Artı var
Hiç bekleyemem koşman lazım beni geçebilmek içinArtı varbelliydi zaten ama hiç sevinme cumaya bekle beni
Evet canım meyve de porsiyon ölçüsüne dikkatya ben meyveye dayanamıyorum,meyve yedikçede veremeiyorum.
Aleykum selam efenim yeni bitti ceviz hurma ve havucumu yiyorum3 dosya inceledim ara verdim hemen bi tur atayım hareket olsun,evde olup kahvaltı yapanlara selam olsun
bense çok seviyorum herüf işe oğlan kreşe gidiyor kızımla başbaşalık mikemmellgünaydın bayanlar pazartesi sabahlarını sevmiyorum ya
çubuktayım öğretmenim teneffüs aralarında girip bakıyorum işte fırsat olursabense çok seviyorum herüf işe oğlan kreşe gidiyor kızımla başbaşalık mikemmell
Ankarada nerdesin canım, çalışıyor musun?
ayyyy tam hayal ettiğim kilodasın darısı başımaSelam Kızlar
Ayy çok şükür toparladım geldim..
Bu sayfa hayatımda olmayınca cidden ipin ucu kaçıyo..
Bugün 61.5 çıktım en azından regl ödemim gitti cumaya bomba gibi geliyorum inşallah
Şimdi ben yokken neler yapmışsınız onlara bakcam
Kolay gelsin canım öğretmenlik zor ve çok güzelçubuktayım öğretmenim teneffüs aralarında girip bakıyorum işte fırsat olursa
Kızlar emziren anneler için detoks suyu olarak neler yapılabilir bilen lütfen yazsın
ayyyy tam hayal ettiğim kilodasın darısı başıma
Neden canım bi sorun mu olduKızlar ben başka bir takımla yola devam etmek istiyorum listeye girmeden önce. Bi takıma yazdım kaptanları cevap yazmadı daha. Olmadı tekrar katılmak isteyenler kısmına yazicam başka bir takım için... Herkese boooool ------li günler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?