Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bikere bırakıp anama gittim oğluma şeker vermiş ağlamasın diye büyüklerde abur cubur yemiş ev zaten batmış sonra topla toplayabilirsen
Kızlara bakar telefon verse dururlar da oğlana bakamaz hiç anlamaz bebekden ne verir bilmiyırum hiç bırakmadım

Tam konuna yazarken netim bittiydi boşver iyi olmuş anlamıştır seni bir nusubet bin nasihatten iyiymiş bidaha gık diyemez
Yok anam sabah yine kavga döğüş
Bunlar hep sekssüzlükten
Adam sabah - senin yüzünden hasta oldum- diyor niye la dedim - vitaminini alamıyorum takatten kesildim diyor töbeler töbesi ihale hep bana kalıyor olayın günah kedisi seçildim

Heehhhheeeehhh
Belki sendeki öfke de ondandır
Arada vitamin paylaşımı yapın bari
Benimki de kızlar okuldayken eve geliyo oğlan uyurken sanki başka işinm yok da neymiş ben çok geç yatıyomuşum
Anam bunlar hep kendini düşünüyo bizi düşünüp anlayan yok

4 bebe var sende, anamız delirdi derler zaman geçtikçe delirmeye de korkuyor insan
Bebe degil hepsi cnm Kız ikisi büyük biri 6 sınıfa başladı diğeri 4 sınıfa diğer ikiside seninkilerle aynı .
Isten gucten delirmeye fırsat kalmiyo
Kızına ek gıdaya başladın mi ben bugun biraz yoğurt verdim benim ki çok zayıf seninkinin kilosu nasil

Bence sen fazla zayıflama bcm adam sana fazla bakar delirir bi kaza maza olur

Hepsi bebe onların yaş farketmiyor
Başlamadım 7 kilo boyu daha uzun oğlan kısaydı ölçülere bakıyorum oğlanın percentil değerleri daha yukarıda olur normalde de zaten.
Tam 6 dolsun dedim ya ama elimde meyve vs varken bi ağzını açıyor bi iki tattırdım da sofraya oturtmadım henüz
Oturabiliyor mu seninki benimki devrik lider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…