Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sapıtmışsın canım üç kaşık aşure de aynı tadı verirdi değil mi iki kase nedir allah aşkına ?
Otlu pideymiş katmermiş bu hafta 300 gram verdin o da önceki hafta artı geldiğin gramlar yani iki haftadır aynı kilodasın !!
İki haftayı boş geçmişsin bir de şekerli aşure katmer pide mi gömdün pes doğrusu cesarete bak !!
5 mile leslie cezan var ya da 1.5 saat başka bir şey!!!

1 haftalık kaçamak hakkın fazlasıyla bitmiş kuzum
Bir haftalık kaçamak hakkı diye bir şey yok bacım kilo mu verdi ki kaçamak hakkı olsun, ödül versin kendine!
Birbirinizin hatalarını miniltmeyin artık ya sert olun bazı konularda !!

Öylesine dedim kuzum
Zaten ciddi eksiyle gelene var cuma kaçamak ödülü

Neyse bir miktar Uykucu ya ayarlandıktan sonra gel gelelim benim menülere

Saat 9
İki kepçe tarhana çorbası
Yarım dilim ekmek bi kaç lokma oğlanın yumurtasından

Saat 13
Kıymalı yumurta
Peynir zeytin
1 wasa ve çay

Saat 18
Türk kahvesi

Saat 19.30
Karışık ızgara
Bi kaç kaşık mantar tarator

1 saat yürüyüş
Su 2.5 olmuştur
11 bin de adım var

Haklısın canım zaten neyse bu ders olsun yarın onca işin aradında leslie yaparken dank eder başıma
Çok sevdiğim bişeyi yiyorum ya sonrasında ondan beklediğim özlediğim hazzı almadığımı farkediyorum işte o yüzden yediğime değmiyo benim için
Bazen gerçekten tadına bakıp bırakmak gerek biri de bini de aynı sonuçta çok haklısın

Afiyet olsun
Beni de yidin bitirdin beni de
Enişteye hallenemeyince benden çıkardın acısını zalım pisi

Sen ne yidin bugün yazdın mı görmedim
Yazdım ya kizz
Oh oh afiyetler olsun

Kız simit ne bi de minik simit yazıp sevimlileştirmiş!
tb ekmek yeseydin canım bari beyaz ekmek nedir ya yumurtaya banıp yedin keyif yaptın sanırım ama bi 5 kilo gitsin de öyle keyifleer düşün du bakalım yeni başladın daha
hem su da çok az ooo
1 saat spor cezan var canım leslie yürüyüş vs artık sen seç yarın yap etiketle canını okurum

Kız sus benim rakibem o!
Niye gözünü aciyosun
Ben hiç gaptana karisiyom mu

Emannnnnn camasir da serdim daha yatamadim bacilar kardesler
Bi yatıyım 3 gündür 10 da kalkiyom valla ya
Oğlan gece ayağa dikince haliyle sabah üçümüz de bayiliyoz
Benim kız 6 da kalkıyor zalım bebe
Hiç 10/da kalkmadım anca kv olacakki kızı ona verip geri yatacuum allahım 10 da uyanmak nedir bana da tattır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…