- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Bana da öyle 3 gündür geç uyandim hiçbişey yetişmedigünaydın kızlar
Sanki hiç.uyumamışım gibi yaa ne çabuk sabah oldu
Bayagı bısey yapmıssın canım gule Gule yesınler ınsallah sen degıl yanı yıyenlerBütün gün iş yaptım ya ev temizliği çiğ köfte ardından bir tepsi el açması börek market alış verişi
Gözün aydın diyelimGunaydın kızlar kusura bakmayın 3 gundur gelemedim cok asırı yogundum annemler suprız yaptı babam annem babaannem amcam kardesıne hep geldı ve beraber vakıt gecırdık telefonu elıme alacak zamanım kalmadıbugun tekrar aktıf olacağım ınsallah
.sahgull ervanazlim
Inatçı kilolar öyle oluyor canim65 benim imtihanım oldu sanırsam 76 kilodan beridir ilk kez durakladım iki haftadır gitmeyor gitmeyor
Cuma: 64.7
P.tesi : 65
Sonuç: +300
Bi detoks mu yapsam acaba canım takıp edemedim belkı yapmıssındır ama faydası olur65 benim imtihanım oldu sanırsam 76 kilodan beridir ilk kez durakladım iki haftadır gitmeyor gitmeyor
65 lanetli diyom size anacım amann ne çektim ben ondan dön dolaş 6565 benim imtihanım oldu sanırsam 76 kilodan beridir ilk kez durakladım iki haftadır gitmeyor gitmeyor
Normalde aşure sevmem dolu dolu kaplarla gelir her sene bu sefer canım aşure istedi bu sene mutlaka yiycem gelenden dedim kimse aşure getirmiyo ya benimde canım deli gibi aşure istiyoKız yakın olsak bana da bi kase yollardn canım nasıl aşure çekiyo bi Allahın kulu yok ya kapımı çalan getiren
Yapsa da yapmasa da inatçı bacım65 lanetli diyom size anacım amann ne çektim ben ondan dön dolaş 65
Kız sen o kadar dikkat de ediyon neden durakladı ki bi değişiklik bişey yap bari
Sagol canım dun gıttı ler amaGözün aydın diyelim
Ama aileni görünce bizi de ihmal etme canım üzülürüz
Hazır aşureler var canımNormalde aşure sevmem dolu dolu kaplarla gelir her sene bu sefer canım aşure istedi bu sene mutlaka yiycem gelenden dedim kimse aşure getirmiyo ya benimde canım deli gibi aşure istiyo
P tesı de mı tartı var canımGünaydın hatunlar
Bebeler uyurken kahvaltı hazirliyim kendime yoksa taaaa 12 de yiyorum
Az ödem gitsin tartilcam
Hafta sonu kaçamağı varmı diye kontrolP tesı de mı tartı var canım
Tabi kuzum kurallarda yazıyor yaP tesı de mı tartı var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?