Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaarrrrr
ben geldim sabaha sezenin sölediği müziklerle başladım etkisi nedir bilmiyorum ama rahatlatıyo be insanıgüzel site beğendim arada bakılabilir.
bu günkü menümü yazayım
sabah:
1 bardak süt (yağsız)
kahvaltı yapamadım bu gün işe geç kaldığım için sadece süt içip çıktım şimdi arkadaş poğoça getirdi aam ben ye-me -dim ha ha ha mekikçiler duydunuz mu? ama çok güzel görünüyolarda ya atlayasıım geldi :18:
öğlen:
kapuska var
akşam:
aynı kapuska
su 2lt
akşam bitki çayı
yani nefsinle mücadle etmişsin sezen tebrik ediyorum kardeş seni
ama ben kötü durumdayım winstonla yakar duymasın heran herşeye saldırabilirim o modda dolanıyorum etrafta ya
satacam diyetini diyo içimden bi ses boşver ye gitsin diyodiğer ses dur sen napıyon bak yeni etek aldın sonra giremesin içine diyo
ya ben ne yapcam ya![]()
Ye gitsin sonra pişmanlık duyarsın.ama yiyeceksen sıcak bir şeyler ye .yerkende bu yediğim sıcacık lezzetli şeyleri , şuan yarısı donduş aç ve bezgin yakara itaf ediyorum dersin .vasiyetimdir.
Tünaydınlaaar,
Sabah 10da matkap sesiyle uyandım, yukardaki Japon ve Türk karışımı insanları epey bir içimden andım, biraz temizlik derken anca geldim.
Yoğurdum bitmiş, en son yoğurt maceramda kapıda kaldığımdan, dışarısı da kış ayazı olduğundan açıkçası çıkmak istemedim.
Hazır hala hastayım, vitamin niyetine diye portakal yedim yanında da yeşil çay.
Sabahki komedimi anlatayım.Sabah 8de kalktım, dün gece içtiğim sulardan böbreklerim çatlayacaktı, tuvalete gittim, o arada tartıya bindim.Baktım azalmış kilocuklar gene, gidip not edecektim (excel dosyasına gün gün not alıyorum) neyse dedim 8de de uyanılmaz git yat, gittim yattım 10da kalktım tekrar tuvalete gidip, sıvı aktardım sonra gene tartıldım ve -200 gram
Yani bu gazla biraz daha yatıp ara ara wcye gidecektim ama vücudun da bir su oranı var, ha bire insan wcye gidemezki dedim
Yani yeni bir yöntem keşfettim; afedersiniz çiş yaparak zayıflama
Gerçi sonrasında 1 bardak su içince eski hale geri dönülüyordur belki ama kimin umrunda, ben sevindim işte
Yarından mutluyum, umutluyum.Bu hafta çok iştahsız ve hastaydım, epey de yoğurt yedim.Yılbaşı ödeminide attığımı düşünüyorum, daha ne olsun.
Bir haftalık sınavım bu gece yarısı başlayacak.Kardeşim geliyor.Bir hafta kalır bende kesin, o ara işte irademe sahip olabilirsem, bu iş devam eder gider, ama biliyorum ki bir yudum bile yersem her şey yalan olur.O yüzden iradeyle devam edeceğim.
Hafif bir gün dilerim hepimize.
kızlar ben çok kötüyüm sabah sabah moralim öyle bozulduki... bütün günüüm mahvoldu
kahvaltıda 1 tost 2 yumurta yedim kahvaltıdan yarım saat sonrada 1 browni intense yarım paket cerezza mısır cips 1 kutu kola zıkkımlandım
afiyet olsun diyen varmı bilemem ama ben endim bogazında kalsın dıyorumdokunsanız aglıcam moralım oyle bozuk
yakarım canım benim sizin orası hala donuyomu nasıl dayanıyonuz ya bişeyler yapmıyolar mı kışın ortasında ne kadar dayanabilceniz valllaha ben çatladım burda.