Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Asil ilginc olani bi gun bogazliyolar gibi agliyor
Diğer gün hunharca gülüyor
Korkutuyolar midir nedir bilemedim
Gece terörü deniyor canım bi araştır istersen dua oku gün içinde mutlu olsun stres gergin olmasın hemen geçer inşallah
İletişim kurmuyor değil mi zihin uykuda gibi

Gece terörü deniyor canım bi araştır istersen dua oku gün içinde mutlu olsun stres gergin olmasın hemen geçer inşallah
İletişim kurmuyor değil mi zihin uykuda gibi
Aynen canım
Önce oluyodu ben gidiyodum beni hiç gormuyodu bile
Son 3 gunde de
Ilk gün gitmedim yine öyle diye ama uzun sürdü icim icimi yedi
2.Gun gülüyordu oynaşıyordur diye müdahale etmedim
Ama 3. Gun bogazliyolar gibi ağlayınca gittim
Kucağıma aldım besmele çekerek öptüm
Dua okurken sakinleşti

Benim oğlan da olduydu bi ara hemen geçer inşallah da kuzucuk uyur kesintisiz ya kıyamam ona

Yok benimkide oturamiyo
benim oğlan onu aşırı kıskaniyo hep tetikteyim bi an gözümün önünden ayirsam dövüyo yalnız bırakmaya gelmiyo

Valla masallah sana
benim dışarı çıkıp yürüyüş yapmam mucize

Ahhhh kediye yakalanmışım benim menüyü kimse görmedi arada kaynadi diye seviniyodum bende
Dün sabahtan evden bi çıktım gece geldim bi daha o yüzden de sapıttım. Simiti çok aciktigim için yedim dayanamadım sonra bari kahvaltı yapmayaydım onu da yaptım
Bugün dikkat edicem ama mutlaka
Spor cezami yarın çekiyim yaa bugün eşim evde dışarı falan cikariz
Kız sus benim rakibem o!
Niye gözünü aciyosun
Ben hiç gaptana karisiyom mu
Bak bak bak Hepfitim e bak sen cuma günü görüşcez dur daha bunun hafta içi var çıtır çıtır yiycem seni

Kizlar merhaba ben tam 2 ay önce 13.takimdan mezun oldum fakat tatille ciktim ve 2 ayda verdiğim tüm kiloları aldım.
Takımında aktiflik olmadığı için kendime yeni takım arıyorum beni aranıza kabul eder misiniz. Ben aktiflik arıyorum benimle ilgilensin istiyorum takım arkadaşlarım ve kaptanım en çok aradığım özellik bunlar herşeye her kurala uyarım yeter ki motive olayım menülerim elestirilsin iyi kötü herseu söylensin istiyorum cuinku hepimiz biliyoruZ bu uzun bir yol önümde verilecek 12 kg var
Umarım güzel olur

Anam gördüm gördüm de bişey demeye yüzüm yoktu benimki de arada kaynar didiydim Lusi gördü sen yine ucuz atlattın benim üstümden tır gibi geçti zalım

Hoşgeldin canım kardeş takımdansın
sahgull kaptanım dönüş yapar sana 2ayda çok almışsın nasıl başardın bunu nerde hata yaptın yol göster bize aynı hatayı yapmayalım ben geçen sene 69dan 62ye indim hamile kaldı 70e döndüm sadece 9ayda sen çok fazla almışsın ve çabucak almışsın biyerde bi hata yapmışsın galiba yağdan vermemiş de olabilirsin

Yok canım yağdan vermiştim kalça ölçüm 107den 93 belim 76dan 63 olmuştu. Şuan 18saat yolculuktan döndüm ödem de var şişim. Gece geç saatte abur cubur yiyip uyudum odemlerim gitsin asıl kiloma geleceğim yine

Hmm anladım ödemler bi gitsin tam kilonu görelim bakalım veririz beraber dert etme yine başarırsın en azından bu sefer yapmaman gerekenleri biliyorsun

Merhaba canım hoşgeldin umarım istediğin aktifliği bu takımda bulabilirsin inşallah amin
Kedi ben, ankaradayım iki adet zalımlıkta master yapmış bebeye sahibim 30 ve 5 aylık
Hamile ol doğur hamil ol doğur derkene laçka olan fücudumu şekillendirmeye çalışıyorum hepimiz şu yağ tabakalarından kurtulup tombul kuşluktan çıtır kelebekliğe terfi oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…