- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Bizi hiç aramadılar bile daha başvuruyu yapamadıkBebeler uyudu benim de dusa girmem lazım
Su sorunu çözüldü sıra internette
2 haftadır modem bağlamaya gelemedi beceriksizler
Fatura işliyor taşıma yaptığımız için
Ama modem yok ortada bağlamadılar gelip
Barış barış savaşma sevüş derlerYaa maşallah senin azmine bende dün kocayı boyadım kızLusi gel al beni vur sana ama barıştık sonra kaç saat ağladım şu bu ordan yaktm herhalde köfteyi:))
Afiyet olsun offf süper yaaa açım yemek yok daha sıra ona geldi şimdi oğlan uyusun yapayım ben kahvaltı bile yapamadım 1elma ile duruyom işin hakkından gelemedim bugünü halledeyim de yarına da yemek yapcam
Öyle alıştırdın anacım herüf napsınAnam bende işten bıktım şöylee oturup keyif yapmak istiyom herüf geldi üstünü değiştirdi gitti çıkardığı olduğu yerde kalmış furcam sonunda o olcak zalımın oğlu sanki ardında dadıylan hizmetçiylen büyüdü de
Herkes aynı durumda demekki yav bezdum bıktım bayulacauumuffff biktim biktim
koca kisisi hasta cocuklarin bakimi onun mizmizliklari
gercekten bunaldim. giremedim pek pazartesi hepsi evden gidince biraz kafa dinleyecegim :d
Bana temizlik titizlik taslamasını biliyo ama normalde bırakmazdı bugün bana garezi mi var ne herüfünÖyle alıştırdın anacım herüf napsın
aynen yaaaa ben bunca işin arasında vakit ayırıp giriyorum kimse yok bi mesaj yok can sıkıntısına iş güçden bahsedip çıkıyorumTakım ölmüş toprak atanı yok
Bi oturamıyon dimi hep iş güç dert bi de kedi spor yaptırıyor zalım kedi zalımovicLusi yavrım bu arada 3mill leslie yaptım 15dk egzersiz yaptım 15 dk yürüyüş acil biyere gidip geldim koşarcasına daha da uzun sürdü ama neyse cezama say dindim geberdim bugün şimdi yarının yemeğine giriştim kızlara börek yapcam sabah pişiririm
Bu ne kız emziren anne menüsü böyle olmaz dengesiz beslenmek de kilo vermemize engel biliyorsun dimi canım vücut korumaya alacak kendini sonra dersin neden gitmiyor bu kilolarSelam kızlar
Menüm ü yazayım
11.30 1yeşil elma
16.00 1dilim elma
19.30 bol salata 1kaşık yoğurt 5ceviz büyüklüğünde köfte tost makinasında
aynen yaaa çok yoruldum olsun haraket iyidir en azından kilo veririmBi oturamıyon dimi hep iş güç dert bi de kedi spor yaptırıyor zalım kedi zalımovic
anam seninkilerin bağışıklığı da zayıf çok sık hastalanıyolar dilimi ısırayım benimkiler o konuda iyi bizim evde marazlı ben varım hemencecik kaparım şifayıkiz da 2 kere kustu simdi offff anam off
oglana da atlamasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?