- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
iyi anlassk nolur ki bacım yaa benim annemle hergün bi bağrısmam oluyo çok karisiyo herşeyime dayanamıyorum patlıyorum daha az önce annemle abimle bağrıştık kızdığım şey şurada 8 ayım bile kalmamis niye düzgün bi şekilde konuşmuyorlar benle kaynanayla hiç uğraşamam ben tokatta oturuyorum , kaynanamlarda samsunda, nişanlım tekirdağda çalışıyo dugun samsunda olcak dugunden bikaç gün sonra da tekirdağa evimize gitcez bana dioki kaynanam , bizimde işlerimiz olmasaydi seninle gelirdik alışana kadar kalırdık yanında neyse artık ilerde hep yanında kalcm bakarsn artık bana dio yaa bende hiç birşey diyemiorum nişanlıma bile soyleyemiorum diğer oğlu evleneli 5yıl olmuş sadece bi defa gitmiş yanına bi hafta kalmis, onlar antalyada oturuyorlar onun yanına gitmezmis çünkü o çok serbestmis başına buyruk yaşamaya alışmış beni saf buldular herald napicami hiç bilmiyorum![]()
amanın amanın çok fena bu yaklaşımlar bunlarr.
sesiz kalman demek kabullenmen demek bence bir şekilde nişanlın söye böylebirşey olmayacağınızz birde sizle gelip kalacaklarmış başkaaa