Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İnşalöah canm
Galiba 4. Takımla devam ediyo arkadaş

Amin dinimiz

S Salty mmm kremalı püskevitim ohh mis gibi pazar harika bi gün canım hani nerdesin kız fazla yeme bak pes eden rakibe istemem
Canım mm bebeğim mm dün kaçamak yaptm ama sabah aynı kiloda çıktm çok mutluyum
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 sütlü yumurta
Domates salatalık
Ara yarım şeftali
Akşam
Saat 6 gibi çiğköfte dürüm
Bu sabah da menemen 1buçuk dilim tb ekmek bi kaşık labne

Sil süpür kk ya gir sil süpür spor cezasını yap ohb sil süpürlü bir gün hayır bide titiz olsam sürekli bezle gezsem nolurdum acaba

Afiyet olsun canım bide benimkileri gör tartıda sadece +100gr vardı zahleyin tabi cumaya ne olur bilemiyorum

Sil süpür kk ya gir sil süpür spor cezasını yap ohb sil süpürlü bir gün hayır bide titiz olsam sürekli bezle gezsem nolurdum acaba
Yaa maşallah senin azmine bende dün kocayı boyadım kız Lusi gel al beni vur sana ama barıştık sonra kaç saat ağladım şu bu ordan yaktm herhalde köfteyi:))

Afiyet olsun canım bide benimkileri gör tartıda sadece +100gr vardı zahleyin tabi cumaya ne olur bilemiyorum
Kız yakın olsak bana da bi kase yollardn canım nasıl aşure çekiyo bi Allahın kulu yok ya kapımı çalan getiren

Kız yakın olsak bana da bi kase yollardn canım nasıl aşure çekiyo bi Allahın kulu yok ya kapımı çalan getiren
Koca kazan yaptı anam kovayla dağıtmaya gidilir bizde herkez ne kadar isterse koyulur tencere doldurtmuş herkes kimi yapmıyo hiç bu haftasonu da ben yapmayı planlıyorum sen gel ben sana ısmarlarım yeterki ye canım

Sütlü yumurta mi
Ilk kez duyuyorum
Genelde ilginç şeyler benden çıkar ama
Ooohhh yansın yağlar

Oğlan uyudu haydin ben kaçar
Siz kaynatın gelince dahil olurum ben
Bebeler uyudu benim de dusa girmem lazım
Su sorunu çözüldü sıra internette
2 haftadır modem bağlamaya gelemedi beceriksizler
Fatura işliyor taşıma yaptığımız için
Ama modem yok ortada bağlamadılar gelip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…