Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar.ben kardeş takım 14 den fatma.ne var ne yok?takıma girdiğimden beri hiç buraya uğrayıp iki kelam etmediydim.bi yazıyım tanışalım dedim.
ben 28 yaşındayım.kırklarelideyim.mimarlık yapıyom kendi çapımda.ama en önemli hedefim kilo vermek.yıl başına kadar hedefime ulaşmak istiyorum ama bakalım hayırlısı.
kalori sayarak diet yapmaya çalışıyom.spor çok yapamıyorum çünkü 1 senelik evliyim ve ancak yetişiyor işlerim.çünkü bu vatandaş bekarken tak sepeti kolluna çık dolaş doya doya felsefesi ile ne yemek yaptı doğru düzgün ne de iş:))o yüzden de elim biraz ağır anca yetişiyom anlayacağınız.benden bu kadar şimdilik.arada size de uyarsa uğrayıp laflamak hoşuma gider..

mrb faTTa83 hoşgeldin seninle sohbet etmek bizimde hoşumuza gider hem birbirimize çok yakın illerdede bulunuyoruz:)) umarım hedef kilona ulaşırsın evliliğin ilk yılları mutluluk sarhoşluğuyla bilirim bol bol kilo almakla geçer ama benim gibi sonra aklın başına gelir çoluk çocuk derken inan bu günlerini ararsın arkadaşım o nedenle aman şimdiden önlemini al sonra pişman olma

selam kızlar..
nasılsınız
misafirlerim gitti arada uğrarım diye düşünmüştüm ama uğrayamadım..

bir hafta burdayım.. kilom aynı duruyo son bildirimden beri..
haftaya pazartesi tatile çıkcaz ağustosa kadar..

bu hafta menülerimi yazarım..

herkesi öptüm:16:

kızlar boncuklamaya hala devam ediyor musunuz ipeğin cevabını bekliyorum ama aranızda olmayı çok istiyorum şöyle hergün menülerimi yazsam sporumu yapsam ne güzel olurdu:16:

canım benim koparır mıyım hiç seni takımdan? çok az kişi olduğumuz için eşleşme falan yapmıyorum ama devam etmeye çalışıyoruz sen de katıl :))

Ben yine kimse gelmemiştir diye girmedim bu saate kadar ama bi baktım ki sayfalarca ilerlemişiz çok sevindim :) pakize ve krakker de gelmiş ama signorina hala yok maalesef. gelir inşallah o da.

Madem herkes burda ben yine üstüne basa basa tracy videolarını önereyim size.

Bacakları inceltmek için Tracy Anderson Mat
Karın bölgesi için Tracy Anderson Post Pregnancy
Baştan aşağı yan kısımları inceltmek için Tracy Anderson Omnicentric
Yağ yakmak için Tracy Anderson Dance Cardio

Daha bunların devamı var da ben başlıcalarını yazdım mutlaka indirmeyi deneyin. Arkadaşım Mat videosuya 1 ayda bacaklarını 4 cm inceltti. Vücudunuzun her yerinden terler akıyo, çok zorluyo. En kötüsü de siz orda nefes nefese kalmışken kadın hala gülümseyerek yukarı yukarı diyo. Ama günde yarım saat yapsanız 1 ay sonra mucizeyi görürsünüz :) Ben bi türlü başlayamıyorum şu adet dönemim bitsin başlıyorum.

İnternette videoları bulabileceğinizi sanmıyorum indirmek gerekiyor. Eğer indirmek isteyen olursa yardımcı olurum. Mat ve Omnicentric videoları bende var. Post Pregnancy videosunu da bugün indiriyorum isteyene yardımcı olurum :)

Son düzenleme:
selam kızlar..
nasılsınız
misafirlerim gitti arada uğrarım diye düşünmüştüm ama uğrayamadım..

bir hafta burdayım.. kilom aynı duruyo son bildirimden beri..
haftaya pazartesi tatile çıkcaz ağustosa kadar..

bu hafta menülerimi yazarım..

herkesi öptüm:16:

11 temmuzda gidiyosun yani. 1 kişi daha eksildik :14:

Ben yine kimse gelmemiştir diye girmedim bu saate kadar ama bi baktım ki sayfalarca ilerlemişiz çok sevindim :) pakize ve krakker de gelmiş ama signorina hala yok maalesef. gelir inşallah o da.

Madem herkes burda ben yine üstüne basa basa tracy videolarını önereyim size.

