Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sadece esneme hareketlerini bi de ilk 2 kısmı yapabildin dimi? ben de orda tıkanıyorum gerisi gelmiyo anca 20 dk :1:

evet ilk 20 dk yı yaptım sadece :D
bacaklarım tutulmasın dedim. geçenlerde bacağımı çektirdim koşcam diye kaç gün yürüyemedim bile
karın videosu fln baya zor :37:
ama o 20 dk da bile terledim duşa girmelik oldum
eğer uzun zaman yaparsam sonrakilere de geçerim ama başlangıç hafif olsun napalım :27:

evet sevgili arkadaşlarr dün evde değildimm..nete giremedimm..menümüde yazamadımm..ama pek iç açıcı değil.....güzell giderkenn...herseyy altüst olduu..bugun reglimin ilk günü sanırımm son günlerdeki yemek kırizim ondandı.. :(

dünn menüsü
sabah domate-peynir.4-5 dilim ekmek --cayy

ara--kirazz

öğlenn-1 tabak dolusu patlıcan yemeği-karpuz--2 sandoviç ekemği kepekli-köyden yumurta geldiydi dayanamadım 3 taen teryağlı kırdım yanınaa-

ara karpuzz..

akşamm yemedimm..cok yedimm heralde dayanırım dedimm..dayandımm ama gece 12 ye kadarr ancaa.. :( 1 tabak patşıcan 5 dilim ekmek-minik tavuk şinitzel8-10 adet... :( bütün gece nefes alamadımm...var mıdır benim gibi.. :(

sabaha çok iyi başlamışsın canım ama ekmeği ilk etapta 3 dilime düşürmeyi denermisin çayında umarım az şekerlidir.
öğlen yemeğinide gelince patlıcan idare eder ama ekmeği 2 değilde 1 yesen daha iyi olurdu ve o 3 yumurta hiç olmamış be arkadaşım tut kendini hayır de istemiyorum diye soğut kendini başka şeylerle ilgilen yemek masasında fazla vakit geçirmemeye çalış olmazmı?
kilon şuan fazla olduğu için akşamda yemek yememek için uğraşma çünkü vücut isteyecektir illaki ve öylede olmuş keşke akşam 6 gibi normal bi yemek yeseydin gece kalkıp yemek zorunda kalmazdın böyle gidersen sağlığından olursun dikkat etmen gerekiyo ve sanırım acilen diyetisyene gitmen gerek çünkü baya ilk etapta işe yarıyo en azından zorunlu hissediyosun kendini bidahaki, randevuya gidicem ve tartılıcam rezil olmıyım orda falan diye düşünüyosun:)) gece yediklerine yorum yapmıyorum çünkü baştan sona felaket olmuş.

kızlar benim kilom aynı duruyo yaa
yani baya bozdum menüleri geçen hafta almadığıma şükür ama
bu tatil işi bozuyo dengeyi kilo almadığına seviniyo insan of off

bugünn daha güzel bir gündüü..su saate kadar iiyii gidiyorumm inş...

sabah --menemen--15 tane yeşil zeytin-ekmek ne kadar bilmiyrumm kendimi kaptırmısımm heralde 7-8 oldu--cay-recel-salatalık

ara-cay ceviz

öğle -yokk

ara yok--cikolata

akşam 1 kase kabak corba 5 dilim ekmek--1 kse patetes yemeği tavuklu 1 but a incik..

bunlar bana az geliyo..ne kadar cok ekmek yiyorumm Allahımmm bide doğru dürüst doymuyorumm öğün atlıyorumm..kabuss gibiii yaa..

dünkü menüne gelelim
sabah mnemen yemişsin fena sayılmaz ama gene 3 dilim ekmekle yesen daha iyi ederdin ve okadar zeytin yenirmi canımya düşür o zeytinleri 5 e
arada ceviz yemişin oda güzel ama umarım çok değildir:)

çikolata olmamış ama çok krizin tutarsa şu çokomikler var onlardan al ben onlardan yiyorum diğerlerine göre daha az kalorili(90 falan)
akşam çorba süper ama ekmek gene çok zaten patates yemişsin hiç ekmek yemesende olurdu ama 1 dilime indirsende olur
benden bukadar gülaycım gerisi sana kaldı ama biz bi takımız ve beraber hareket edicez 8 gün boyunca bu nedenle senin verdiğin her gram inan bana beni senin kadar mutlu edicek umarım eleştirilerime kırılmazsın kendine dikkat et ve kendi kendini şartla ben başarıcam incecik bir kadın olucam diye biliyosun biz kadınların başaramıyacağı şey yoktur güven kendine.

