Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şimdi ilk hedefim 6 lardan kurtulmak
ondan sonra ideal kilom olan 57 yi hedef koycam
kocişe bakılırsa 55 te tam çıtır hatun olurmuşum, sanırım son hedef 55 :D:D

aman allahım:66:
bir üyemiz mezun oluyo :D
tebrik ederim canım ömür boyu istediğin kiloda kalman dileğiyle..
yine gel uğra, seviyoruz seni:16:

Canım benim çok teşekkür ederim başladığımda da aman aman fazla kilom yoktu ama doğumdan önce çok zayıf olduğum için bu halimi de beğeniyorum :69: şimdi en zor kısmı kiloyu korumak bende sizi seviyorum ara ara sizi ziyarete gelicem :71:

ipekcim kilom 55 bu yüzden takımdan artık ayrılmak istiyorum hedefime 1-2 kilo kalmışti ama boyum 1,70 civarı olduğu için bu kiloda benim için güzel doğumdan itibaren bu kiloyu görememiştim...

hepinize teşekkürler bol kilo vermeler..Ara ara sizde isterseniz hal hatır sormak için uğrarrım...

Bi yandan mezun olacağına sevindim bi yandan da gidiyosun üzülüyorum :58:
Yarın seni mezun yazıcam o zaman umarım kalıcı olur verdiğin kilolar canım darısı başımızaa :65:

Sabah:
1 dilim denge ekmek
Küçük parça pide
1 yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
Domates, salatalık

Ara: 2 top dondurma

Ara: 2 ceviz

Akşam:
6-7 yk kıymalı patlıcan
3 yk bulgur pilavı
3 kepçe cacık
1 top dondurma

bugünkü menüm..

Kızlar yeşilyoll gelmeyecek galiba ben onun ve pakizenin yerine 2 tane yeni üye alıyorum. Kimse takıma uğramıyo, şu ramazan bi bitsin gelmeyenlerin yerine tek tek yeni üye alıcam haberiniz olsun :19:

ipekcim kilom 55 bu yüzden takımdan artık ayrılmak istiyorum hedefime 1-2 kilo kalmışti ama boyum 1,70 civarı olduğu için bu kiloda benim için güzel doğumdan itibaren bu kiloyu görememiştim...

hepinize teşekkürler bol kilo vermeler..Ara ara sizde isterseniz hal hatır sormak için uğrarrım...

ne mutlu sana canım tebrik ediyorum seni darısı bizim başımıza artık.

acı karşılaşmam bugün tartıyla aramda oldu ben 1 haftadır deli gibi yememin sonucunu bugün itibariyle almış bulunuyorum arkadaşlar ve kilom 53 çıktı nasıl moralim bozuldu anlatamam bu oruç bana yaramadı sanırım(günaha giriyorum ama)
ya aslında ekmek falanda yemiyorum ama anlamadım gerçi regl dönemine giriyorum şişlik olabilirmi diycem ama bukadarda olurmu bilmiyorum neyse işte canım acayip sıkıldı hafta sonu ve diğer hafta artık telafi etmeye çalışcam bu durumu tek isteğim haftaya cumaya kadar tekrar 51 olmak.

dün akşamki menüm
1 tabak yoğurtlu domates soslu makarna
1 çorba kasesi hazır çorba(düğün çorbası)
yemekten sonrada kavun ve karpuz yedim
ya arkadaşlar Allah aşkına çokmu şimdi bu menü yani bi söleyin bana
neden geri aldım ben bu kiloyu.
yemekten sonra uyku basıyo beni mayışıyorum acaba ondan oluyo olabilirmi?
artık bi neden arıyorum ya.
sahurda:
bikaç kaşık makarna kalmıştı onu yedim ve 2 bardakta su içtim.

