Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sorma benimde kızım bütün enerjimi almıştı ama iş başa kaldı

babasını beklerseeeeekkk
gerçi sağolsun akşmaları yardımcı olmaya çalışıyo ama

ben sakinim canım sabırlıyım bizimde oğülan sinirli ,okulda kurallara boyun eğiyo eve gelince acısını çıkartıyo,okul açıldığında beri huyu suyu değişti herkezden bişey kapıp geliyo :52:

onu hiç sorma benim oğlanda öyle okulda melek çocuk eve gelince düz duvarda yürücek okadar hareketli yani ne yemek yiyo ne verilen boyamalrı yapıyo çocuğa bişey oluyo anlıyamıyorum.sabrımın sınırlarını zorluyo ya.

canım stres yapma sakin olmaya çalış evet ilk zamanlar çok ödev geliyo ama yavaş yavaş öğrenicek.
ilkokuma diye bi site var oradan bende kızım için test alıyorum yararlı bi site bak istersin.

onu hiç sorma benim oğlanda öyle okulda melek çocuk eve gelince düz duvarda yürücek okadar hareketli yani ne yemek yiyo ne verilen boyamalrı yapıyo çocuğa bişey oluyo anlıyamıyorum.sabrımın sınırlarını zorluyo ya.

o siteye bi bakayım:71:

benim kızda öyle okuldan bi geliyolar kapıdan kavga ederek giriyolar

dışarda görende maşşallah der ya o kadar uysal gözükürler:69:

kilom aynıı

pazartesi diyete başlıyorumm,başka yolu yok ,diyet su,spor

su içemiyorum çünkü çok sık dışarı çıkıyorum sorun oıluyo

selam kızlar bugün yoğundum hiç giremedim
nasılsınız?
ben bu gün menülerimi yazmıyorum çünkü çok düzensiz yemek yedim dışardaydım eve gitme fırsatım olmadı ne bulduysam onu yedim:(((

selam kızlarr..cocuklarım Allaha sukur iyileşiyolar..nasıl bişeyse hala atlatamadılarr..bende hastayımm kaç gündür yatıyorumm bugun daha iyiymm..bogazlarımm
Allahımm cok kötüü..hafta sonu kalmaya misafirimde geliyor.. evim leş gibi..zor bir haftasonu beni bekliyor...

menü yazayımm barii

sabah tavada yumurta
zeytin reçel teryağ cay

ar yada öğle- adını siz koyun

yarım paket cubuk kraker

1 erik yarım elma

aksam 2 kase tarhana corbası 2 diilim ekmek az yoğurt..

1 tanede cokamik..boğazlarım cok acıyo du tatlandırmak istedim..yumusacık oluyo cikolata yiyince..

yorum yapamasanda meülerimi yazıp cıkıcam..bikaçgün..menülerimi epeydir yazmadım iyice koptum sizden..en azından menü yazayımm..

yarın da tartı günü kaç gün oldu bilmiyorum epeydir..tartılmıyorumm....yarın ne cıkacak bende merak ediyoorum..

27.09.2011 minenin menüsü :56:
sabah:
çilekli süt(72 kal.)
1 adet galeta
ara:
1 salatalık
1/2 elma
1 galeta
öğlen:
3-4 kaşık yoğurt
patlıcan yemeği(1 porsiyon)yağsız
ara:
1 ayran(daha içmedim ama içicem masamda hazır bekliyo :61:
akşam:
balık(istavrit)
salata
ara:
1 nescafe
akşam ne yiyeceğim belli olduğu için yazdım akşamalrı giremiyorum nete çocuklarla uğraşmaktan.

suhancığım mine kim hayatım merak ettimm..minenin menüsü ... :53:

daha önce düzenli olarak kalori sepetine yazıyodum ne yiyip içtiğimi hesaplıyodum ama bu aralar bırakmıştım sanırım tekrar başlasam çok iyi olucak bu arada bilmeyenlerede burdan tavsiye olsun kalori sepeti diye bi site var ilgilenenler bi uğrasın (yeni arkadaşlar)

ay o kalori sepeti inanılmaz işe yarıyor bende kullandım o siteyi ama epeydir giremeiyorum....