Canım ben special k seviyorum ne zamandır yemiyordum özlemişim hem tahıldan yapılıyor ne olacak ki yoğurt yiyorum bu sayede süt hiç içemiyorum zaten
hamilelikte 9-12 kilo normal ben 16 kilo aldım oğlumda sonra hepsi kaldı elbette çok haklısın kilo almam gerekiyor ama ipin ucunu kaçırmadan
hamilelikte yapılabilen sporlar ve egzersizler var tehlikeli değil canım hatta bazı egzersizlerin doğumu kolaylaştırmak ve hamileliğin daha rahat geçmesini sağlamak için yapılması gerekiyor
teşekkür ederim canım su daha fazla içmeliyim dikkat edeceğim

16 kilo çok normal canım.bünyen o kadar alıyosa normaldir
eskiden dr.lar kilo alma etme derlerdi ama artık demiyolar.
hamile kalmadan fazla kilon varsa az almak lazım ama normalse karışmıyolar.

hafif tempoda yürüyüşten başka bişey yapma canım ilk 4 ay
kanaman fln da olmuş. allah korusun bişey olursa kendini suçlarsın

Bugün kilo bildiriyoruz demi? Bendede fazla bi değişiklik yok ya bide garip bişey oldu bana bikaç gündür bi sabah uyanıyorum tartılıyorum 53.4 çıkıyorum birinde 53.1 başka bi sabahta 52.9 çıktım bende anlamadım tartıda sapıttı yani birini vereyim bari gerçi aralarında pek fark yokta ben şu 53 ten sıkıldım daha öncede 54 te takılmıştım geçene kadar canım çıkmıştı şimdi 53 te kaldım bu hafta beni 53.4 yazın kızlar kötüyü alalım sonra hüsrana uğramıyım demi?

Aslında bu aralar baya dikkatliyim ve deli gibi yürüyüş yapıyorum ama neden böyle oldu anlamadım ben az yedikçe vücudum direniyo sanırım bu aralar diyetisyenede gidemedim bi gitsem sorsammı acaba neden olabilir?
suyumuda içiyorum zaten havalar sıcak artık su içmede pek sorun yaşamıyorum ama bilemedim bi türlü:95:

Bugün kilo bildiriyoruz demi? Bendede fazla bi değişiklik yok ya bide garip bişey oldu bana bikaç gündür bi sabah uyanıyorum tartılıyorum 53.4 çıkıyorum birinde 53.1 başka bi sabahta 52.9 çıktım bende anlamadım tartıda sapıttı yani birini vereyim bari gerçi aralarında pek fark yokta ben şu 53 ten sıkıldım daha öncede 54 te takılmıştım geçene kadar canım çıkmıştı şimdi 53 te kaldım bu hafta beni 53.4 yazın kızlar kötüyü alalım sonra hüsrana uğramıyım demi?

ideal kilona ne kadar yaklaşırsan vermek okadar zor oluyo
sen de yaklaşmışsın sanırım baya
ben de her sabah tartılıyorum ama perşembe sabahı ne çıkarsa onu yazıyorum
dün 300 gr az çıkmıştım bugün yine aynı çıktım

günaydınnnn

benim kilom72.8

benim başım hala ağrıyo yaaa ekrana bakamıyorum

bu gün 2 günlüğüne anneme gidiyorum haberin olsun ipekçimm

bomba gibi dnücem inşallah

bugün perşembe yani kilo bildirimlerinizi unutmayınnn.
zen65 ve gulaydemir sizi listeye ekleyebilmem için başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu cuma öğleye kadar bana söylerseniz sevinirim. bugün söylerseniz daha iyi olur tabi :34:

