selam kızlar.ben kardeş takım 14 den fatma.ne var ne yok?takıma girdiğimden beri hiç buraya uğrayıp iki kelam etmediydim.bi yazıyım tanışalım dedim.
ben 28 yaşındayım.kırklarelideyim.mimarlık yapıyom kendi çapımda.ama en önemli hedefim kilo vermek.yıl başına kadar hedefime ulaşmak istiyorum ama bakalım hayırlısı.
kalori sayarak diet yapmaya çalışıyom.spor çok yapamıyorum çünkü 1 senelik evliyim ve ancak yetişiyor işlerim.çünkü bu vatandaş bekarken tak sepeti kolluna çık dolaş doya doya felsefesi ile ne yemek yaptı doğru düzgün ne de iş:))o yüzden de elim biraz ağır anca yetişiyom anlayacağınız.benden bu kadar şimdilik.arada size de uyarsa uğrayıp laflamak hoşuma gider..
mrb faTTa83 hoşgeldin seninle sohbet etmek bizimde hoşumuza gider hem birbirimize çok yakın illerdede bulunuyoruz:)) umarım hedef kilona ulaşırsın evliliğin ilk yılları mutluluk sarhoşluğuyla bilirim bol bol kilo almakla geçer ama benim gibi sonra aklın başına gelir çoluk çocuk derken inan bu günlerini ararsın arkadaşım o nedenle aman şimdiden önlemini al sonra pişman olma