- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
İnşalöah canmMerhaba canım hoşgeldin umarım istediğin aktifliği bu takımda bulabilirsin inşallah amin
Kedi ben, ankaradayım iki adet zalımlıkta master yapmış bebeye sahibim 30 ve 5 aylık
Hamile ol doğur hamil ol doğur derkene laçka olan fücudumu şekillendirmeye çalışıyorum hepimiz şu yağ tabakalarından kurtulup tombul kuşluktan çıtır kelebekliğe terfi oluruz inşallah
Amin dinimizMerhaba canım hoşgeldin umarım istediğin aktifliği bu takımda bulabilirsin inşallah amin
Kedi ben, ankaradayım iki adet zalımlıkta master yapmış bebeye sahibim 30 ve 5 aylık
Hamile ol doğur hamil ol doğur derkene laçka olan fücudumu şekillendirmeye çalışıyorum hepimiz şu yağ tabakalarından kurtulup tombul kuşluktan çıtır kelebekliğe terfi oluruz inşallah
Canım mm bebeğim mm dün kaçamak yaptm ama sabah aynı kiloda çıktm çok mutluyum
Afiyet olsun canım bide benimkileri gör tartıda sadece +100gr vardı zahleyin tabi cumaya ne olur bilemiyorumCanım mm bebeğim mm dün kaçamak yaptm ama sabah aynı kiloda çıktm çok mutluyum
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 sütlü yumurta
Domates salatalık
Ara yarım şeftali
Akşam
Saat 6 gibi çiğköfte dürüm
Bu sabah da menemen 1buçuk dilim tb ekmek bi kaşık labne
Yaa maşallah senin azmine bende dün kocayı boyadım kızSil süpür kk ya gir sil süpür spor cezasını yap ohb sil süpürlü bir gün hayır bide titiz olsam sürekli bezle gezsem nolurdum acaba
Yavrum bende okul yollarındayım sünnet falan derken yoğun bi hafta olcak her türlü yirim seni kramalı püskevütüm benimsleepy angel ben hafta içi yine yoğurt diyeti yapcam vee okul olduğu için tempooooooooo yani inşallah dinimiz amin
Kız yakın olsak bana da bi kase yollardn canım nasıl aşure çekiyo bi Allahın kulu yok ya kapımı çalan getirenAfiyet olsun canım bide benimkileri gör tartıda sadece +100gr vardı zahleyin tabi cumaya ne olur bilemiyorum
Kız ye beni yağlardan ye amaYavrum bende okul yollarındayım sünnet falan derken yoğun bi hafta olcak her türlü yirim seni kramalı püskevütüm benim
Ahhhhh yavrum madem rüzgar var neyee koyverdinnn tühhh iş aldn bak başınaSlm baby face hatunlar
Nabersiniz
Bugün benaşağı ucan yolluklarla mücadele ediyorum
Tsunami nin denizsiz susuz versiyonunu yaşıyoruz 2 gündür
Koca kazan yaptı anam kovayla dağıtmaya gidilir bizde herkez ne kadar isterse koyulur tencere doldurtmuş herkes kimi yapmıyo hiç bu haftasonu da ben yapmayı planlıyorum sen gel ben sana ısmarlarım yeterki ye canımKız yakın olsak bana da bi kase yollardn canım nasıl aşure çekiyo bi Allahın kulu yok ya kapımı çalan getiren
Sütlü yumurta miCanım mm bebeğim mm dün kaçamak yaptm ama sabah aynı kiloda çıktm çok mutluyum
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 sütlü yumurta
Domates salatalık
Ara yarım şeftali
Akşam
Saat 6 gibi çiğköfte dürüm
Bu sabah da menemen 1buçuk dilim tb ekmek bi kaşık labne
Ooohhh yansın yağlarSil süpür kk ya gir sil süpür spor cezasını yap ohb sil süpürlü bir gün hayır bide titiz olsam sürekli bezle gezsem nolurdum acaba
Sütlü yumurta omlete süt ekleyerek harika denemelisin benceSütlü yumurta mi
Ilk kez duyuyorum
Genelde ilginç şeyler benden çıkar ama
Ooohhh yansın yağlar
Kesinlikle denerimSütlü yumurta omlete süt ekleyerek harika denemelisin bence
Ya yağmur islatti balkondaki herseyiAhhhhh yavrum madem rüzgar var neyee koyverdinnn tühhh iş aldn bak başına
Yawrım bırak yisin bişey olmaz sen kimden yanasınKesinlikle denerim
Bu arada çiğ köfte dürümhiç olmamış
Bebeler uyudu benim de dusa girmem lazımOğlan uyudu haydin ben kaçar
Siz kaynatın gelince dahil olurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?