Bacakları inceltmek için Tracy Anderson Mat
Karın bölgesi için Tracy Anderson Post Pregnancy
Baştan aşağı yan kısımları inceltmek için Tracy Anderson Omnicentric
Yağ yakmak için Tracy Anderson Dance Cardio

Daha bunların devamı var da ben başlıcalarını yazdım mutlaka indirmeyi deneyin. Arkadaşım Mat videosuya 1 ayda bacaklarını 4 cm inceltti. Vücudunuzun her yerinden terler akıyo, çok zorluyo. En kötüsü de siz orda nefes nefese kalmışken kadın hala gülümseyerek yukarı yukarı diyo. Ama günde yarım saat yapsanız 1 ay sonra mucizeyi görürsünüz :) Ben bi türlü başlayamıyorum şu adet dönemim bitsin başlıyorum.

İnternette videoları bulabileceğinizi sanmıyorum indirmek gerekiyor. Eğer indirmek isteyen olursa yardımcı olurum. Mat ve Omnicentric videoları bende var. Post Pregnancy videosunu da bugün indiriyorum isteyene yardımcı olurum :)

nerden indirebilirim videoları
özellikle bacak ve karın için olanları

ooo nasıl şenlenmiş takım böyle
harikasınız kızlar valla kimse yokken hiç çekilmiyordu

inanın menü paylaşmayı bile istemiyordu canım takip edende yok
eş olunca sorumluluk oluyor
hadi bakalım bi eşleşelim kızlar nedersiniz
herkes bu hafta kesin burdayım die bildirsin ipekte ona göre yapsın eşleşmeyi
ne dersiniz

hyrlı geceler...

ooo nasıl şenlenmiş takım böyle
harikasınız kızlar valla kimse yokken hiç çekilmiyordu

inanın menü paylaşmayı bile istemiyordu canım takip edende yok
eş olunca sorumluluk oluyor
hadi bakalım bi eşleşelim kızlar nedersiniz
herkes bu hafta kesin burdayım die bildirsin ipekte ona göre yapsın eşleşmeyi
ne dersiniz

hyrlı geceler...

evet ben kimin olup olmadığndan emin olmadığım için eşleştiremiyorum. ama zaten az kişiyiz herkes herkesin eşi olsa olmaz mı?

canım benim koparır mıyım hiç seni takımdan? çok az kişi olduğumuz için eşleşme falan yapmıyorum ama devam etmeye çalışıyoruz sen de katıl :))

çok teşekkür ederim ipekcim nasıl sevindim anlatamam bu grup bana bağımlılık yaptı:9: kkya giriyorum sürekli yediklerimi yazasım geliyor

2 haftalık iznim var evdeyim eşim yeni iş değiştirdiği için tatili yok bayramda gideceğiz tatile evde oturmaktan sıkıldım dün yine çok kaçırdım
sabah
special k ve yoğurt özlemişim marketten aldım
ara
kiraz
öğle
1 kase mercimek ç
1 tabak patlıcan yemeği
yarım hazır bazlama
ara
1 muz
akşam
2 dilim börek ve vişne suyu(ev yapımı)

su ve spor yok ama bugün yapacağım mutlaka

günaydın herkese en erkenci benim heralde:)) nasılsınız kızlar ever burda bi hareketlilik var tatilciler geri dönüyo galiba ne güzel keşke bende tatile çıkabilsem ama imkansız:(((

hala kimsecikler yok buralarda nerelerdesiniz kızlar pek sessiz ortalık ben bugünkü menümü yazayım bari:))
fazla kaçırdım bugün ama genede yazıyorum napalım akşama telafi edicem artık bol bol yürüycem.
sabah:
mercimek çorbası(1 kase)
ne alaka demeyin bende bilmiyorum sadece yemek istedim güzel geldi:)))
öğlen:
göveç(3 yk)
pilav(1 porsiyon)
cacık(1 kase)
çok oldu öğle yemeği ama napayım.
ara:
bitter çikolata yedim(140 kal.) ölüyorum pişmanlıktan ama çok canım istedi ya pişmanım cezam neyse çekicem artık
akşam:
yemek yemiycem sadece karpuz yemeği planlıyorum
sabah 20 dk işe gelirken yürüdüm akşamda 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum
suyumuda içiyorum
çokmu kötü bi menüya yorum yapın nolurrrrrr:43: :58:

ay şöle yazdıklarımı okuyunca utandım nekadar çok yemişim ya ağlamak istiyorum okadar yemek yedin o çikolatayı neden yedin :43:

bende dünküleri yazayım

sabah ve öğlen arası : 15-20 tane yaprak sarması minikler ince uzun :26:

Ara : 1tabak kiraz

akşam : 3 kaşık makarna 5 patates kızartması

kefir birazda patatesle mayonez yedim

dün çok kötüydü menüm su içiyorum ama spor yapamıyorum...

suhan 2 azmine hayranım canım tebrikelr:71:

Back
X