kızlar ben evime boy aynası aldım bende boy aynası yoktu.gardrobumda aynasız dı..bugun kendimi aynada gördümm...

inanılmazzzz:53::53::53::53:

kala kaldım halimi hiç böyle görmedimm.insan kendini neden kuş gibi zannediyoo...ben bu kadar olduğumu bilmiyodumm..hayret etiim durumuma....acil bişeyler yapmam lazımm...salmışım salmışım salmışım resmen yaa.öyle böyle değil..kilo almak değil benimki obezite resmen ya..

lölöş olmuşş etlerimm...:27::27:

annem gecen öküz gibi omuşsun dedide alındım haklıymış kadıncağızz yaa....

kızlar ben evime boy aynası aldım bende boy aynası yoktu.gardrobumda aynasız dı..bugun kendimi aynada gördümm...

kala kaldım halimi hiç böyle görmedimm.insan kendini neden kuş gibi zannediyoo...ben bu kadar olduğumu bilmiyodumm..hayret etiim durumuma....acil bişeyler yapmam lazımm...salmışım salmışım salmışım resmen yaa.öyle böyle değil..kilo almak değil benimki obezite resmen ya..

kendine hakaret etme :)) düzelicek her şeyy merak etme canım kimler kimler zayıflıyo.

bende artık diyet falan kalmadı istesem de yapamıyorum. okulda yemekhanede ne varsa onu yiyorum akşam eve 10da falan geldiğim için akşam yemeği çok geç saatte oluyo falan. diyet yapmam imkansız. 48 buçuk olmuştum şimdi yine 50 oldum allahım şu 5 sayısını görmek istemiyorum. benim aldığım kilo yüzünden takım yine sonuncu olucak :(((

üzme kendini canımya ipek haklı kimler kimler kilo veriyo insanlar 120 kilolardan iniyolar senmi veremicen bu sadece sabır işi zamana yayıcan ve azimli olucan tabiki vericeksin üzülme ama kendinide bırakma.
daha yaşımız kaç şimdi böle bırakırsak bunun bide yaşlılığı var önlemimizi alalımda sonra sorun yaşamayalım dimi?
kararlı ol ve diyetine devam et kesinlikle sonuç alıcaksın.

dün gene unutmuşum tartılmayı kilom 52.5 isteyince oluyomuş demekki sözümü tuttum sayılır ipekcim 52 olucam demiştim buçuğu var ama napalım artık sana söz cumaya 51 olucam:))))

bende artık diyet falan kalmadı istesem de yapamıyorum. okulda yemekhanede ne varsa onu yiyorum akşam eve 10da falan geldiğim için akşam yemeği çok geç saatte oluyo falan. diyet yapmam imkansız. 48 buçuk olmuştum şimdi yine 50 oldum allahım şu 5 sayısını görmek istemiyorum. benim aldığım kilo yüzünden takım yine sonuncu olucak :(((

yemek saatlerin değiştiği için tabi bi kilo alımı olur ipekcim ama takılma bukadar illaki bu tempoya ayak uydurursun ona göröde kendine bi program yaparsın aldığın kiloyu geri verirsin geçiş dönemi gibi düşün.

30.09.2011 Minenin menüsü :56:
sabah:
1 paket süt(200 ml)
ara:
yok
öğlen:
1 porsiyon taze fasulye
salata
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt
sabahmı yazsam akşammı yazsam derken menüleri şaşırdım ama denedim ne yiycem belliyse o gün sabah yazmak daha iyi oluyo bana göre
en azından listeye sadık kalmaya çalışıyorum daha öncede sölediğim gibi listemi yazıp dolabın kapağına asıyorum hem gözümün önünde oluyo ne bileyim böyle iyi geldi bana:))

hayırlı cumalar kızlarrr

kilom aynı

daha önce yazmıştım ama gözden kaçmıştır belki

bu gün yine okuldayım toplantı var ,görüşürüz

Back
X