Asil ilginc olani bi gun bogazliyolar gibi agliyorHep aynı saatte mi neden acaba ya çok ilginç
Gece terörü deniyor canım bi araştır istersen dua oku gün içinde mutlu olsun stres gergin olmasın hemen geçer inşallahAsil ilginc olani bi gun bogazliyolar gibi agliyor
Diğer gün hunharca gülüyor
Korkutuyolar midir nedir bilemedim
Aynen canımGece terörü deniyor canım bi araştır istersen dua oku gün içinde mutlu olsun stres gergin olmasın hemen geçer inşallah
İletişim kurmuyor değil mi zihin uykuda gibi
Benim oğlan da olduydu bi ara hemen geçer inşallah da kuzucuk uyur kesintisiz ya kıyamam onaAynen canım
Önce oluyodu ben gidiyodum beni hiç gormuyodu bile
Son 3 gunde de
Ilk gün gitmedim yine öyle diye ama uzun sürdü icim icimi yedi
2.Gun gülüyordu oynaşıyordur diye müdahale etmedim
Ama 3. Gun bogazliyolar gibi ağlayınca gittim
Kucağıma aldım besmele çekerek öptüm
Dua okurken sakinleşti
Yok benimkide oturamiyoHepsi bebe onların yaş farketmiyor
Başlamadım 7 kilo boyu daha uzun oğlan kısaydı ölçülere bakıyorum oğlanın percentil değerleri daha yukarıda olur normalde de zaten.
Tam 6 dolsun dedim ya ama elimde meyve vs varken bi ağzını açıyor bi iki tattırdım da sofraya oturtmadım henüz
Oturabiliyor mu seninki benimki devrik lider
Valla masallah sanaNeyse bir miktar Uykucu ya ayarlandıktan sonra gel gelelim benim menülere
Saat 9
İki kepçe tarhana çorbası
Yarım dilim ekmek bi kaç lokma oğlanın yumurtasından
Saat 13
Kıymalı yumurta
Peynir zeytin
1 wasa ve çay
Saat 18
Türk kahvesi
Saat 19.30
Karışık ızgara
Bi kaç kaşık mantar tarator
1 saat yürüyüş
Su 2.5 olmuştur
11 bin de adım var
Ahhhh kediye yakalanmışımKız simit ne bi de minik simit yazıp sevimlileştirmiş!
tb ekmek yeseydin canım bari beyaz ekmek nedir ya yumurtaya banıp yedin keyif yaptın sanırım ama bi 5 kilo gitsin de öyle keyifleer düşün du bakalım yeni başladın daha
hem su da çok az ooo
1 saat spor cezan var canım leslie yürüyüş vs artık sen seç yarın yap etiketle canını okurum
Bak bak bakKız sus benim rakibem o!
Niye gözünü aciyosun
Ben hiç gaptana karisiyom mu
Anam gördüm gördüm de bişey demeye yüzüm yoktu benimki de arada kaynar didiydimAhhhh kediye yakalanmışımbenim menüyü kimse görmedi arada kaynadi diye seviniyodum bende
Dün sabahtan evden bi çıktım gece geldim bi daha o yüzden de sapıttım. Simiti çok aciktigim için yedim dayanamadım sonra bari kahvaltı yapmayaydım onu da yaptım
Bugün dikkat edicem ama mutlaka
Spor cezami yarın çekiyim yaa bugün eşim evde dışarı falan cikariz
Bak bak bakHepfitim e bak sen cuma günü görüşcez dur daha bunun hafta içi var çıtır çıtır yiycem seni
Hoşgeldin canım kardeş takımdansınKizlar merhaba ben tam 2 ay önce 13.takimdan mezun oldum fakat tatille ciktim ve 2 ayda verdiğim tüm kiloları aldım.
Takımında aktiflik olmadığı için kendime yeni takım arıyorum beni aranıza kabul eder misiniz. Ben aktiflik arıyorum benimle ilgilensin istiyorum takım arkadaşlarım ve kaptanım en çok aradığım özellik bunlar herşeye her kurala uyarım yeter ki motive olayım menülerim elestirilsin iyi kötü herseu söylensin istiyorum cuinku hepimiz biliyoruZ bu uzun bir yol önümde verilecek 12 kg var
Umarım güzel olur
Yok canım yağdan vermiştim kalça ölçüm 107den 93 belim 76dan 63 olmuştu. Şuan 18saat yolculuktan döndüm ödem de var şişim. Gece geç saatte abur cubur yiyip uyudum odemlerim gitsin asıl kiloma geleceğim yineHoşgeldin canım kardeş takımdansın
sahgull kaptanım dönüş yapar sana 2ayda çok almışsın nasıl başardın bunu nerde hata yaptın yol göster bize aynı hatayı yapmayalım ben geçen sene 69dan 62ye indim hamile kaldı 70e döndüm sadece 9ayda sen çok fazla almışsın ve çabucak almışsın biyerde bi hata yapmışsın galiba yağdan vermemiş de olabilirsin
Hmm anladım ödemler bi gitsin tam kilonu görelim bakalım veririz beraber dert etme yine başarırsın en azından bu sefer yapmaman gerekenleri biliyorsunYok canım yağdan vermiştim kalça ölçüm 107den 93 belim 76dan 63 olmuştu. Şuan 18saat yolculuktan döndüm ödem de var şişim. Gece geç saatte abur cubur yiyip uyudum odemlerim gitsin asıl kiloma geleceğim yine
İnşallah canım bu sefer idmanliyimHmm anladım ödemler bi gitsin tam kilonu görelim bakalım veririz beraber dert etme yine başarırsın en azından bu sefer yapmaman gerekenleri biliyorsun
Merhaba canım hoşgeldin umarım istediğin aktifliği bu takımda bulabilirsin inşallah aminKizlar merhaba ben tam 2 ay önce 13.takimdan mezun oldum fakat tatille ciktim ve 2 ayda verdiğim tüm kiloları aldım.
Takımında aktiflik olmadığı için kendime yeni takım arıyorum beni aranıza kabul eder misiniz. Ben aktiflik arıyorum benimle ilgilensin istiyorum takım arkadaşlarım ve kaptanım en çok aradığım özellik bunlar herşeye her kurala uyarım yeter ki motive olayım menülerim elestirilsin iyi kötü herseu söylensin istiyorum cuinku hepimiz biliyoruZ bu uzun bir yol önümde verilecek 12 kg var
Umarım güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?