Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bizi hiç aramadılar bile daha başvuruyu yapamadık
Komşuda kahve içmeye geldim

Akşam yemeğim m gelsin henüz yemeyenlere fikir olur

Eki Görüntüle 2307829
Afiyet olsun offf süper yaaa açım yemek yok daha sıra ona geldi şimdi oğlan uyusun yapayım ben kahvaltı bile yapamadım 1elma ile duruyom işin hakkından gelemedim bugünü halledeyim de yarına da yemek yapcam

Anam bende işten bıktım şöylee oturup keyif yapmak istiyom herüf geldi üstünü değiştirdi gitti çıkardığı olduğu yerde kalmış furcam sonunda o olcak zalımın oğlu sanki ardında dadıylan hizmetçiylen büyüdü de

Öyle alıştırdın anacım herüf napsın

Lusi yavrım bu arada 3mill leslie yaptım 15dk egzersiz yaptım 15 dk yürüyüş acil biyere gidip geldim koşarcasına daha da uzun sürdü ama neyse cezama say dindim geberdim bugün şimdi yarının yemeğine giriştim kızlara börek yapcam sabah pişiririm

Bi oturamıyon dimi hep iş güç dert bi de kedi spor yaptırıyor zalım kedi zalımovic

Selam kızlar
Menüm ü yazayım
11.30 1yeşil elma
16.00 1dilim elma
19.30 bol salata 1kaşık yoğurt 5ceviz büyüklüğünde köfte tost makinasında
Bu ne kız emziren anne menüsü böyle olmaz dengesiz beslenmek de kilo vermemize engel biliyorsun dimi canım vücut korumaya alacak kendini sonra dersin neden gitmiyor bu kilolar

kiz da 2 kere kustu simdi offff anam off
oglana da atlamasa bari
anam seninkilerin bağışıklığı da zayıf çok sık hastalanıyolar dilimi ısırayım benimkiler o konuda iyi bizim evde marazlı ben varım hemencecik kaparım şifayı
geçmiş olsun kuzulara bol vitamin meyve takviyesi yap et suyu çorbalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…