaten artık aşure iştahım kapandı düne kadar hangi komşu yapsa bol bol yesem derdim şimdi göresim yok kazanla görünce hevesim bitti1 haftalık kaçamak hakkın fazlasıyla bitmiş kuzum
Hee anam ben de klozetin kapaklarını kırdım sabah da ona temizlettimselam kizlar
koca da ben de boyle bitik gibiyiz bi halsizlik mide bulantisi.
Lusi konunu okudum ne guzel.yazmissin kiz
2.sene kadar once aynini yaptim ben de ama aksamdiperdeleri yere indirdim ciktim telefonlari da acmadim.
bi kahve ictim bi yuruyus yaptim. 2-3 saat sonra falan donmustum. niye hep erkekler kafasini alip gidecekmis yaw
Kiz valla helal sana bacım ben bukadarina cesaret edememHee anam ben de klozetin kapaklarını kırdım sabah da ona temizlettim
Akşam çıktım ben de döndüğümde 10 falandı aslında daha da duracaktım yanıma bi herüf durdu müzik açtı sigara içti vallah iş atar diye korkuma döndüm
Tam konuna yazarken netim bittiydi boşver iyi olmuş anlamıştır seni bir nusubet bin nasihatten iyiymiş bidaha gık diyemezHee anam ben de klozetin kapaklarını kırdım sabah da ona temizlettim
Akşam çıktım ben de döndüğümde 10 falandı aslında daha da duracaktım yanıma bi herüf durdu müzik açtı sigara içti vallah iş atar diye korkuma döndüm
Aynen bendeKiz valla helal sana bacım ben bukadarina cesaret edemem
Bikere bırakıp anama gittim oğluma şeker vermiş ağlamasın diye büyüklerde abur cubur yemiş ev zaten batmış sonra topla toplayabilirsenAynen bende
Daha doğrusu herüfe çocukları bıraksam bakamaz ki yazık olur yavrularıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?