Ve haticemin isteği üzerine 8 günlük eşleşmelerimizi yapayım.
Bu kadar kişiyiz sanırım:44:
mattika tatile gidiyor diye onu yazmadım

suhan2 - gulaydemir
zen65 - pakize
hatice - krakker
lifegoeson - banucan

haticem senle eşiz :64::66:

ben pazartesi günü burdayım anacımm:58: beni idare et canımm:82:

off çok sıcak
bu sıcakta spor bunaltıyo
klima almak lazım koşu bandının karşısına:52:

bugün perşembe yani kilo bildirimlerinizi unutmayınnn.
zen65 ve gulaydemir sizi listeye ekleyebilmem için başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu cuma öğleye kadar bana söylerseniz sevinirim. bugün söylerseniz daha iyi olur tabi :34:

Ve haticemin isteği üzerine 8 günlük eşleşmelerimizi yapayım.
Bu kadar kişiyiz sanırım:44:
mattika tatile gidiyor diye onu yazmadım

suhan2 - gulaydemir
zen65 - pakize
hatice - krakker
lifegoeson - banucan

tamam canımm ben 98 kiloyum ama yarın tekrar tartılıp sabah erkeden yazarımm....eşleşmeye de cok sevindimm güzel bir fikir ....heycanlıyımmm :)

Gülaycım gecenin 12sinde öyle yemek yenir mi aç aç yatacaksın bir dahakine sakın görmeyim en geç 8e kadar bişeyler yeme hakkın var:4:

haklısın canımm herşeyi biliyorumm farkındayımmm....ama nedense kendime bunu kabul ettirip uygulayamıyorumm..hayır yapma yeme diyorum ama..bişey beni zorla itiyor yemeğe inadına birde fazla yiyorummm...nasıl bir piskolojı bu bilemedimm..cok canım cektiği yada deli gibi acıktığımdan değil..panik oluyorumm birden yemeliyim cok yemeliyim diyorummm..düzelecek ama bunu hissediyorumm düzelticem herseyii..desteğinizle başarıcammm..buraya her girdiğimde umudumm artıyoo...kafamm daha rahat oluyooo...

yaz geldi ya benim menülerim de böyle dengesizleşti
sabah bi lokma kahvaltı yapasım gelmiyo
sıcaktan heralde. akşama kötü oluyo tutamıyorum sonra

patates bu kadar çok olmasa iyiymiş.
direk löp löp olur patatesin fazlası :D

canım evt dedikelrine katılıyorum 5 dilim 5 tane değil canım yanlış anlaşılmasın....:71:

gülaycım senden yorum bekliyorum menülerimi yazıyorum bugünkü menümüde yazabilirim çünkü ben öğlenleri menü veriyorum akşam yemek yemiyorum çünkü yorumlarsan sevinirim:))
sabah:
1 adet simit(270 kal.)
öğlen:
karışık ızgara
birkaçkaşık yoğurt
salata(az)
avuç içi kadar lavaş belki dahada az olabilir
ara yok
akşam:
akşam yemeği yok onun yerine daha öncede sölediğim gibi karpuz veya hangi meyve varsa ondan yiyorum bugün karpuz yiycem.
sabah yürüyüşümü yaptım 20 dk.
akşamda en az 1 saat yürüycem
suya gelince sanırım 2 lt buluyodur saymıyorum ama vardır heralde okadar.
bukadar bakalım senden kaç puan alıcamm:)))))

evet ilk 20 dk yı yaptım sadece :D
bacaklarım tutulmasın dedim. geçenlerde bacağımı çektirdim koşcam diye kaç gün yürüyemedim bile
karın videosu fln baya zor :37:
ama o 20 dk da bile terledim duşa girmelik oldum
eğer uzun zaman yaparsam sonrakilere de geçerim ama başlangıç hafif olsun napalım :27:

evet en baştan hepsini yapmaya kalksan ölürsün zaten. benim kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyo sporu bırakıp yatıyorum geçene kadar. sonra yine devam. alışık değilim ya hareket etmeye. bütün gün evde oturuyorum. şimdi dance cardio videosundaki dansları ezberliycem o benim için daha iyi olur çünkü dans etmeyi seviyorumm. dansın zayıflattığının en büyük kanıtı işte :))

Back
X