Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydın kızlar kusura bakmayın 3 gundur gelemedim cok asırı yogundum annemler suprız yaptı babam annem babaannem amcam kardesıne hep geldı ve beraber vakıt gecırdık telefonu elıme alacak zamanım kalmadı bugun tekrar aktıf olacağım ınsallah
. sahgull ervanazlim

Gözün aydın diyelim
Ama aileni görünce bizi de ihmal etme canım üzülürüz

65 benim imtihanım oldu sanırsam 76 kilodan beridir ilk kez durakladım iki haftadır gitmeyor gitmeyor

Cuma: 64.7
P.tesi : 65
Sonuç: +300
65 lanetli diyom size anacım amann ne çektim ben ondan dön dolaş 65
Kız sen o kadar dikkat de ediyon neden durakladı ki bi değişiklik bişey yap bari

Kız yakın olsak bana da bi kase yollardn canım nasıl aşure çekiyo bi Allahın kulu yok ya kapımı çalan getiren
Normalde aşure sevmem dolu dolu kaplarla gelir her sene bu sefer canım aşure istedi bu sene mutlaka yiycem gelenden dedim kimse aşure getirmiyo ya benimde canım deli gibi aşure istiyo

Normalde aşure sevmem dolu dolu kaplarla gelir her sene bu sefer canım aşure istedi bu sene mutlaka yiycem gelenden dedim kimse aşure getirmiyo ya benimde canım deli gibi aşure istiyo
Hazır aşureler var canım
Sağlıklı değil ama
Cuma günü güzel eksi gelirsen 1 kepçe yersin erken saatte akşamı dengeler tolere edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…