Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Zabah zabah yörüyüp gelenler de bugün
Herüfle yine birbirimize girdik giyindim çıktım 5 dakika geçmeden arıyor ben bu hastalıkla nasıl iki çocuğa bakayım anahtarın vardır heraşde ben adanaya gidiyorum çocuklarla diyor
Hee anam blöf e bak bi saat evde bakamadığın çocuğa 6 saat yolda nasıl bakacaksın kedi yer mi bunu yemedi ve tabiki yürümeye devam ettim sonra tekrar aradı neerrdesin diyor ee yürüyorum dedim bebelerin ağlamalarını dinletti kapattı
Eve geldim kapıyı kilitlemiş açamadım zile bastım niye kitledin dedim gülüyor amma abarttın dedim yav bi saat gittim geldim işte.
Giderken çamaşır ser dediydim atarlandıydı çöpe atarım daha iyi diye baktım seriyor ehuheh keyfim katmerlendi

Aferin kedicik taviz yok

Günaydın hanımlar bol eksili az kalorili şen kahkahalı herüflerü ciddiye almadan geçireceğimiz bi hafta sonu olsun inşallah
BAna gene yoğun bir haftasonu
Evi silip süpürüp hastaneye gitcem arkadaşım doğuruyo
Akşama misafir var yatılı
Kahvaltıya ektra bi misafir daha var
Ayrıca söz verilmiş ama ertelenmiş bi misafir daha var muhtemelen haftaiçi gelirler
Ayrıca akşam gelinde aradı pazar size gelelim misafir olduğu için oda haftaiçine ertelendi
Yani anlayacağınız bana rahat yüzü yok
Yan komsum diyo ben senin istanbulu sevmeme sebenini anladım
Sürekli misafir geliyoo
Dedim çok zeki gacısın

Eniştem yaaaaaa

İkram yemek derken kediyi sevindirme aman

Yağmurlu bir Konya sabahı
Balkonda hali araba bisiklet ne varsa ıslanmış toplayıp kaldırdım
Güneş görünce ascam
Kardeşimi kahvaltıya cagirdim en sagliklisindan
Bebeleri de yıkadım şuan uyutuyorum
Overlokcu gelecek halıyı vestiyere göre ayarlattircam
Yarın da akrabalar gelecek hayırlı olsuna
Kardeşimle ikramlık hazirliycaz çay yanına
Bana da bollll maraton var yani
ben fazla gezemeden yaz bitti ona yanarım

selam kizlar
koca da ben de boyle bitik gibiyiz bi halsizlik mide bulantisi.
Lusi konunu okudum ne guzel.yazmissin kiz
2.sene kadar once aynini yaptim ben de ama aksamdi perdeleri yere indirdim ciktim telefonlari da acmadim.
bi kahve ictim bi yuruyus yaptim. 2-3 saat sonra falan donmustum. niye hep erkekler kafasini alip gidecekmis yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…