- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Sonuç belli kuzum iştahım kapandı
GünaydınGünaydınnnn kızlarrr herkese bol ----li günler olsun
Ohh yarasın totona yapışsın
Zabah zabah yörüyüp gelenler de bugün
Herüfle yine birbirimize girdik giyindim çıktım 5 dakika geçmeden arıyor ben bu hastalıkla nasıl iki çocuğa bakayım anahtarın vardır heraşde ben adanaya gidiyorum çocuklarla diyor
Hee anam blöf e bak bi saat evde bakamadığın çocuğa 6 saat yolda nasıl bakacaksın kedi yer mi bunu yemedi ve tabiki yürümeye devam ettim sonra tekrar aradı neerrdesin diyor ee yürüyorum dedim bebelerin ağlamalarını dinletti kapattı
Eve geldim kapıyı kilitlemiş açamadım zile bastım niye kitledin dedim gülüyor amma abarttın dedim yav bi saat gittim geldim işte.
Giderken çamaşır ser dediydim atarlandıydı çöpe atarım daha iyi diye baktım seriyor ehuheh keyfim katmerlendi
Eki Görüntüle 2307368
BAna gene yoğun bir haftasonuGünaydın hanımlar bol eksili az kalorili şen kahkahalı herüflerü ciddiye almadan geçireceğimiz bi hafta sonu olsun inşallah
Eniştem yaaaaaaZabah zabah yörüyüp gelenler de bugün
Herüfle yine birbirimize girdik giyindim çıktım 5 dakika geçmeden arıyor ben bu hastalıkla nasıl iki çocuğa bakayım anahtarın vardır heraşde ben adanaya gidiyorum çocuklarla diyor
Hee anam blöf e bak bi saat evde bakamadığın çocuğa 6 saat yolda nasıl bakacaksın kedi yer mi bunu yemedi ve tabiki yürümeye devam ettim sonra tekrar aradı neerrdesin diyor ee yürüyorum dedim bebelerin ağlamalarını dinletti kapattı
Eve geldim kapıyı kilitlemiş açamadım zile bastım niye kitledin dedim gülüyor amma abarttın dedim yav bi saat gittim geldim işte.
Giderken çamaşır ser dediydim atarlandıydı çöpe atarım daha iyi diye baktım seriyor ehuheh keyfim katmerlendi
Eki Görüntüle 2307368
İkram yemek derken kediyi sevindirme amanBAna gene yoğun bir haftasonu
Evi silip süpürüp hastaneye gitcem arkadaşım doğuruyo
Akşama misafir var yatılı
Kahvaltıya ektra bi misafir daha var
Ayrıca söz verilmiş ama ertelenmiş bi misafir daha var muhtemelen haftaiçi gelirler
Ayrıca akşam gelinde aradı pazar size gelelim misafir olduğu için oda haftaiçine ertelendi
Yani anlayacağınız bana rahat yüzü yok
Yan komsum diyo ben senin istanbulu sevmeme sebenini anladım
Sürekli misafir geliyoo
Dedim çok zeki gacısın
Yapışsa keşke gaptanım ben toto severümOhh yarasın totona yapışsın
Bendw haşlanmış yımırtalısından yedim
Şimdi ev sil süpür ohh yansın yağlar
Çok aminGünaydın hanımlar bol eksili az kalorili şen kahkahalı herüflerü ciddiye almadan geçireceğimiz bi hafta sonu olsun inşallah
Afiyetler olsun
İkram yemek derken kediyi sevindirme aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?