Menümü de gireyim
12.00
2kase aşure
15.00
Yarım otlu pide
Azcuk katmer
17.00
Salatalık kemirdim bolca
@sahgull kaptanım bugünü telafi etcem merak etme asla artı olmıycak bundan sonra
15dk arabayla annemler ama her zaman gidemiyorum çok özlemişim dün ben ona gelcem dememiştim pideleri yapmış yememiş hiç içine sinmemiş oda bizle yedi bugün
Ana yüreği işte ablam hamiş ya bol bol dondurucuya da koydu gelen giden olursa yollarım diye
@Canpare kız sevinme sakın ben bunları eritirim 2gün demez sen neler yedin
Bir haftalık kaçamak hakkı diye bir şey yok bacım kilo mu verdi ki kaçamak hakkı olsun, ödül versin kendine!1 haftalık kaçamak hakkın fazlasıyla bitmiş kuzum
Öylesine dedim kuzumSapıtmışsın canım üç kaşık aşure de aynı tadı verirdi değil mi iki kase nedir allah aşkına ?
Otlu pideymiş katmermiş bu hafta 300 gram verdin o da önceki hafta artı geldiğin gramlar yani iki haftadır aynı kilodasın !!
İki haftayı boş geçmişsin bir de şekerli aşure katmer pide mi gömdün pes doğrusu cesarete bak !!
5 mile leslie cezan var ya da 1.5 saat başka bir şey!!!
Bir haftalık kaçamak hakkı diye bir şey yok bacım kilo mu verdi ki kaçamak hakkı olsun, ödül versin kendine!
Birbirinizin hatalarını miniltmeyin artık ya sert olun bazı konularda !!
Sen ne yidin bugün yazdın mı görmedimÖylesine dedim kuzum
Zaten ciddi eksiyle gelene var cuma kaçamak ödülü
Haklısın canım zaten neyse bu ders olsun yarın onca işin aradında leslie yaparken dank eder başımaSapıtmışsın canım üç kaşık aşure de aynı tadı verirdi değil mi iki kase nedir allah aşkına ?
Otlu pideymiş katmermiş bu hafta 300 gram verdin o da önceki hafta artı geldiğin gramlar yani iki haftadır aynı kilodasın !!
İki haftayı boş geçmişsin bir de şekerli aşure katmer pide mi gömdün pes doğrusu cesarete bak !!
5 mile leslie cezan var ya da 1.5 saat başka bir şey!!!
Bir haftalık kaçamak hakkı diye bir şey yok bacım kilo mu verdi ki kaçamak hakkı olsun, ödül versin kendine!
Birbirinizin hatalarını miniltmeyin artık ya sert olun bazı konularda !!
Afiyet olsunNeyse bir miktar Uykucu ya ayarlandıktan sonra gel gelelim benim menülere
Saat 9
İki kepçe tarhana çorbası
Yarım dilim ekmek bi kaç lokma oğlanın yumurtasından
Saat 13
Kıymalı yumurta
Peynir zeytin
1 wasa ve çay
Saat 18
Türk kahvesi
Saat 19.30
Karışık ızgara
Bi kaç kaşık mantar tarator
1 saat yürüyüş
Su 2.5 olmuştur
11 bin de adım var
Her koyun kendi bacağından bacım herüf için de ayrı planlarım varAfiyet olsun
Beni de yidin bitirdin beni de
Enişteye hallenemeyince benden çıkardın acısını zalım pisi
Yazdım ya kizzSen ne yidin bugün yazdın mı görmedim
Oh oh afiyetler olsunNeyse bir miktar Uykucu ya ayarlandıktan sonra gel gelelim benim menülere
Saat 9
İki kepçe tarhana çorbası
Yarım dilim ekmek bi kaç lokma oğlanın yumurtasından
Saat 13
Kıymalı yumurta
Peynir zeytin
1 wasa ve çay
Saat 18
Türk kahvesi
Saat 19.30
Karışık ızgara
Bi kaç kaşık mantar tarator
1 saat yürüyüş
Su 2.5 olmuştur
11 bin de adım var
Kız simit ne bi de minik simit yazıp sevimlileştirmiş!Bugünkü menüm
Sabah
1 küçük simit
2 saat sonra
2 dilim beyaz ekmek
Tereyağlı sahanda 2 yumurta
1 dilim peynir
Domates
Öğle
5 kaşık bulgur
5 yağsız köfte
Salata
Akşam
Yarım tabak kavurma
Salata
Su 1 litre
Bugün çooook fenayim farkındayım
Sebze suları vs pek önerilmiyor emzirenlerre canım ama suya limon salatalık vs atıyordu bizimkiler onların sakıncası olacağını sanmıyorumKızlar emziren anneler için detoks suyu olarak neler yapılabilir bilen lütfen yazsın
Kız sus benim rakibem o!Kız simit ne bi de minik simit yazıp sevimlileştirmiş!
tb ekmek yeseydin canım bari beyaz ekmek nedir ya yumurtaya banıp yedin keyif yaptın sanırım ama bi 5 kilo gitsin de öyle keyifleer düşün du bakalım yeni başladın daha
hem su da çok az ooo
1 saat spor cezan var canım leslie yürüyüş vs artık sen seç yarın yap etiketle canını okurum
Karış bacım o sert kayaya çarptı hata yapmazKız sus benim rakibem o!
Niye gözünü aciyosun
Ben hiç gaptana karisiyom mu
Doğru didinKarış bacım o sert kayaya çarptı hata yapmaz
Hem abartmayın rakibe ye iç deyip beslemeyi hesap günü hepimiz aynı listede olacuuk
Benim kız 6 da kalkıyor zalım bebeEmannnnnn camasir da serdim daha yatamadim bacilar kardesler
Bi yatıyım 3 gündür 10 da kalkiyom valla ya
Oğlan gece ayağa dikince haliyle sabah üçümüz de bayiliyoz
Onun sandalyesi vardıDoğru didin
O gün gaptan kim yürek verdiyse vuracak kırbacı
Ama gece mesaisi yapiyoz 3 ile 5bucuk arasıBenim kız 6 da kalkıyor zalım bebe
Hiç 10/da kalkmadım anca kv olacakki kızı ona verip geri yatacuum allahım 10 da uyanmak nedir bana da tattır
Hep aynı saatte mi neden acaba ya çok ilginçAma gece mesaisi yapiyoz 3 ile 5bucuk arası
Razıysan dua et amin diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?