ipekcim bende aranzıdan ayrılıyorum diye üzülüyorum artık 2. bebişten sonra uğrarım bünyem kolay kolay kilo almıyor ancak doğum alt üst ediyor :1::1:

yeni kiloyla birlikte imaj değişikliğide yaptım değmeyin keyfime :71::71:

ipekcim bende aranzıdan ayrılıyorum diye üzülüyorum artık 2. bebişten sonra uğrarım bünyem kolay kolay kilo almıyor ancak doğum alt üst ediyor :1::1:

yeni kiloyla birlikte imaj değişikliğide yaptım değmeyin keyfime :71::71:

ne güzelya bende artık 48 e inmek istiyorummmmmm :(((((((((((((((

ilk fırsatta tutarsın oruçlarını.. herkes bi yorum yapıyo bakma sen onlara
emziren anneye izin var mı var.
herkesin bünyesi farklı kiminin sütü azalmıyodur ne diyelim

kızlar ben nick mi değiştirdim bi sorun olmaz inş..karanfil83 diye yeni isim aldım ..adımı kullanmak istemiyorum...hesaptan ad nasıl değiştirilir bilemedim..bende yeni adla hesap actım..ipekciğim listede sorun olmaz inş.değiştirebilirmiyizz..

acı karşılaşmam bugün tartıyla aramda oldu ben 1 haftadır deli gibi yememin sonucunu bugün itibariyle almış bulunuyorum arkadaşlar ve kilom 53 çıktı nasıl moralim bozuldu anlatamam bu oruç bana yaramadı sanırım(günaha giriyorum ama)
ya aslında ekmek falanda yemiyorum ama anlamadım gerçi regl dönemine giriyorum şişlik olabilirmi diycem ama bukadarda olurmu bilmiyorum neyse işte canım acayip sıkıldı hafta sonu ve diğer hafta artık telafi etmeye çalışcam bu durumu tek isteğim haftaya cumaya kadar tekrar 51 olmak.

off aynısını ben de yaşıyorum 52ye düşüp düşüp geri çıkıyorum nasıl moral bozucu bi şey bu :(

kızlar ben nick mi değiştirdim bi sorun olmaz inş..karanfil83 diye yeni isim aldım ..adımı kullanmak istemiyorum...hesaptan ad nasıl değiştirilir bilemedim..bende yeni adla hesap actım..ipekciğim listede sorun olmaz inş.değiştirebilirmiyizz..

Hmm tamam paylaşım alanında bunu söylerim sorun olmaz heralde canım :34:
Neyse ben bildirime geçiyorum. Paylaşım yapmayan varsa artık çok geç :))

slm hyrlı cumalar size
nasılsınız kızlar

ben iyiyim ajşama davetim var sahurda yaptım birazını
ama daha çokkk işim var ne duruyorsam,

paylaşım yapılmamış
ben aynıyım demiştim dün ipekcim
hatırlatayım genede

haddi ben kaçtım a e olunnn...

:54::54::54:

**3.TAKIM 220. ETAP**

lifegoeson ( 52.5 / 53 / -0.5 / -0.96%)
banucan1975 ( 85.8 / 85.8 / 0 / 0% )
Krakker( 73.5 / 74 / -0.5 / -0.68% )
pakize85( 56 / 56 / 0 / 0%) mezun olmak istiyor.
suhan2 (52 / 53 / -1 / -1.92%)
gulaydemir (95.7 / 95.7 / 0 / 0%) bildirimde bulunmadı
S.A (80 / 79.3 / 0.7 / 0.88 %)
mattika (61.9 / 61.9 / 0 / 0%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (556.7 / 556.7 / -1.3 / -0.34% )

**3.TAKIM 220. ETAP**

lifegoeson ( 52.5 / 53 / -0.5 / -0.96%)
banucan1975 ( 85.8 / 85.8 / 0 / 0% )
Krakker( 73.5 / 74 / -0.5 / -0.68% )
pakize85( 56 / 56 / 0 / 0%) mezun olmak istiyor.
suhan2 (52 / 53 / -1 / -1.92%)
gulaydemir (95.7 / 95.7 / 0 / 0%) bildirimde bulunmadı
S.A (80 / 79.3 / 0.7 / 0.88 %)
mattika (61.9 / 61.9 / 0 / 0%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (556.7 / 556.7 / -1.3 / -0.34% )

ipek 55 olduğum için mezun olmak istiyorum kilomu aynı yazmışsın tatlım

Back
X