Tünaydınlar,
@cedric bacı (umarım doğru yazdım nicki); bacım biz ödül işini iki kişiyapmıştık.Ben ve benim yarım kilomdaki se_zen.Kazanan diğerine hediye çeki verecekti, o da yeni yeni kıyafetler alacaktı

İkimizde 1 ayda 5 kilo verecektik, sonra o çok zayıf zaten diye ben dedim ki o 5 versin , ben 8 anca eşit oluruz.Öyle oldu, böyle oldu derken o bir ay , 2 ay oldu hoş verdik gene de, ama yine de kazanan olmadı.Bir de çok stres yaptı bubizde.Yani baştan motivasyon verdi ama sonradan epey strese soktu, abidik gubidik diyetler araştırdık, yaptık falan filan.Bir de şey olayı var işte; kimi hızlı veriyor, kimi yavaş, kimi daha zayıf zor veriyor, kimi daha şişman ama ne bileyim zor veriyor, kiminin regli yakaşıyor, kimi zart kimi zurt.Yani hepimiz aynı yaşta, aynı kiloda ve aynı aktif hayat içinde olsak belki makul da herkese uymuyor tabii.
Amaaaa eğer se_zen bacı kabul ederse, ben tartılı, çengili ikinci bir yarışa varım

(yenilen pehlivanın güreşe doyamaması

)
Beni nedense burada bir tek 50 kiloluk bu bacı acayip gaza getiriyor.90 kiloyla başladığımda da ona hasetlenmiştim, ahanda hala hasetim.50 kilo olabilmem imkansız olsa da, onunla kapışmak beni mutlu ediyor
Grup içi haftalık yarışma yapabiliriz.Bizeskiden lapacılar (lapa kürü yapanlar), dukancılar, mekikçiler, 48likler diye gruplar kurmuştuk grup içinde.Gene öyle yapabiliriz.Başka yarışmalar da olabilir.Ben her türlü yarışmaya, itişmeye, tepişmeye ve fişteklemeye varım
@S_a, bacım inşallah evini barkını kurar eşini yanına tez zamanda alırsın.
Gırgırına bacım; işte senin dediğin de zevk olayı bacım ya.Desp. Housewives izledin mi bilmiyorum da, orada mesela Lynette'in evi mavi beyaz.Görsen umumi tuvaletleri andırıyor.Ne bileyim ben de maviyi severim ama ya oğlan çocuğu odasında ya da banyo fayansında ya da sünnet çocuğu odasında makul geliyor, öyle misafir odası sünnet çocuğu odası gibi mavi-beyaz olsa göz yorar bence.Ha ama zevk işte.Cart turunca, cart fuşya yapanlar da var.
Benimki de kahveli bir salon mesela.Ve içim bulanıyor, afedersin b.ka bakar gibi oldum, halı kahve,perde kahve, tv ünitesi kahve, koltuğun, masanın mobilyası kahve, geri kalanlar da kirli beyaz olunca, kendimi kahveler içinde bağkurdan emekli nine gibi hissediyorum yeminle

Benimde kafamdaki fantastik dizayn şu; bahçe dubleksinde oturacağım, salonun kapısı bahçeye açılacak her yer çimen, börtü böcek, salonum cart beyaz ve çimen yeşili olacak, içinde bambular, küçük bir halı yerine, çimenden halı ya da yapma çimenli halı; duvarın bir kısmı çimen yeşili, kenarda güzel büyük bir akvaryum falan.Kimine de yeşil-beyaz futbol takımı gibi gelebilir yani tamamen zevk işte

Ama kahve olayında hemfikirim,biraz daha 40+ için uygun bence.
Neyse..Eşim bugün evde yarın da tatil vermişler evde, cmt-pazar da evde.Tee Allahım diyorum.Saat başı yemekti, tatlıydı iş yapıyorum.Adamın evde oturanı bu yaşta çekilmiyorsa, Allahım sen ileriki yaşlarda oturan boğa gibi oturan koca çekenlere sabır ver diyorum

Herkese güzel bir gün diliyorum.