- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Kızlara bakar telefon verse dururlar da oğlana bakamaz hiç anlamaz bebekden ne verir bilmiyırum hiç bırakmadımBikere bırakıp anama gittim oğluma şeker vermiş ağlamasın diye büyüklerde abur cubur yemiş ev zaten batmış sonra topla toplayabilirsen
Ben tarçınlı su veya maydanoz limonlu yapıyorum tabi faydası oluyo mu bilmiyorum bazen içmeyi unuttuğum içinKızlar emziren anneler için detoks suyu olarak neler yapılabilir bilen lütfen yazsın
4 bebe var sende, anamız delirdi derler zaman geçtikçe delirmeye de korkuyor insanKiz valla helal sana bacım ben bukadarina cesaret edemem
Yok anam sabah yine kavga döğüşTam konuna yazarken netim bittiydi boşver iyi olmuş anlamıştır seni bir nusubet bin nasihatten iyiymiş bidaha gık diyemez
HeehhhheeeehhhYok anam sabah yine kavga döğüş
Bunlar hep sekssüzlükten
Adam sabah - senin yüzünden hasta oldum- diyor niye la dedim - vitaminini alamıyorum takatten kesildim diyor töbeler töbesi ihale hep bana kalıyor olayın günah kedisi seçildim
Bebe degil hepsi cnm Kız ikisi büyük biri 6 sınıfa başladı diğeri 4 sınıfa diğer ikiside seninkilerle aynı .4 bebe var sende, anamız delirdi derler zaman geçtikçe delirmeye de korkuyor insan
Bence sen fazla zayıflama bcm adam sana fazla bakar delirir bi kaza maza olurYok anam sabah yine kavga döğüş
Bunlar hep sekssüzlükten
Adam sabah - senin yüzünden hasta oldum- diyor niye la dedim - vitaminini alamıyorum takatten kesildim diyor töbeler töbesi ihale hep bana kalıyor olayın günah kedisi seçildim
Misafir bekliyorummmKimsecikler kalmadı yaaa canım sıkıldı
Adamın bakışı değişti zaten ehuhehe az daha zayıfleyem kız dur iyice çıldırsınBence sen fazla zayıflama bcm adam sana fazla bakar delirir bi kaza maza olur
Hepsi bebe onların yaş farketmiyorBebe degil hepsi cnm Kız ikisi büyük biri 6 sınıfa başladı diğeri 4 sınıfa diğer ikiside seninkilerle aynı .
Isten gucten delirmeye fırsat kalmiyo
Kızına ek gıdaya başladın mi ben bugun biraz yoğurt verdim benim ki çok zayıf seninkinin kilosu nasil
Misafir bekliyorummm
Oyyyy oyyy açtır onlar şimdi yin gari
3. Geliverir belkimAdamın bakışı değişti zaten ehuhehe az daha zayıfleyem kız dur iyice çıldırsın
Gelmesin anam allah olmayana isteyene versin ikisi yetti bana doydum3. Geliverir belkim
3candır can hayatın renkleniverirGelmesin anam allah olmayana isteyene versin ikisi yetti bana doydum
Git kız gece gece belanı arama3candır can hayatın renkleniverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?