Tabi kuzum kurallarda yazıyor yaP tesı de mı tartı var canım
Ben dun aksam bulgur pılavı yedım kesın artı cıkarım annemler burdayken de cok saglık lı beslendım sayılmazTabi kuzum kurallarda yazıyor ya
Bu tartı takım ici geçerli
Kontrol tartısı
Haftasonu kacamaklarini önlemek için
Noldu Kı modemeYa şu modemi taksinlar artık kriz gecircem pofffff
Olmadı öyle yapcam bi kerelik alıp yiycem Nilay kececiye baktım bugün küçük bir kase ara Öğün yerine yenebilir ve telafiye gerek yok demişHazır aşureler var canım
Sağlıklı değil ama
Cuma günü güzel eksi gelirsen 1 kepçe yersin erken saatte akşamı dengeler tolere edersin
Canım taşındıkNoldu Kı modeme
O ev yapımı için geçerli canımOlmadı öyle yapcam bi kerelik alıp yiycem Nilay kececiye baktım bugün küçük bir kase ara Öğün yerine yenebilir ve telafiye gerek yok demiş
Sen tartıl hasılatı görelimBen dun aksam bulgur pılavı yedım kesın artı cıkarım annemler burdayken de cok saglık lı beslendım sayılmaz
Hadi güzel bir başlangıç yapSelam Kızlar
Ayy çok şükür toparladım geldim..
Bu sayfa hayatımda olmayınca cidden ipin ucu kaçıyo..
Bugün 61.5 çıktım en azından regl ödemim gitti cumaya bomba gibi geliyorum inşallah
Şimdi ben yokken neler yapmışsınız onlara bakcam
Bende böreği pişirdim çocuklar uyuyo daha işleneyim azcık kızın formasını ütüleyeyim oyy oyy bitmeyyo işKızlar lafa tuttunuz beni
Ben bir kahvaltı ayarliyim hizla
Ben hiçbir sabahı sevmiyorum hep gece olsa uyusak şöyle mışıl mışılgünaydın bayanlar pazartesi sabahlarını sevmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?