- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
işten yemeye fırsat bulamadım ki yoksa yerdim salata hayallerim vardı ımmmhh ama olmadı şuan açlık bile hissetmiyorum o dereceyimBu ne kız emziren anne menüsü böyle olmaz dengesiz beslenmek de kilo vermemize engel biliyorsun dimi canım vücut korumaya alacak kendini sonra dersin neden gitmiyor bu kilolar
ya evde biri hasta olunca hemen digerleri de oluyoranam seninkilerin bağışıklığı da zayıf çok sık hastalanıyolar dilimi ısırayım benimkiler o konuda iyi bizim evde marazlı ben varım hemencecik kaparım şifayı
geçmiş olsun kuzulara bol vitamin meyve takviyesi yap et suyu çorbalar
biraz daha büyüyünce kendileri de dikkat ederler o zamana kadar sen dikkat etcen illaki hasta olcaklar çocuk bunlar illaki yakın temas oluyo arkadaşlarıylaya evde biri hasta olunca hemen digerleri de oluyor
kiz meyve canavari oglan agzina surmez
Bacım çok ac kalmışsınSelam kızlar
Menüm ü yazayım
11.30 1yeşil elma
16.00 1dilim elma
19.30 bol salata 1kaşık yoğurt 5ceviz büyüklüğünde köfte tost makinasında
yorgunluktan açlık hissetmiyorum ki yemekleri yaparken doydum resmenBacım çok ac kalmışsın
Bari ekmek veya çorba ekleseydin akşama
Acıkırsan ayran iç barim
yok anam bu tempoyla bendede durum aynı o kadar iş yaptım akşama her yer dağılmış ben yemwk yaparken şimdi örtüleri düzeltip yatcam artıkYa hatunlar ben mi beceremiyorum iş mi nankör bilemedim
Ya akşama kadar topluyorum ediyorum
Yatmadan önce bakıyorum heryer aynı
Plan proje mi lazım ne lazım
Ben iş bitiremiyorum yaaa
Haklisin canım vallahiyorgunluktan açlık hissetmiyorum ki yemekleri yaparken doydum resmen
offf topalak çok severim yaaa ekşili ekşili üff ne olhr bee ımmmhh afiyet olsunMenüyü de yazayım
Kahvalti (12:00/su bikac gün iyice zıvanadan çıktım yaaa)
1 kapya 2 yumurta ile omlet
Yarım kk peynir
2zeytin
1 domates
2 biber
2 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
Öğle (16:00)
1 kase topalak
Aksam (19:30)
Yemek yapmıştım ama eşim kahvaltı yemek istedi
4 dilim sucuk 1 yumurta ile pişirdim
Yarim kk peynir
1 dilim ekmek
Çay
Su 2 litresahgull
30 dk yürüyüş ==>>60 puanLusi
yaptığım düzgünce dursa keşke böyle dağıldı mı resmen boşa çabalamışım gibiHaklisin canım vallahi
Öyle zamanda insanın canı da doyuyor karnı da
Ben eksi koymuyorum amaofff topalak çok severim yaaa ekşili ekşili üff ne olhr bee ımmmhh afiyet olsun
Al benden de o kadaryaptığım düzgünce dursa keşke böyle dağıldı mı resmen boşa çabalamışım gibi
ellerin dert görmesinBütün gün iş yaptım ya ev temizliği çiğ köfte ardından bir tepsi el açması börek market alış verişi
Haftasonu iki lokma kaçamak yapaydınNeyse bir miktar Uykucu ya ayarlandıktan sonra gel gelelim benim menülere
Saat 9
İki kepçe tarhana çorbası
Yarım dilim ekmek bi kaç lokma oğlanın yumurtasından
Saat 13
Kıymalı yumurta
Peynir zeytin
1 wasa ve çay
Saat 18
Türk kahvesi
Saat 19.30
Karışık ızgara
Bi kaç kaşık mantar tarator
1 saat yürüyüş
Su 2.5 olmuştur
11 bin de adım var
Etiketsiz dedikodu yapma lütfenKarış bacım o sert kayaya çarptı hata yapmaz
Hem abartmayın rakibe ye iç deyip beslemeyi hesap günü hepimiz aynı listede olacuuk
Göbeğe sarıp yeseydin keşke çiğ köfteyi cnmCanım mm bebeğim mm dün kaçamak yaptm ama sabah aynı kiloda çıktm çok mutluyum
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 sütlü yumurta
Domates salatalık
Ara yarım şeftali
Akşam
Saat 6 gibi çiğköfte dürüm
Bu sabah da menemen 1buçuk dilim tb ekmek bi kaşık labne
Sen hasta olmamışmıydın yoğurt diyeti yaparkensleepy angel ben hafta içi yine yoğurt diyeti yapcam vee okul olduğu için tempooooooooo yani inşallah dinimiz amin
Ben tembihledim komsularınıKız yakın olsak bana da bi kase yollardn canım nasıl aşure çekiyo bi Allahın kulu yok ya kapımı çalan getiren
Geçmiş olsunuffff biktim biktim
koca kisisi hasta cocuklarin bakimi onun mizmizliklari
gercekten bunaldim. giremedim pek pazartesi hepsi evden gidince biraz kafa dinleyecegim :d
Afiyet olsunSelam kızlar
Menüm ü yazayım
11.30 1yeşil elma
16.00 1dilim elma
19.30 bol salata 1kaşık yoğurt 5ceviz büyüklüğünde köfte tost makinasında
Afiyet olsunMenüyü de yazayım
Kahvalti (12:00/su bikac gün iyice zıvanadan çıktım yaaa)
1 kapya 2 yumurta ile omlet
Yarım kk peynir
2zeytin
1 domates
2 biber
2 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
Öğle (16:00)
1 kase topalak
Aksam (19:30)
Yemek yapmıştım ama eşim kahvaltı yemek istedi
4 dilim sucuk 1 yumurta ile pişirdim
Yarim kk peynir
1 dilim ekmek
Çay
Su 2 litresahgull
30 dk yürüyüş ==>>60 puanLusi
Bütün gün iş yaptım ya ev temizliği çiğ köfte ardından bir tepsi el açması börek market alış verişi
Yok canım diyetten değil kanımda enfeksiyon vardı o ilerlemişti tesadüf o günlere denk geldi, tüh inşallah dün kaçamak yapmışsındr diyecektim ki yapmadım yazmışsın iradeli insanlar hadi işin sırrını bize de söyleyinHaftasonu iki lokma kaçamak yapaydın
Etiketsiz dedikodu yapma lütfen
Göbeğe sarıp yeseydin keşke çiğ köfteyi cnm
Sen hasta olmamışmıydın yoğurt diyeti yaparken
Ben tembihledim komsularını
Geçmiş olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Bunları hep enişte mi yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?